Demek kuzenim bu yüzden sürekli rica ediyor oğlumun oraya gelmesi için yardım et diye ...
Yardım et gelsin valla.Babamda seneye Bulgaristan’dan çift vatandaşlık alacak coronadan işlemleri yapamadık babam alsın bende alacağım çocuk bari gider Avrupa birliği olan ülkelerden birinde okur.

Evet bütün sülalem orada baba tarafımdan bir amcam burada.Anne tarafımda Bulgaristan.Babam 20 yaşında gelmiş.
Bursada yaşıyorsun sanırım Öyle imkanınız varsa hiç durma yap derim. Şimdi olmasada ilerde işine yarayabilir . Ama biliyorsun vatandaş olsan bile gidip öyle bir ülkeye kafana göre yerlesemezsin. İş bulup geçimini sağlaman lazım öncelikle .

Nasıl bir döneme denk gedik ekonomi salgın hastalık cama çıkıp imdat diye bağırasım geliyor
Bu zamana kadar ev araba alan aldı artık çok zor.Dışarıda gezerdik avm de alısşveril yapar yemek yerdik sinemaya giderdik taksit öderdik ama böyle zorlanmazdık.Şimdi evdeyiz benzin yok gezme yok alışveriş yok mutfak masrafı tavan.

Alalım bi öncelik çocuk okusun diye zaten ben arada giderim evimiz var orada babamın yanına sığınırım Babamın oturma izni var hep gidiyor kalıyor kafasına göre.

Bende geçenlerde eşime dedim aynısını tam zamanında evi aldık diye biz aldıktan sonra altın yükseldi am olsun en azından bir evimiz var ve biz aldıktan sonra ciddi manada ev fiyatları arttı hemen hemen tüm evler 2 kat değerlendi. Şimdi olsa asla cesaret edemem. Her sene bir önceki seneyi artıyor sanki...

Faizlerde Yüksek cok

Bende taksitle eşya almaya cesaret edemiyorum . Allah korusun bir hasta oldummu hersey tepe taklak gidecek gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…