Yatırım bizden sorulur! :)

Ay
Morportakal babanın hayrına bize de tüyo versene ahdbabvs

Mortosuncuk halka arz oluyor
Iban paylasiyorum, siz ne var ne yok yollayin. Ben kostarikaya kacip orda degerlendiricem

Saka bir yana destek istediginiz bir konu varsa seve seve yardimci olurum

Benim ödeyemezsem satarim diye araba almam gibi
Aslinda mantik acisindan cok dogru söylüyorsun. Gerceklere katlanmak cok kolay. Ama kirilan hayaller insanin canini cok acitiyor.

Kim bilir ne hayallerle alinan ev diye bakarsak cikmaza gireriz.
Boyundan buyuk borcmus odeyemedi iade etti diye bakarsak makul.

Ben bastan satarim diye aldim ödeyemezsem yeni sahibine hayirli olsun

Krediyle hic isim olmadi,o yuzden bilenler aydinlatsin,fakat ornegin benim gordugum evin mutfak dolaplarinin jelatini acilmamisti daha.
Dediginiz gibi de olabilir,iyi arastirip dusunmek lazim demekki..

Ben de borsayı öğrenmek istiyorum, şurda kenarda yerimi alayım.
Yıllar önce borsa hesabı açmıştım ama hiç işlem yapmadan kaldı öyle. Şimdi sizden öğrendikçe finfreeyi indirdim. Kendimi deneyeyim bakalım. Bir de kitaplar önerilmiş galiba o kısmı kaçırdım, bana yazar mısınız?
K Kazen Mune bu konu hep güncel kalsın diye ekonomi finansa taşınmayı hakediyor

Krediyle hic isim olmadi,o yuzden bilenler aydinlatsin,fakat ornegin benim gordugum evin mutfak dolaplarinin jelatini acilmamisti daha.
Dediginiz gibi de olabilir,iyi arastirip dusunmek lazim demekki..
Belki de müteahhitlerin yapıp satamadığı evler de oluyordur kredi ödeyemedikleri için. Mesela bir sitede bir sürü villa var aynı şekilde bir yerde. Hepsi aynı kişinindir onlar. Söyle etraflıca bakmak lazım demek ki dediginiz gibi durumlarda.

Konuya bakışım 1 dk içinde değişti
Bankadan ev bakmaya gidiyoz haydi hahaha

Emir girersen otomatik olarak alıyor.
Sen yine de bekle o halde :)
Emir girdim ben de bekleyeceğim ama.
İşe gidiyorum şimdi, oradan takip edeceğim.

Normal hisseyi de emir girerek almiyir muyuz? Emir girdim iptale kadar bekliycez, bakalim kac tane alir arzumdan sansima 16 dusmustu

Şu an normal hisse alır gibi alamıyorum ISKPL görünmüyor nasıl emir girdiniz?

Şu an normal hisse alır gibi alamıyorum ISKPL görünmüyor nasıl emir girdiniz?
suan direkt alamıyorsunuz zaten.
Emir girip bekleyeceksiniz.
Tahminimde 30-40 lot arası alabiliriz.
Eşit dagıtım olacak.
Hisse senedi al diyorsunuz ve bu zaten emir girmektir.
Emir verip bekliyorsunuz.
Kaç lot alabildiginiz belli olur ama biraz zaman istiyor tabiki.
Yatırım tavsiyesi degildir .

Konuya bakışım 1 dk içinde değişti
Bankadan ev bakmaya gidiyoz haydi hahaha
Bu arada ben de aslında senin gibi düşünürüm normalde, yani üzerinde birinin ahı olan bir mülkü edinmek istemem ama onun için de zorla gasp etmek zulümle baskıyla falan almak lazım haraç gibi :)) burada ortada hukuksuz veya hak yenilen bir durum yok ki. Borcunu ödeyemezsen malı geri vermelisin bu kadar basit. Bankadan olmasa bile normal al-satla edindiğimiz mülklerin de geçmişinde gözyaşı kan entrika nefret olabilir ama dümdüz plansız harcamaların sorumsuzluğun sonucu da olabilir. Bunun sonu gelmez ki.

Haklisin.. :)

Hisse senedi al dediğiniz zaman oradan firmayı seçmek gerekiyor ya firma görünmüyor sizde görünüyor mu İşcep kullanıyorum ama işbankasında mı sorun var?

Hisse senedi al dediğiniz zaman oradan firmayı seçmek gerekiyor ya firma görünmüyor sizde görünüyor mu İşcep kullanıyorum ama işbankasında mı sorun var?
Görünüyor evet. Ben k.türk kullanıyorum.
Fiyat kısmı 16,10 zaten belirlenmiş.
Onu da seçin ve kaç lot alacaksanız onu girin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…