altın sabah 500 le açar mı ki şimdiden 480

Bu gidişle açacak gibi hep derlerye altın gördüğü yeri unutmaz diye yakındır çıktığı yere tekrar çıkması ama son durak neresi olur onu kestiremiyorum işte
Yatırımcı psikolojisi pek değişmez, paniklerde hisseler çoğunlukla düşmüştür, döviz altın limanına demir atılmıştır, destek direnç noktalarına bakmak lazım aslında, az çok fikir verir.

Biz de nakide geçtik. Yani zaten dolarda duruyordu çoğu ama çıktık. Tabii hepsini bir anda halledemiyorsun birazı yarına kaldı. Bakalım düzenleme gelsin ona göre bir yol haritası belirleriz.

gümüş alan arkadaşlar var ama fon şeklinde mi bilmiyorum.ben de alacağım hesap açtırıp ama fon şeklinde değil.gramı ucuz olduğundan rahatça alınır.altına güç yetmiyor artık
türkiye finan.... bankasında hesabım var yarın görüşücem günlük fon alıp satmak daha mantıklı geliyor makas farkı yok aklıma yatıyor biraz tecrübe olsa daha iyi olacak ... ben önce altıncıydım sonra platin alsatçıydım gümüşe el attım şimdide fonlarla ilgileniyorum bilgisi uyarısı olan arkadaşlardan fikir alabilirim🤓

Biz de nakide geçtik. Yani zaten dolarda duruyordu çoğu ama çıktık. Tabii hepsini bir anda halledemiyorsun birazı yarına kaldı. Bakalım düzenleme gelsin ona göre bir yol haritası belirleriz.
dolar 8.45 i aşarsa önü açık erken bozmuşsunuz cuma günü abd gazı verdi bugün ne olacak piyasalar harlanır artık

Back
X