Yatırım bizden sorulur! :)

Geçen hafta mesela hisse tavan dedim tamam uyuyayım biraz uykum var stopta koymadım güvendiğim hisse diye 1 saat uyudum uyandım tavan bozmuş kârdan zarar nasıl sinir oldum 2 sn ayıldım

Seni cok takdir ediyorum.
Bence senin celik gibi saglam sinirlerin var ve borsa senin icin gercek bir tutku olmus. Ben mesela izinde evdeysem ok ilgilenirim ama tatile gittiysem imkani yok acip bakmam.
Veya baksam bile, tatilde bu gibi biseyin beni sinirlendirmesini istemem. Cocugumun beni gergin gormesini hiiic istemem.

Borsada firsatlar cok, katlaya katlaya gidersin ama herkes dayanamaz. Ben sirf vaktim kendime kalsin diye isten cikacagim cikip borsaya harcayamam.

Seyin de etkisi olabilir, kendi hamlelerimle en fazla tkurudan 500 tl yatirip 60 bin kazanabildim. Belki kazansam beni de kamcilar ama ne var, gecen konustugumuz gibi bir yerde herseyi bilen bir kesim varken cabalamak bana kendi kendine cirpinmak gibi geliyor
Veririm parasini oynarlar benim icin. Hadi bolunme haberini yayinlanmadan bilirsin, sirketin finanscisini tanirsin haberler alirsin ama 2 ay sonra bu toprakta altin bulunacak diye hisse aldirdilar 2 ay sonra altin bulundu 33ten 86lara cikti.

Ev aliyorsun, hem degerleniyor, hem kendini oduyor. Hani biraz azicik asim kaygisiz basim mantigi

Hanimlar bunlara hazir olup girin.

%10 az şu zamanda emmi kitabı tam yazamamış :))

Asgari veya bir tik ustu alip kira odeyen yuzde 10da koyamaz ok.

Ancak kirasi yoksa maasi da 5 6 civariysa bence herkes zaten krediyle eve arabaya girip en az 1000, 1500 ödüyor yani cevremde hep böyle gördüm. Acaba bunu yatirim degil harcama mi sayiyor? Ama basbaya birikim bu.
Yuzde 10la pek bisey edinilmez ya, ekonomi de guven vermiyor herkes kendini saglama almak ister.

Aslında derinlik takip edince anlıyorsun da derinlik almadım ben bu ay sabit hissedeyim diye sonra yeter dedim sattım ay başı alacağım yine yoksa oyuna geliyoruz
Derinlik nedir?Nasıl alınır?Belli bir miktar üstünde yatırım yapanlaramı veriliyor, yoksa parayı bastıran herkes o bilgiyi alabimiyor mu?

Derinlik nedir?Nasıl alınır?Belli bir miktar üstünde yatırım yapanlaramı veriliyor, yoksa parayı bastıran herkes o bilgiyi alabimiyor mu?

ben tam bu konuya bakıyordum ama dedıgım gıbı yenıyım eger yanlıs yazarsam arkadaslar uyarsın :)

derınlık demek kım, kac tane, ve hangı fıyattan almak ıcın emır gırmıs. mesela bu analıze bı baktınız x fırması b hısse senedınden 100000 tane almak ıcın emır gırmıs ve fıyat olarak da 5 olsun alacagım demıs.

bu bılgı bızım ne ısımıze yarayacak dersenız de

sımdı bır hısse var ve 5 tl dıyelım.

sonra 5.5 oldu 6 oldu oooo dedı herkes super satalım falan dedı sız baktınız derınlık analızıne oyle buyuk fırmalar satmaktan yana degıl hımm dedınız daha da mı yukselecek acaba

sonra pat dıye dusmeye basladı tekrar 5 oldu 4.5 oldu allah dedınız gıdıyor kar / gıdıyor paralar

sonra bı baktınız cooooook buyuk bır fırma yıne alım yapmaya baslamıs tekrar hımmmm dedınız demek kı yukselecek

aayyyy ınsallah dogrudur hocalarım

sonuclar ne zaman acıklanır acaba hahahahha plasticwoman GeyikliGece Mune

not: emir girdi diye alacak dıye bır sey yok tabıı bunu nasıl ayırt edecegız hıc bı fıkrım yok ahha

Girdim baktim pendik dumankaya vs site evleri 1+1 ler cok ucuz garip geldi az döseyince 2000 lira civari getirisi var. GeyikliGece sen bu tip evleri mi tercih ediyorsun? Kira cok az degil mi ya kafam karisti hic bu tip yatirim yapmadigimdan soruyorum. Benim evler hep sehir ici yüksek kirali. Bu tarz daha mi avantajli oluyor? Biraz bahseder misin?

1+1evin kirasımı 2000 civarı?evin alış fiyatı ne kadar?

Bu kadarını yapabilen çıkarsa burdan, sonradan zengin olursa bu şekilde bize de yazsın lütfen
Biz istesek te bu kadarını yapamayız, çoluk çocuk var
Ay bu kesin benim eski karşı komşum bi gün evine çağırdı kahve yapmak için mutfağa geçtik mutfak kısmının şartelini açtı. Meğer kapatıyomuş. Sürekli aç kapa o buzdolabının öotoru bozulmaz mı yaa

Hanimlar acil ise geldim, cok detaylı yazamicam ama evlere bakarken de risk oldugunu unutmayin.
Her yatirim risk icerir.

Kiranizi alamayabilirsiniz, kiracinizi iyi secmek önemli. Memur veya zengin ögrenci tercih ediyorum.
Kiraci bulamama durumu olursa hem krediniz, hem de yaklasik 400 civari aidat
Bir cok sitede merkezi isinma var, bos eve dogalgaz faturasi
Emlak vergisi

Tabi ki her turlu artidayim ama, bunlari hesaplamadan girmeyin bu islere, üzülürsünüz sebep oldum diye ben de üzülürüm :)

IcimdekiSonsuzDeniz aklimdasin, sana donus yapamadim henuz.

2000 sanki cok yoktur ya, benim yok hic 2000 kira aldigim o bölgede.
Ben 2+1den 1750 ancak aliyorum
Kaldıki senin aldığın fiyat ve kira getirisi bile piyasaya göre çok iyi.Dediğin gibi her yatırımda risk var, olduki kiracı bulunamadı hem kredi hem aidat ödeyebilecek durumdaysa girilmeli.Sonsuza kadar boş durmaz tabiki ama bu olasılığıda düşünüp ona göre karar vermek lazım.

Benim suan 6 evde kredim var, toplam 3 aylik kredi odemesi euro olarak hesapta duruyor. Yani pek sorun yasamadim ama benim icin yatirim ve birikim yaparken en önemli seyler; bugünümden çalmamak ve strese girmemek.

Benim suan 6 evde kredim var, toplam 3 aylik kredi odemesi euro olarak hesapta duruyor. Yani pek sorun yasamadim ama benim icin yatirim ve birikim yaparken en önemli seyler; bugünümden çalmamak ve strese girmemek.
Evet sen önceki mesajlarında yazmıştın 6 aylık ödemesini kenara koyup öyle alıyorum diye.Düşünce evet kesinlikle mantıklı.Diyelim almak istedik, kredi ödemesinin günlük hayatımızı etkileyemeyeceği şekilde ya maaştan öderim diye belli bir miktarda tutmak,yada senin yaptığın gibi belli bir sürenin ödemesini kenarda tutmak en mantıklısı.Ben yatırım yapmayı ilerde çalışmak zorunda olmadan, hayat kalitem düşmeden yaşamak için yapmak istiyorum, şimdiyide kaçırmadan burdaki bir çok kadında aynı şeyi istiyor umarım hepimiz hedefimize ulaşırız

Ne zaman firsat bulursan canim,acele etme

Ama gorece cok ta hesapli evler,15 ,17 ayda filan kendini amorti eden evler genelde,ki bu da istanbul icin cok iyi bence...
Portakal bolerek cogaltiyor geliri,ornek 800bine 1 daire alip 3binden kiraya vermektense 4 5 minik daire aliyor,en az 1200den veriyor,5 6 bin gelir elde ediyor,cok mantikli buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…