Yatırım bizden sorulur! :)

Woooww işte aradigim anlatım..

Mune abla şimdi senden büyük bir iyilik istiycem utanıyorum ama bak konuda kaç kişiye faydası olacak. Dua alacaksın dua

Bütün bu borsa terimlerini buna benzer örnekle müsait oldukça açıklasan bize olmaz mi?

Bazı terimleri nette oku oku kafamiz çorba oluyor. Sıfır bilgili insanlar için çok karmaşık..

Teşekkür ederim Mune abla.
Sende de var bir şeyler anlaşılan:)
Arada bilgilerinle yeşillendirsen buraları ne güzel olur :)
BIST ve VIOB'la ilgileniyorum diyelim lakin sermaye piyasasıyla ilgili her bilgiyi yazamıyorsunuz çünkü yatırım danışmanlığı yapıyor deyip anında dava açıyorlar.
BIST yazılmış ama VIOB yazılmadıysa diye yazayım, VIOB'da borsa endeksi demek, borsa aşağı düşerken düşüşe yükselirken çıkışa oynarsınız ama onun için sürekli ekran başında gerçek zamanlı veri akışı takip ediyor olmanız gerekiyor ve tabii biraz da bilginiz olması lazım.

Yatırım yapmaya yeni yeni başlayanlar için viob tehlikeli, bıst30 hisseleriyle ufak ufak başlayıp piyasa nedir öğrenip pişmeleri daha iyi olur.

Tamam olur, hatta şöyle yapalım siz bana terimleri listeleyin ben size örneklerle açıklamaya çalışayım

ömrüm boyunca su katmak istemiyorum
öğrenicem borsayı
sanal borsamda 3600 kardayım sende durum ne ?
sanal kolay şirketler gerçek değil paranız gerçek değil risk sıfırrr ama bak ben dışarı çıkmak istiyorum bugün eşimi beliyoruz borsa da olduğu için başından kalkılamıyor maalesef .o yüzden ben altıncıyım takip makip yok al at kenara dursunn

ama diyorlarki çıkmaz çıkmaz satarsın o biçim yükselişe geçer

Ben korkuma hiç satmadım daha
Almak zevkli
dün akşam 1600 falandı kar
hemen hesaplara başladım 100 binim olsa günlük 1600dan ayda şu kadar yapar yılda bu kadar yapar şu tarihte milyonerim falan
sabah az kar getirenleri satıp çok kar getirenlerden aldım şuan 6200 kar var az kaldı ceyceyi yakalıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…