- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.721
Merhaba kizlar her ay 500 tl lik hisse almaya karar verdim belki az ama napalim. Sizce tek bi hisseden mi almaliyim yoksa bi kac tane hisse mi belirlemeliyim. Orta vadeli olarak düşünüyorum.
Ben çok oldu açalı ama müşteri temsilcim internetten açamazsınız buraya gelin demişti,gidip hesap açmak için bazı kağıtlar imzalamıştım.Müşteri temsilcini arayıp bir sor benceTesti yeniden yaptım. Çok bilgiliyim dedim. Çok düşük riskli çıktı
Bakalım bu kez açılacak mi hesap?
Led_BiR_Vele_DisTiri onay vermediğinde hesap açamazsınız diye bilgi mesajı falan gelmis mıydı peki?
evet canım aynenTesti yeniden yaptım. Çok bilgiliyim dedim. Çok düşük riskli çıktı
Led_BiR_Vele_DisTiri onay vermediğinde hesap açamazsınız diye bilgi mesajı falan gelmis mıydı peki?
Mailinizi kontrol edin. Sözleşme filan gönderiyorlar bazen ordan açıp onaylamak gerekiyor.Testi yeniden yaptım. Çok bilgiliyim dedim. Çok düşük riskli çıktı
Ben çok oldu açalı ama müşteri temsilcim internetten açamazsınız buraya gelin demişti,gidip hesap açmak için bazı kağıtlar imzalamıştım.Müşteri temsilcini arayıp bir sor bence
Mailinizi kontrol edin. Sözleşme filan gönderiyorlar bazen ordan açıp onaylamak gerekiyor.
morcum tkuru için ne diyorsun 340'da suan cezası 15 şubatta bitiyormuş.960 liralik hisse bozdum. 500 e almistim ama 3 4 ayi var. Al unut yaptiklarimdan :)
460 bana harclik. 500 ile yeni al unutluk senet aldim, sepete attim
morcum tkuru için ne diyorsun 340'da suan cezası 15 şubatta bitiyormuş.
Düştügü yeri görebilme ihtimali var mı ?
Çok değil 5 lot girmeyi düşünüyorum.
Garantinden hisse senedi almak istedimde 500 lira altına izin vermiyor galiba
Evet öyle bir uyarı geliyo ve almıyorBen pek ihtimal vermiyorum ama yaniltmak da istemem. En basindan yazdigim uzere genelde hislerimle hareket ederimmantik veya teknikle degil.
Kesinlikle YTD
Alir ama serbest fiyattan alir. Yani hisse suan 5se sen 5.10dan falan alabiliyorsun. Rakamlar oylesine...
ad.....l hissesi zaten yüksekmiş ya ge.....l de zaten devamlı alıyormuşuzzz ne alsak acabaaaa bu haftaaa
Bence değildir ben de çok minik ama can sıkıcı engellerle karşılaştım ve bu hayırlı bir iş için Allahın sınavı sakin kal diyerek bekledimGünaydın kızlar.
49 gr gümüş alabildim çok şükür.
Ama yatırım bölümünden uygunluk testini yaptıgım halde hisse senedi alımına geçemedim yatırım hesabınız bulunmamaktadir diyor.
Hesap açma bölümü göremedim bir türlü..
Borsaya girme girmeee işareti olabilir mi bu
hangisi bu :)Gördün mü %7 yükseldi
Ben de bir tanesine üye oldm 1 haftayı geçti hiç anket gelmiyor yaa uygulamadan giriyorum benYeni bir girisime basliyorum
Minicik bir sermaye ile bitcoin kisa orta vade ile kredi faizimi biriktirip dusurecegim
Birde 2 adet ucretli anket sitesine uyeydim ilk odemeyi bugun aliyorum digerininde ilerlemesi icin birsey kesfettim site gecmisini silince tekrar basa donup gorev yaptiriyor onuda 15 gune alirim
Hayırlı ve bereketli olsun :)960 liralik hisse bozdum. 500 e almistim ama 3 4 ayi var. Al unut yaptiklarimdan :)
460 bana harclik. 500 ile yeni al unutluk senet aldim, sepete attim
Buyuk ihtiyaclar disinda maasa dokunmuyorum.
Aidat aydan aya verirsek 650, ocakta toplu verirsek aylik 500den hesaplaniyor. Normalde aidat da boyle cikardi ama ugrasmamak icin verdim toplu.
Faturalari kayinpederim oduyor, netflix telefon degil sadece su elektrik gaz, 200 gibi de ben oduyorum bu da genelde hisselerden.
Ancak bazen her sey ayni anda biter bilirsiniz :) peynirler etler deterjanlar yaglar biterse o zaman 2000 civari bi alisveris yapiyorum maastan.
hangisi bu :)
Açık açık yazmayayım baş ve son harfini yazmış bulursunuz