Yatırım bizden sorulur! :)

Cok mantikli geldi bu yorum:) ben de sicak bakamıyordum simdi bir araştıracağım. Ev fiyatlari cok ucuk normalde alamiyoruz kiradayiz. Her ay kiraya giden parayi bile biriktirip altina koysam bana yeterdi diyorum birikim için.

Tkuru favorim 13 tl aldım onu ben en güzeli hareketli stop koymak, hikayeyi bilince de biliyorsun da. Bana da tavan lazım ona bakıyorum

Ya ben de oyle algiladim,sonucta nelere hayal kuruyoruz,baskasinin hayali olan adamlarla evleniyoruz yaw:))Biriyle yollari ayrildi diye baskasinin hevesi demiyoruz sonucta
Neyse ben de Nasrettin hoca gibi olmayan corbanin kokusunu cekiyorum icime,100 tllik gumus alicam ya,degerlenene kadar baya bi dusunme vaktim var

Sizin yüzünüden gümüş hesabı açtım. Mutlu musunuz hee mutlu musunuz
Ben de Kuveytturkte hesap actiracaktim,internet bankaciligini indirmem gerekiyormuş telefona,ozel kalsin istemistim,simdi napcam kizlar diyin bakalim=/
Cocuklarda kullaniyor telefonu,nasil olacak o

Ben de Kuveytturkte hesap actiracaktim,internet bankaciligini indirmem gerekiyormuş telefona,ozel kalsin istemistim,simdi napcam kizlar diyin bakalim=/
Uygulama kullanmadan da pcden girebilirsin aslında şart mıymış hakkaten ilk seferde şifre işlemi için falan lazımdır belki de, bi seferlik indirip silersin geri

Tkuru favorim 13 tl aldım onu ben en güzeli hareketli stop koymak, hikayeyi bilince de biliyorsun da. Bana da tavan lazım ona bakıyorum

Gecen ben anlatmistim ya böyle ne bulsam 500 liralik aliyorum yukseleni satiyorum diye 9 maliyetle kucuk miktar tkuru vardi. Ben bu isleri kafama göre yapiyorum. Destek aldigim kisilere de söylemiyorum. Buyuk islemleri baska bankadan tüyoya göre yapiyorum.

Tkuru ucunca elim ayagima dolasti, bankaciyi ariyorum ben bi halt ettim guzel de oldu ama napicagimi hic bilmiyorum bu yukseklik beni ürküttü diye lot sayim cok cok dusuktu ama. Öyle buyuk para almadim yani.

Benim kuveyt hesabım vardı uygulamadan açtım hemen. Cocuklar büyük mü? Anlar mı?

Borsaya çok yabancıysan o kısımları anlamaman doğal.
Ben de ucundan anlamaya başladım ama ucundan işte.
Borsaya çok yabancı değilim ya işte imkb var bildiğim, bir de böyle sürekli ekranlara bakıp harıl harıl not alıp telefonda konuşan adamlar oluyor bir de eniştem batmıştı ordan biliyorum
Bu kadar anlamak yetmiyor sanırım

Deniz şu yorumuna cevap yazdım kuveyttürkten sms geldi, yapay zekanın maharetleri midir tesadüf müdür bilmiyorum artık

Degerli musterimiz,
Bankamiz calisanlari sizi arayarak telefonunuza herhangi bir uygulama indirmenizi talep etmez; sifre, kimlik ve adres bilgilerinizi istemez. Bu sekilde arama yaparak uygulama indirmenizi talep eden kisilere itibar etmeyiniz. Bu gibi olagandisi durumlari lutfen 444 0 123'e bildiriniz. B002

Terimleri bilmek gerekiyor.
Ben eskiden abartmıyorum borsa ile ilgili kurulan hiç bir cümleyi anlamazdım.
Sanki başka bir dilde konuşuyorlardı.

Şimdi lot, halka arz deyince bir iki bir şey canlaniyor zihnimde:)

Yeminle dinleniyoruz, izleniyoruz.
Benim halkbankta yatan 500 den bahsetmiştim ya.
Uzun yıllar oldu o banka ile işim yok.
Iki gün önce yolda giderken arkadaşa bugün fırsat bulursak halkbanka uğramam lazım boyle boyle oldu diye anlattım.
2 dk sonra mesaj halkbanktan şubemize gelen müşterilerimize hes kodu ile hizmet vermekteyiz diye.

Dedim çüşş!

Biz de daha hala zuckerberg bizi izliyor diyelim

Terimleri bilmek gerekiyor.
Ben eskiden abartmıyorum borsa ile ilgili kurulan hiç bir cümleyi anlamazdım.
Sanki başka bir dilde konuşuyorlardı.

Şimdi lot, halka arz deyince bir iki bir şey canlaniyor zihnimde:)
Umut var diyorsun yani
Ben okumaya devam edeyim hoşuma gitti nasılsa, belki anlamaya da başlarım bir zaman sonra

Umut var diyorsun yani
Ben okumaya devam edeyim hoşuma gitti nasılsa, belki anlamaya da başlarım bir zaman sonra

Valla bende hafif gelişme varsa umut vardır.
Bir de bu kadar insan yapıyorsa biz de yaparız yav.
Işte gerçekten isteyerek ilgi vermek lazım.
Yalandan olmaz.
Ben burda bir şey okuyup bilmeyince hemen müsaitsem araştırma yoluna giriyorum artık mesela.
Başka türlü gelisemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…