- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.706
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.501
Toparlar inş. Çan2 lot bellimi? Benim ziraatte para duruyor çekilmemiş talep görünüyor ama 50lot başvuru yapmıştım.Simpaş da son anda 4.00 ile kapattı ya
O da gün içinde bayaa yükselmişti
Ikisi de üzdü ama ikisi de toparlar
Toparlar inş. Çan2 lot bellimi? Benim ziraatte para duruyor çekilmemiş talep görünüyor ama 50lot başvuru yapmıştım.
Oğlanın kumbaraya 1 gr gümüş parası attımBelli canım 72 73 vermiş
Sen 50 basvurdugun için tam 50 almışsındır
Yarın bir gün görünmeye başlar
me tooHeyy allahım hikmetinden sual olunmaz ama bir bibinin manzarasına bak bir de benim.
Eşimin gümüşçü arkadaşı var ben ondan granül alıyordum gümüşü daha uyguna denk geliyordu bugün gittim sana 7.15 den verebilirim gramini dedi almadım nette 6.98 görünüyor...Ben de ankaradayım canım sen bana gel :)
Beraber gümüş alırız ahahaah
Kimdee bende mi?1 kilo yokmuydu ondao sana versin
HahahahaEşimin gümüşçü arkadaşı var ben ondan granül alıyordum gümüşü daha uyguna denk geliyordu bugün gittim sana 7.15 den verebilirim gramini dedi almadım nette 6.98 görünüyor...
17 kuruş için almadan döndüm senin tanıdık varsa ordan alırız
Kimdi kız o ortaya çıksınKimdee bende mi?
Bende 1 kiloluk hicbirsey yok bibim
Ne altın ne gümüş ne platin..
Allah soyletmistir inşallah Aminn
Kime teşekkür ettin ki?Galata wind sabah iyiydi sonra baya düsmüs450 civarıda simpaştan eksideyim teşekkürler
Eşim ağlayacak dokunsam işyeri acamayacak...Tam kapanma geldi 18 19 gün yeter diye bağıtmak istiyorum
Cinnete beş kala haldeyimm.Tam kapanma geldi 18 19 gün yeter diye bağıtmak istiyorum
Yüzde bin aynı fikirdeyim. Benim gibi izole yaşayanların suçu ne? Tek zevkim tenha parklarda dolaşmak yürüyüş yapmaktı onu bile çok gördüler. Arabayla gezmek yasak ama eline yalandan poşet alıp hergün markete gitmek serbest . Araba covidi diye bir virüs çeşidi mi çıktı acep? Olur mu olur yasak olduğuna göreUlan bütün kış fellik fellik gezdi herkes yap o zaman 1 ay kapanma bakim niye yapmiyorsun ne zaman bahar geldi kudurdular Allah artık bildiği gibi yapsın bunları
Detaylar genelgede açıklanacak bekliyoruz..Benin yine kafam karıştı ya,tüm işyerleri kapanacak derken hangi işyerlerini kasteddi
Onuda bilmiyoruz izin alan kesin çaliştıracak öf başıma ağrı girdi seviniyordum hava ne güzel guzelleşti 2 hava alıcam dimiBenin yine kafam karıştı ya,tüm işyerleri kapanacak derken hangi işyerlerini kasteddi
Bizim dolapta şu an yoğurt var 3 kilo sayılıyorsaKimdee bende mi?
Bende 1 kiloluk hicbirsey yok bibim
Ne altın ne gümüş ne platin..
Allah soyletmistir inşallah Aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?