Öyle ama çok şükür yokluktan gelmiyorlar . Yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında . Hatta bazen babalarına kızıyorum her istediklerini almayalım yoksa maymun iştahlı oluyorlar diye . Evleneceği kız da hemen hemen aynı denkte olur . Hem 18 olsunlar kendi ayakları üstünde durmasını öğreteceğim. Gidip kendi düzenlerini kursunlar hayatını yaşasınlar , zorluk neymiş öğrensinler diye . Bende o yaşlarda hem çalışıyor hemde okuyordum ve kimseden tek bir kuruş maddi destek görmedim

avrupada yaşayanlar hep türkiyeden evlenmek istiyorlar ya bana saçma geliyor.aynı kültürde yetişmiş gençler daha iyi anlaşmaz mı?ha avrupada yaşayacak kadar donanımlı türk kızları var onlar başka.ama köyünden alıp götürüyorlar sonra da beğenmiyorlar kendi elleriyle aldıkları gelinleri.

Ben şahsen türkiden kimseyi istemezdim . Küçük gördüğüm icin degil . Birincisi kültür farkı oluyor , ayrıca dil iş vs adapte olması zaman alıyor . Ayrıca ailelerin zoruyla oluyor genelde , bu ise tamamen yanlış olan kısmı .

Selamlar takılar ve ne kadar fakirlestigimiz konuşulmuş 13 yıl önce çeyrek 50 tlydi kuyumcuya yetişemeyen arkadaşlar 50 tl takmıştı dolar bir liraya denkti eşim üzerinde atatürk olan paramı yere atmam deyip bahsis olarak dolar dağıtmıştı şimdi olsa ooooo

ne dolar ne tl bahşiş falan vermezdi şimdilerde.ben olsam ben de vermem.1 dolar 9 tl olacak yakındaaa

Eşim takintilidir. Zayıfladım diye yüzük parmağında çıkıyor diye pek takamiyordum geçen yıl gidip yenisini aldık kendisi de severek takar.

Evde unutup işe gitmisligim var arkamdan işyerine gelip yüzüğümu getirmiştir
alyans takmam ben hiç.bunalıyorumm.eşim de takmaz.rose rengi almışım bir de sevmem de o rengi hatıra diye saklıy

An itibariyle çoğunluğu kalp hastası yaptınız
Yürüyüşe çıkmam lazım, ben dönene kadar 1 $ 100 lira olmaz değil mi
Doğru yazmıştım ama nasıl olduysa araya emoji girmişBende diyorum bu insanlar niye şaşırıyor bir baktım ki 44tlOlmaz olmaz 100tl ama altın 1000tl olacak diyorlar

Görümcem ablamdan farksızdır.
Söz gününde kolye küpe yüzük 3lü altın set almıştı. Eşimin bile haberi yoktu. Takarken gördü. Takı setini düğünde görümcem aldı. Beni tanıdık kuyumcusuna götürüp benim beğendiğimi aldı.
Eşim de 10 tane bilezik aldı. 2 KV, 2 görümce, 2 kaynım taktı. 4 unu de eşim taktı. Kp rahmetli. Eşyaları kendimiz aldık, düğünü de kendimiz yaptık. Kredi çektik herşeyi kendimiz yaptık. İyi ki de yapmışız kimseye minnet etmedik, kimseye söylenecek söz bırakmadık. İyiki de öyle yapmışız

Benimkide nişan alışverişinde elimde 2 ruj görünce napıyorsunuz siz diye bizi azarlamıştı
asaplarım bozuldu ben yatıyorum iyi geceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…