Yatırım bizden sorulur! :)

kızlar merhaba konu benim de dikkatimi çekti.
ben bu zamana kadar anca altın dolar biriktirirdim bunlarla da güzel şeyler yaptım gerçi ama borsaya hiç girmemiştim :)
bu konudan sonra borsaya merak saldım int bankacılığından yatırım hesabı açmak istedim ama ücret kesiyorlar sanırım kullanan arkadaşlar nasıl kullanıyor?

Ama ama
Sube de dediler bunu bana,kapi gibi subeydi

aynen kimse anasının karnından yatırımcı ve borsadan anlayan olarak doğmadı sen başlangıcı yaptın gerisi çorap söküğü gibi gelir.kaynanam yan baktı acep neden konusundan evladır bu topic herkese faydası var yahuu

yeni hesap açılırken int bankacılığını indirmeni isterler ki şifrelerini fln verebilmek için.
çıkışta silersin olur biter.
hatta her kullanmak istediğinde yükler sonra silersin tertemiz kimse bilmez :)
KKyi da indirmedim ornegin,dedigin gibi yapiyorum,demekki oyle olur.Yav 3 5 bisey degil de kendime rezil olayim tek,bir de size ama siz yabanci degilsiniz:))

KKyi da indirmedim ornegin,dedigin gibi yapiyorum,demekki oyle olur.Yav 3 5 bisey degil de kendime rezil olayim tek,bir de size ama siz yabanci degilsiniz:))
ben bi süre gizli bi hesap kullandım.
hatta diğer hesaplarımdan oraya havale eft bile yapmadım ki iz bırakmayayım diye :)
uygulamayı indirip gidip karekodla para yatırdım yada çektim sonra uygulamyı sildim :)
mesaj bildirimi istemedim, mail adresi için de yeni bi mail adresi verdim
neden bu kadar gizledin dersen bilmiyorum sadece daha güvende hissediyordum

Benim şubeye 2-3 yıldır yolum düşmedi ama son gittiğimde uygulamadan bi şifre istemişlerdi vardı öyle bişey, yine de telefonda değil de şubeye gidip yap bence işlemleri deniz taklaya gelmeyelim sonra ardından silersin uygulamayı, normal chromedan girersin internet şubeye

gümüş nereden alıyorsun mihail gümüş hiç denemedim ben de başlayayım ufak ufak iş...... da yok gümüş hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…