- 4 Ocak 2017
- 190
- 305
- 39
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.241
Ben chrome dan girdim.Ben de Kuveytturkte hesap actiracaktim,internet bankaciligini indirmem gerekiyormuş telefona,ozel kalsin istemistim,simdi napcam kizlar diyin bakalim=/
Cocuklarda kullaniyor telefonu,nasil olacak o
Ama amaDeniz şu yorumuna cevap yazdım kuveyttürkten sms geldi, yapay zekanın maharetleri midir tesadüf müdür bilmiyorum artık
Degerli musterimiz,
Bankamiz calisanlari sizi arayarak telefonunuza herhangi bir uygulama indirmenizi talep etmez; sifre, kimlik ve adres bilgilerinizi istemez. Bu sekilde arama yaparak uygulama indirmenizi talep eden kisilere itibar etmeyiniz. Bu gibi olagandisi durumlari lutfen 444 0 123'e bildiriniz. B002
avokado ve somon araya katılmadı bu kadar sayfaaGüzel bi sinerji oldu ama fakirlik zenginlik kavgası yok safi bilgi var en sevdiğim
Yani indirmeden.Ben chrome dan girdim.
Milli baligimiz hamsi var olmazmiavokado ve somon araya katılmadı bu kadar sayfaa
aynen kimse anasının karnından yatırımcı ve borsadan anlayan olarak doğmadı sen başlangıcı yaptın gerisi çorap söküğü gibi gelir.kaynanam yan baktı acep neden konusundan evladır bu topic herkese faydası var yahuuValla bende hafif gelişme varsa umut vardır.
Bir de bu kadar insan yapıyorsa biz de yaparız yav.
Işte gerçekten isteyerek ilgi vermek lazım.
Yalandan olmaz.
Ben burda bir şey okuyup bilmeyince hemen müsaitsem araştırma yoluna giriyorum artık mesela.
Başka türlü gelisemeyiz.
yeni hesap açılırken int bankacılığını indirmeni isterler ki şifrelerini fln verebilmek için.Ama ama
Sube de dediler bunu bana,kapi gibi subeydi
Tamamdir ustad,bir ara tekrar subeye:)Uygulama kullanmadan da pcden girebilirsin aslında şart mıymış hakkatenilk seferde şifre işlemi için falan lazımdır belki de, bi seferlik indirip silersin geri
somon yemeyen çocukların zekasının gelişmediği bile iddia edildi topiklerde.ben vejeteryanım ama sitede tanıyanlar bilir zekamda bir sorun yokavokado ve somon araya katılmadı bu kadar sayfaa
KKyi da indirmedim ornegin,dedigin gibi yapiyorum,demekki oyle olur.Yav 3 5 bisey degil de kendime rezil olayim tek,bir de size ama siz yabanci degilsiniz:))yeni hesap açılırken int bankacılığını indirmeni isterler ki şifrelerini fln verebilmek için.
çıkışta silersin olur biter.
hatta her kullanmak istediğinde yükler sonra silersin tertemiz kimse bilmez :)
ben bi süre gizli bi hesap kullandım.KKyi da indirmedim ornegin,dedigin gibi yapiyorum,demekki oyle olur.Yav 3 5 bisey degil de kendime rezil olayim tek,bir de size ama siz yabanci degilsiniz:))
Evet. Ben subede actim. Telefonda hafiza doluydu. Chrome dan girelim dedilerYani indirmeden.
Instagrama disaridan girer gibi..
Benim şubeye 2-3 yıldır yolum düşmedi ama son gittiğimde uygulamadan bi şifre istemişlerdi vardı öyle bişey, yine de telefonda değil de şubeye gidip yap bence işlemleri deniz taklaya gelmeyelim sonraKKyi da indirmedim ornegin,dedigin gibi yapiyorum,demekki oyle olur.Yav 3 5 bisey degil de kendime rezil olayim tek,bir de size ama siz yabanci degilsiniz:))
özele yazayımC ceycey0406 hangi banka yada nerden yapılıyorsa ne kullanıyorsunuz onları da anlatır mısın?
gümüş nereden alıyorsun mihail gümüş hiç denemedim ben de başlayayım ufak ufak iş...... da yok gümüş hesabıBenim şubeye 2-3 yıldır yolum düşmedi ama son gittiğimde uygulamadan bi şifre istemişlerdi vardı öyle bişey, yine de telefonda değil de şubeye gidip yap bence işlemleri deniz taklaya gelmeyelim sonraardından silersin uygulamayı, normal chromedan girersin internet şubeye