- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.706
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.321
8.44tl kesin bilgiŞimdi ne kadar ?
Aman ceycel şakası bile insanı ürkütüyormillet neredesiniz?1 dolar 100 tl olacakmışşş
Bu hiç iyi değil . Ekonomi resmen çökmüş . Umarım Hindistan yada fakir Afrika ülkeleri gibi olmaz8.44tl kesin bilgi
Karnımızı zor doğuracağız.Artık mal mülk almak hayal olacak ancak bogaza gidecek kazanç.Çocuk okutmakta çok zor Allah yardımcımız olsunBu hiç iyi değil . Ekonomi resmen çökmüş . Umarım Hindistan yada fakir Afrika ülkeleri gibi olmaz
Demek kuzenim bu yüzden sürekli rica ediyor oğlumun oraya gelmesi için yardım et diye ...Karnımızı zor doğuracağız.Artık mal mülk almak hayal olacak ancak bogaza gidecek kazanç.Çocuk okutmakta çok zor Allah yardımcımız olsun
Yardım et gelsin valla.Babamda seneye Bulgaristan’dan çift vatandaşlık alacak coronadan işlemleri yapamadık babam alsın bende alacağım çocuk bari gider Avrupa birliği olan ülkelerden birinde okur.Demek kuzenim bu yüzden sürekli rica ediyor oğlumun oraya gelmesi için yardım et diye ...
Bulgaristan türkümüsünüz?Yardım et gelsin valla.Babamda seneye Bulgaristan’dan çift vatandaşlık alacak coronadan işlemleri yapamadık babam alsın bende alacağım çocuk bari gider Avrupa birliği olan ülkelerden birinde okur.
Evet bütün sülalem orada baba tarafımdan bir amcam burada.Anne tarafımda Bulgaristan.Babam 20 yaşında gelmiş.Bulgar türkümüsünüz?
Nasıl bir döneme denk gedik ekonomi salgın hastalık cama çıkıp imdat diye bağırasım geliyorKarnımızı zor doğuracağız.Artık mal mülk almak hayal olacak ancak bogaza gidecek kazanç.Çocuk okutmakta çok zor Allah yardımcımız olsun
Bursada yaşıyorsun sanırımEvet bütün sülalem orada baba tarafımdan bir amcam burada.Anne tarafımda Bulgaristan.Babam 20 yaşında gelmiş.
Bu zamana kadar ev araba alan aldı artık çok zor.Dışarıda gezerdik avm de alısşveril yapar yemek yerdik sinemaya giderdik taksit öderdik ama böyle zorlanmazdık.Şimdi evdeyiz benzin yok gezme yok alışveriş yok mutfak masrafı tavan.Nasıl bir döneme denk gedik ekonomi salgın hastalık cama çıkıp imdat diye bağırasım geliyor
Alalım bi öncelik çocuk okusun diye zaten ben arada giderim evimiz var orada babamın yanına sığınırımBursada yaşıyorsun sanırımÖyle imkanınız varsa hiç durma yap derim. Şimdi olmasada ilerde işine yarayabilir . Ama biliyorsun vatandaş olsan bile gidip öyle bir ülkeye kafana göre yerlesemezsin. İş bulup geçimini sağlaman lazım öncelikle .
Insanalar hastalıklamı geçimlemi savaşacaklarını şaşırdılar . Sanırım buda nuh kavminin bir benzeriNasıl bir döneme denk gedik ekonomi salgın hastalık cama çıkıp imdat diye bağırasım geliyor
Gerçekten neye üzüleceğimi şaşırdım ruh sağlığı diye bir şey kalmadı artıkInsanalar hastalıklamı geçimlemi savaşacaklarını şaşırdılar . Sanırım buda nuh kavminin bir benzeri
8.45 galibaŞimdi ne kadar ?
Bende geçenlerde eşime dedim aynısını tam zamanında evi aldık diye biz aldıktan sonra altın yükseldi am olsun en azından bir evimiz var ve biz aldıktan sonra ciddi manada ev fiyatları arttı hemen hemen tüm evler 2 kat değerlendi. Şimdi olsa asla cesaret edemem. Her sene bir önceki seneyi artıyor sanki...Bu zamana kadar ev araba alan aldı artık çok zor.Dışarıda gezerdik avm de alısşveril yapar yemek yerdik sinemaya giderdik taksit öderdik ama böyle zorlanmazdık.Şimdi evdeyiz benzin yok gezme yok alışveriş yok mutfak masrafı tavan.
Sabah açılışla herkes tansiyon aletini bileğine taksın ne olur ne olmaz, oruçlular sahurda tutmayanlar sabah aç karnına bir diş sarımsak atsın tansiyonu düzenlermillet neredesiniz?1 dolar 100 tl olacakmışşş
Faizlerde Yüksek cokBende geçenlerde eşime dedim aynısını tam zamanında evi aldık diye biz aldıktan sonra altın yükseldi am olsun en azından bir evimiz var ve biz aldıktan sonra ciddi manada ev fiyatları arttı hemen hemen tüm evler 2 kat değerlendi. Şimdi olsa asla cesaret edemem. Her sene bir önceki seneyi artıyor sanki...
Bende taksitle eşya almaya cesaret edemiyorum . Allah korusun bir hasta oldummu hersey tepe taklak gidecek gibi geliyorBende geçenlerde eşime dedim aynısını tam zamanında evi aldık diye biz aldıktan sonra altın yükseldi am olsun en azından bir evimiz var ve biz aldıktan sonra ciddi manada ev fiyatları arttı hemen hemen tüm evler 2 kat değerlendi. Şimdi olsa asla cesaret edemem. Her sene bir önceki seneyi artıyor sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?