- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.261
Kızlar selam, bitcoin yapan var mı aranızda? Ben yeni başladım tavsiye varsa alırım
Tavsiye veremem ama benim 3 haftalik gecmisim var
Bir kismi orta uzun bir kismi kisa orta vadede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar selam, bitcoin yapan var mı aranızda? Ben yeni başladım tavsiye varsa alırım
Arkadaşlar bu bedelli artıım ne oluyor? Yıllar önce aldığım bir hisse için öyle bir mesaj gelmiş.Ne işe yarar bu?
Borsaya yeni başlayanları kendine getirecek tokat gibi sözler
somon yemeyen çocukların zekasının gelişmediği bile iddia edildi topiklerde.ben vejeteryanım ama sitede tanıyanlar bilir zekamda bir sorun yok
Kuveyttürkten alıyorum ceycey, denizbankta da varmışgümüş nereden alıyorsun mihail gümüş hiç denemedim ben de başlayayım ufak ufak iş...... da yok gümüş hesabı
Özeli mi kaldı yav donumuza kadar paylaşım yapıyoz burda burdan anlat.özele yazayım
1) Al sat yapacak toto yok şuan zaten.YENI BASLAYANLAR ICIN
KURAL 1 : ılk basta al sat yerıne uzun vadelı bakın,
KURAL 2: bilgi kirliliği çok fazla, doğru insanlardan yatırımı öğrenin
KURAL 3: farklı şirketlere/sektörlere yatırım yapın
KURAL 4: alımları zamana yayın (bütün parayı bir anda yatırmama- kademeli alım)
KURAL 5: hangi şirketi seçmeli : BIST30'a üye olanları
akşam özeline yazarım ayrıntılı nomu.yazdığım şeylerin bazısı yasak olabilir sitedeÖzeli mi kaldı yav donumuza kadar paylaşım yapıyoz burda burdan anlat.
konu zaten rapor edilmiş ekonomi&finans topiği oldu diye :)))Ben de borsayı öğrenmek istiyorum, şurda kenarda yerimi alayım.
Yıllar önce borsa hesabı açmıştım ama hiç işlem yapmadan kaldı öyle. Şimdi sizden öğrendikçe finfreeyi indirdim. Kendimi deneyeyim bakalım. Bir de kitaplar önerilmiş galiba o kısmı kaçırdım, bana yazar mısınız?
@Kazen Mune bu konu hep güncel kalsın diye ekonomi finansa taşınmayı hakediyor
borsa istanbulda işlem gören ve en değerli ve en çok işlem gören 30 hisse demek nomu1) Al sat yapacak toto yok şuan zaten.
2) Doğru insan burda morportakal :)
3) 8 farklı hisse aldım.
4) hah onu yapamadim işte yesa sağolsun 100bini o gün gömdürdü bize
5) o neymiş ki hemen araştırak :)
yasaksa uyar da yazmayayım muneciğim malummm bir banım tam 10 gün sürüyorrrrkonu zaten rapor edilmiş ekonomi&finans topiği oldu diye :)))
Bu sanırım her ay değişir dimi?borsa istanbulda işlem gören ve en değerli ve en çok işlem gören 30 hisse demek nomu
eşime sorar akşam yazarım sanaBu sanırım her ay değişir dimi?
Nerden takip etmem lazım listeyi?
mb faiz kararını bekliyor herkes saat 14.00 de açıklanacaktı o borsayı etkiler hemenBu sanırım her ay değişir dimi?
Kural 6: Halka arz edilen yeni hisselere hemen bodoslama dalmayın.YENI BASLAYANLAR ICIN
KURAL 1 : ılk basta al sat yerıne uzun vadelı bakın,
KURAL 2: bilgi kirliliği çok fazla, doğru insanlardan yatırımı öğrenin
KURAL 3: farklı şirketlere/sektörlere yatırım yapın
KURAL 4: alımları zamana yayın (bütün parayı bir anda yatırmama- kademeli alım)
KURAL 5: hangi şirketi seçmeli : BIST30'a üye olanları
Kural 6: Halka arz edilen yeni hisselere hemen bodoslama dalmayın.
BIST30'u mu soruyorsun nomu? BIST30 her dakika değişmez senede 1-2 defa ancak, direkt hisse adı yazmak sorun olur zira yatırım danışmanlığına giriyor spk ensede boza pişiriyor sonra ama genel isimleriyle yazarsak bankacılık sektörü, holdingler vb olur BIST30'da, Google amcaya bıst30 hisseleri yazarsan listelenir.Bu sanırım her ay değişir dimi?
oyyy şimdi ben bunu yasalara çarpmadan nasıl anlatsam:))) diyelim ki kumaş alacaksın bu kumaş piyasaya ilk defa çıkıyor ve tek satıcı var, satıcı kumaşı 100 liradan satıyorum der ama aslında kumaşın eder değeri 50 liradır :)))Zararı nedir Mune abla?
nomu bak asıl borsa uzmanı mune hanımmış sen onun peşini bırakma asılBIST30'u mu soruyorsun nomu? BIST30 her dakika değişmez senede 1-2 defa ancak, direkt hisse adı yazmak sorun olur zira yatırım danışmanlığına giriyor spk ensede boza pişiriyor sonra ama genel isimleriyle yazarsak bankacılık sektörü, holdingler vb olur BIST30'da, Google amcaya bıst30 hisseleri yazarsan listelenir.
BIST30'u mu soruyorsun nomu? BIST30 her dakika değişmez senede 1-2 defa ancak, direkt hisse adı yazmak sorun olur zira yatırım danışmanlığına giriyor spk ensede boza pişiriyor sonra ama genel isimleriyle yazarsak bankacılık sektörü, holdingler vb olur BIST30'da, Google amcaya bıst30 hisseleri yazarsan listelenir.