- 23 Kasım 2011
- 611
- 882
- 323
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #18.361
sattınız mı hepsini?Uyku tutmadı kızlar, coinler fena düşüyor ben nakite geçtim
Uyku tutmadı kızlar, coinler fena düşüyor ben nakite geçtim
altın sabah 500 le açar mı ki şimdiden 480
Yatırımcı psikolojisi pek değişmez, paniklerde hisseler çoğunlukla düşmüştür, döviz altın limanına demir atılmıştır, destek direnç noktalarına bakmak lazım aslında, az çok fikir verir.Bu gidişle açacak gibi hep derlerye altın gördüğü yeri unutmaz diye yakındır çıktığı yere tekrar çıkması ama son durak neresi olur onu kestiremiyorum işte
ceycey el at şu işe herkes sahur telaşındayatırımcılar nerde huhu
şu an kendi durumumu değerlendiriyorummm.bu bataktan nasıl kara geçerimi hesaplıyorummmceycey el at şu işe herkes sahur telaşında
onlar ne şeker kızlar maşallah ikizler mi?ceycey el at şu işe herkes sahur telaşında
ne var sende kaç binde zarardasınşu an kendi durumumu değerlendiriyorummm.bu bataktan nasıl kara geçerimi hesaplıyorummm
herkes öyle diyor aralarında 1.5 yaş var teyzesionlar ne şeker kızlar maşallah ikizler mi?
eşim sattı hisselerini 1 i hariç.ben zararda değilim.bu düşüşten nasıl faydalanırım onu düşünüyorummmne var sende kaç binde zarardasın
allah uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin onlara.kız çocuk candır anneye arkadaştır.herkes öyle diyor aralarında 1.5 yaş var teyzesi
kesinlikle hepimizinkini de inşallah varsa seninkilerede aynı dileklerimleallah uzun sağlıklı mutlu bir ömür versin onlara.kız çocuk candır anneye arkadaştır.
bir kız da ben de var .teşekkürleranladım yani fırsat kolluyorsun.. bi tarafım bu sanal jetona gir diyor bir tarafım
kesinlikle hepimizinkini de inşallah varsa seninkilerede aynı dileklerimle
gümüş fon alıp satan varmı aranızda ben almayı düşünüyorumeşim sattı hisselerini 1 i hariç.ben zararda değilim.bu düşüşten nasıl faydalanırım onu düşünüyorummm
gümüş alan arkadaşlar var ama fon şeklinde mi bilmiyorum.ben de alacağım hesap açtırıp ama fon şeklinde değil.gramı ucuz olduğundan rahatça alınır.altına güç yetmiyor artıkgümüş fon alıp satan varmı aranızda ben almayı düşünüyorum
türkiye finan.... bankasında hesabım var yarın görüşücem günlük fon alıp satmak daha mantıklı geliyor makas farkı yok aklıma yatıyor biraz tecrübe olsa daha iyi olacak ... ben önce altıncıydım sonra platin alsatçıydım gümüşe el attım şimdide fonlarla ilgileniyorum bilgisi uyarısı olan arkadaşlardan fikir alabilirimgümüş alan arkadaşlar var ama fon şeklinde mi bilmiyorum.ben de alacağım hesap açtırıp ama fon şeklinde değil.gramı ucuz olduğundan rahatça alınır.altına güç yetmiyor artık
dolar 8.45 i aşarsa önü açık erken bozmuşsunuz cuma günü abd gazı verdi bugün ne olacak piyasalar harlanır artıkBiz de nakide geçtik. Yani zaten dolarda duruyordu çoğu ama çıktık. Tabii hepsini bir anda halledemiyorsun birazı yarına kaldı. Bakalım düzenleme gelsin ona göre bir yol haritası belirleriz.
Sonra bana da el atıver kuzu kalbime bir şey olmasın diye ekranı kapattım bir süre bakmayacağım hiçbir şeyeşu an kendi durumumu değerlendiriyorummm.bu bataktan nasıl kara geçerimi hesaplıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?