- 10 Nisan 2014
- 42.426
- 113.700
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.341
25 yaşında falandım bulgaristan deyince anılarım canlandı heyy gidi yıllar.bir bowling salonuna arkadaş ve onun arkadaşıyla gitmiştik arkadaşın arkadaşı birine seslendi naim gel.bir baktımm şok oldum naim süleymanoğlu.o kadar heyecanlandım ki onu görünce.selamlaştık 1 oyunda bowling oynadık .toplamda bir saat gördüm.kendisi vedalaşıp çıktı salondan ama o günü hiç unutmadım.allah gani gani rahmet eylesinn.Bulgaristandaki Türkler için çok şey yaptı .bize de çok madalya kazandırıp gururlandırdıEvet bütün sülalem orada baba tarafımdan bir amcam burada.Anne tarafımda Bulgaristan.Babam 20 yaşında gelmiş.
Benim zaten düşük tansiyon ben hiç ekran açmayı düşünmüyorumSabah açılışla herkes tansiyon aletini bileğine taksın ne olur ne olmaz, oruçlular sahurda tutmayanlar sabah aç karnına bir diş sarımsak atsın tansiyonu düzenler
malı mülkü kim düşünüyor tek derdim çocuğun eğitimi.Karnımızı zor doğuracağız.Artık mal mülk almak hayal olacak ancak bogaza gidecek kazanç.Çocuk okutmakta çok zor Allah yardımcımız olsun
Hiç evi arabası olmayanlar var o yüzden dedim. Araba elimiz ayağımız bazı evlerde 2 araba var. Yıllarca kirada çoğu kişi.malı mülkü kim düşünüyor tek derdim çocuğun eğitimi.
cuma hisseleri zararına sattık daha da düşer diye.zaten bataktaydık alıştıkSabah açılışla herkes tansiyon aletini bileğine taksın ne olur ne olmaz, oruçlular sahurda tutmayanlar sabah aç karnına bir diş sarımsak atsın tansiyonu düzenler
Asya piyasalarının açılmasıyla 8.44'e attıysa sabah bizim açılışla bir şok dalgası yaşanabilir, tansiyonlar dolar gibi çıkabilirBenim zaten düşük tansiyon ben hiç ekran açmayı düşünmüyorum
ben sivri bir de halkbank topluyorum biden ordan da başıma bir çorap örmesinnn?Asya piyasalarının açılmasıyla 8.44'e attıysa sabah bizim açılışla bir şok dalgası yaşanabilir, tansiyonlar dolar gibi çıkabilir
Ay tövbe estağfurullah, umarım çok hasar yaratmaz hemen toparlanır ama gündemdeki konular taze kaldıkça yansımalarını yaşarız gibi geliyor sanki
yatırımcılar nerde huhuYok canım. Ben basvurmadim oransal
Büyüyünce başvuracagim ama haahahha
Arkadaşa 2 lot gelmiş ona dedim çok diye :)
Bu düzen böyle sürer gider anadan babadan yüklü bir şey kalmadıkça bir şeyler yapabilmek çok zor oluyor evlen borç öde ev araba al borç öde derken başka şeylerin borcu çıkıyor sürekli başa sarıyoruz. Bende şu ortamda 3 kuruş harcarken düşünüyorum ister istemez mevcut konumumu korumaya çalışıyorum o yüzden bende borç işini hiç sevmem bitane kadar hayatı durduruyorum resmen tüm odak noktam o borç oluyorBende taksitle eşya almaya cesaret edemiyorum . Allah korusun bir hasta oldummu hersey tepe taklak gidecek gibi geliyor
Masada kuzu çevirme gibi bir hisseyi almak sizi çok yürekli gördümben sivri bir de halkbank topluyorum biden ordan da başıma bir çorap örmesinnn?
Evet artık iyice imkansızlaştı bir şey sahibi olmak biz pandemiden önc aldık ki o zaman bile çok zor karar verdik şimdi diyoruz ki tam zamanında trenin son vagonuna yetişmişiz yoksa şimdi bakıyorduk arkasındanFaizlerde Yüksek cok
uzun vade topluyorumm.5 katına çıkacak dendi.ytd.ha batarsam da biden a canın sağolsun biden ciğimm derimmMasada kuzu çevirme gibi bir hisseyi almak sizi çok yürekli gördüm
1. ve 3. şık için bir öngörüde bulunmak zor ama 2. ve 4. madde enflasyon %18 civarı olarak açıklanabilir belki, faiz arttırımı da olmaz gibi geliyor, mevcut hali korunur MB açıklamaları bu hissi yaratıyor çünkü, bu da piyasaları sıkıştırabilir.Şu önümüzdeki 2 hafta serin kalmaya çalışıyoruz arkadaşlar tansiyonlara şekere dikkat
Eki Görüntüle 2834408
eve arsadan girdik bir bitmiş hallerine 1 milyon istediler.ölene dek öderdik herhaldeEvet artık iyice imkansızlaştı bir şey sahibi olmak biz pandemiden önc aldık ki o zaman bile çok zor karar verdik şimdi diyoruz ki tam zamanında trenin son vagonuna yetişmişiz yoksa şimdi bakıyorduk arkasından
Çok mantıklı güvenilir firmalardan girmek ben bilgi amaçlı olsun diye arıyorum ama yok onlar bile çok uçuk rakamlar istiyorlar direkt milyondan açıyorlar kapıyı millette para var demek ki 2 3 milyon bir eve verebiliyorlareve arsadan girdik bir bitmiş hallerine 1 milyon istediler.ölene dek öderdik herhaldeha henüz çivi çakılmadı ama olsunn
Bu gidişle açacak gibi hep derlerye altın gördüğü yeri unutmaz diye yakındır çıktığı yere tekrar çıkması ama son durak neresi olur onu kestiremiyorum iştealtın sabah 500 le açar mı ki şimdiden 480
kendi kooparatifimiz kurumumuzun o yüzden güvenilir.yoksa girmezdik.ödemesi falan yok.kat karşılığı yapılacak.2 3 milyona araba alan arkadaşlarım var ne evi.bizlerde 2 3 milyonumuz olsa hayatımızı kurtardık diye sevinçle dolanırızÇok mantıklı güvenilir firmalardan girmek ben bilgi amaçlı olsun diye arıyorum ama yok onlar bile çok uçuk rakamlar istiyorlar direkt milyondan açıyorlar kapıyı millette para var demek ki 2 3 milyon bir eve verebiliyorlarfakir olduğum için ama bunlar çok paralar geliyor belki kimisene de araba parası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?