Seni cok takdir ediyorum.
Bence senin celik gibi saglam sinirlerin var ve borsa senin icin gercek bir tutku olmus. Ben mesela izinde evdeysem ok ilgilenirim ama tatile gittiysem imkani yok acip bakmam.
Veya baksam bile, tatilde bu gibi biseyin beni sinirlendirmesini istemem. Cocugumun beni gergin gormesini hiiic istemem.
Borsada firsatlar cok, katlaya katlaya gidersin ama herkes dayanamaz. Ben sirf vaktim kendime kalsin diye isten cikacagim
cikip borsaya harcayamam.
Seyin de etkisi olabilir, kendi hamlelerimle en fazla tkurudan 500 tl yatirip 60 bin kazanabildim. Belki kazansam beni de kamcilar
ama ne var, gecen konustugumuz gibi bir yerde herseyi bilen bir kesim varken cabalamak bana kendi kendine cirpinmak gibi geliyor
Veririm parasini oynarlar benim icin. Hadi bolunme haberini yayinlanmadan bilirsin, sirketin finanscisini tanirsin haberler alirsin ama 2 ay sonra bu toprakta altin bulunacak diye hisse aldirdilar 2 ay sonra altin bulundu
33ten 86lara cikti.
Ev aliyorsun, hem degerleniyor, hem kendini oduyor. Hani biraz azicik asim kaygisiz basim mantigi
Hanimlar bunlara hazir olup girin.
Asgari veya bir tik ustu alip kira odeyen yuzde 10da koyamaz ok.
Ancak kirasi yoksa maasi da 5 6 civariysa bence herkes zaten krediyle eve arabaya girip en az 1000, 1500 ödüyor yani cevremde hep böyle gördüm. Acaba bunu yatirim degil harcama mi sayiyor? Ama basbaya birikim bu.
Yuzde 10la pek bisey edinilmez ya, ekonomi de guven vermiyor herkes kendini saglama almak ister.