-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.201
Emir gir bacim
Emir girersen otomatik olarak alıyor.Emir mi girmek gerekiyor? Bir kaç gündür araştırırken normal hisse alır gibi alınacak diyordu.
Teşekkür ettimIşık plastik :)
Ytd.
Emir mi girmek gerekiyor? Bir kaç gündür araştırırken normal hisse alır gibi alınacak diyordu.
Ben 20 lot bir girdim 40 da bir girdim:)Normal hisseyi de emir girerek almiyir muyuz? Emir girdim iptale kadar bekliycez, bakalim kac tane alirarzumdan sansima 16 dusmustu
Ay
Morportakal babanın hayrına bize de tüyo versene ahdbabvs
Ben pek öyle düşünmüyorum yaw, sonuçta sahibinden satılık bir araba veya evi alıyoruz belki o da dara düşüp sattı o da hayallerinin üstüne hayal kurmak olmaz mı. Kendimi düşünüyorum, boyumdan büyük borcun altına girdiysem (veya işler bi şekilde yolunda gitmedi) ve ödeyemediysem bunun bir yaptırımı olur tabii ki, evi elimden alırlar haliyle. Bi de saçımdan sürüyerek çıkarmıyorlarki evdenbir evi haczetmek bile kolay değil çok aşamalardan geçmek lazım, icra da aynı şekilde banka süre falan veriyordu bildiğim kadarıyla. Borcumu ödeyemedim evi aldılar hepsi bu, diye düşünüyorum :))
Krediyle hic isim olmadi,o yuzden bilenler aydinlatsin,fakat ornegin benim gordugum evin mutfak dolaplarinin jelatini acilmamisti daha.Mesela biri kredi çekse ve teminat olarak da evini gösterse sonra krediyi ödeyemese teminat olarak gösterdiği evi almaz mı banka? Böyle bir durumda 10 yıldır sahip olduğu ev de olabilir o kişinin. Ben mi yanlış düşünüyorum. Bana da bankadan ev almakı başkasının hayalinin üstüne hayal kuruyormuş gibi geliyor bazen.
Belki de müteahhitlerin yapıp satamadığı evler de oluyordur kredi ödeyemedikleri için. Mesela bir sitede bir sürü villa var aynı şekilde bir yerde. Hepsi aynı kişinindir onlar. Söyle etraflıca bakmak lazım demek ki dediginiz gibi durumlarda.Krediyle hic isim olmadi,o yuzden bilenler aydinlatsin,fakat ornegin benim gordugum evin mutfak dolaplarinin jelatini acilmamisti daha.
Dediginiz gibi de olabilir,iyi arastirip dusunmek lazim demekki..
Ben pek öyle düşünmüyorum yaw, sonuçta sahibinden satılık bir araba veya evi alıyoruz belki o da dara düşüp sattı o da hayallerinin üstüne hayal kurmak olmaz mı. Kendimi düşünüyorum, boyumdan büyük borcun altına girdiysem (veya işler bi şekilde yolunda gitmedi) ve ödeyemediysem bunun bir yaptırımı olur tabii ki, evi elimden alırlar haliyle. Bi de saçımdan sürüyerek çıkarmıyorlarki evdenbir evi haczetmek bile kolay değil çok aşamalardan geçmek lazım, icra da aynı şekilde banka süre falan veriyordu bildiğim kadarıyla. Borcumu ödeyemedim evi aldılar hepsi bu, diye düşünüyorum :))
Aaa bu şey değil mi benOrtada ağlaması gereken biri varsa o ben olurum.
Benim yüzümden kimse ağlamasın..
Emir girersen otomatik olarak alıyor.
Sen yine de bekle o halde :)
Emir girdim ben de bekleyeceğim ama.
İşe gidiyorum şimdi, oradan takip edeceğim.
Normal hisseyi de emir girerek almiyir muyuz? Emir girdim iptale kadar bekliycez, bakalim kac tane alirarzumdan sansima 16 dusmustu
suan direkt alamıyorsunuz zaten.Şu an normal hisse alır gibi alamıyorum ISKPL görünmüyor nasıl emir girdiniz?
Bu arada ben de aslında senin gibi düşünürüm normalde, yani üzerinde birinin ahı olan bir mülkü edinmek istemem ama onun için de zorla gasp etmek zulümle baskıyla falan almak lazım haraç gibi :)) burada ortada hukuksuz veya hak yenilen bir durum yok ki. Borcunu ödeyemezsen malı geri vermelisin bu kadar basit. Bankadan olmasa bile normal al-satla edindiğimiz mülklerin de geçmişinde gözyaşı kan entrika nefret olabilirKonuya bakışım 1 dk içinde değişti
Bankadan ev bakmaya gidiyoz haydi hahaha
Bu arada ben de aslında senin gibi düşünürüm normalde, yani üzerinde birinin ahı olan bir mülkü edinmek istemem ama onun için de zorla gasp etmek zulümle baskıyla falan almak lazım haraç gibi :)) burada ortada hukuksuz veya hak yenilen bir durum yok ki. Borcunu ödeyemezsen malı geri vermelisin bu kadar basit. Bankadan olmasa bile normal al-satla edindiğimiz mülklerin de geçmişinde gözyaşı kan entrika nefret olabilirama dümdüz plansız harcamaların sorumsuzluğun sonucu da olabilir. Bunun sonu gelmez ki.
suan direkt alamıyorsunuz zaten.
Emir girip bekleyeceksiniz.
Tahminimde 30-40 lot arası alabiliriz.
Eşit dagıtım olacak.
Hisse senedi al diyorsunuz ve bu zaten emir girmektir.
Emir verip bekliyorsunuz.
Kaç lot alabildiginiz belli olur ama biraz zaman istiyor tabiki.
Yatırım tavsiyesi degildir .
Görünüyor evet. Ben k.türk kullanıyorum.Hisse senedi al dediğiniz zaman oradan firmayı seçmek gerekiyor ya firma görünmüyor sizde görünüyor mu İşcep kullanıyorum ama işbankasında mı sorun var?
Görünüyor evet. Ben k.türk kullanıyorum.
Fiyat kısmı 16,10 zaten belirlenmiş.
Onu da seçin ve kaç lot alacaksanız onu girin.