- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.931
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.221
Cok mantikli geldi bu yorum:) ben de sicak bakamıyordum simdi bir araştıracağım. Ev fiyatlari cok ucuk normalde alamiyoruz kiradayiz. Her ay kiraya giden parayi bile biriktirip altina koysam bana yeterdi diyorum birikim için.Bu arada ben de aslında senin gibi düşünürüm normalde, yani üzerinde birinin ahı olan bir mülkü edinmek istemem ama onun için de zorla gasp etmek zulümle baskıyla falan almak lazım haraç gibi :)) burada ortada hukuksuz veya hak yenilen bir durum yok ki. Borcunu ödeyemezsen malı geri vermelisin bu kadar basit. Bankadan olmasa bile normal al-satla edindiğimiz mülklerin de geçmişinde gözyaşı kan entrika nefret olabilirama dümdüz plansız harcamaların sorumsuzluğun sonucu da olabilir. Bunun sonu gelmez ki.
Tkuru favorim 13 tl aldım onu benDün de tavana gidiyordu, yani %7 yi gördü.
Sonra twitterda biri yalan haber çıkarttı. KAP geldi sirketten ama toplayamadi
Daha önce tavan yapan kagitlarim hep seri yapti ya bunu nasil belirlemek lazim? Klgyo 8 tane yapti. Bi ara sngyo 3 liradan 4 liraya pespese birkac tavanla cikti, TSKB öyle, TKURU dan zaten anlatmaya gerek yok
Bunu nerde kesmem gerektigini çalışmam lazım
YTD
Ya ben de oyle algiladim,sonucta nelere hayal kuruyoruz,baskasinin hayali olan adamlarla evleniyoruz yaw:))Biriyle yollari ayrildi diye baskasinin hevesi demiyoruz sonuctaBen pek öyle düşünmüyorum yaw, sonuçta sahibinden satılık bir araba veya evi alıyoruz belki o da dara düşüp sattı o da hayallerinin üstüne hayal kurmak olmaz mı. Kendimi düşünüyorum, boyumdan büyük borcun altına girdiysem (veya işler bi şekilde yolunda gitmedi) ve ödeyemediysem bunun bir yaptırımı olur tabii ki, evi elimden alırlar haliyle. Bi de saçımdan sürüyerek çıkarmıyorlarki evdenbir evi haczetmek bile kolay değil çok aşamalardan geçmek lazım, icra da aynı şekilde banka süre falan veriyordu bildiğim kadarıyla. Borcumu ödeyemedim evi aldılar hepsi bu, diye düşünüyorum :))
Ben de Kuveytturkte hesap actiracaktim,internet bankaciligini indirmem gerekiyormuş telefona,ozel kalsin istemistim,simdi napcam kizlar diyin bakalim=/Sizin yüzünüden gümüş hesabı açtım. Mutlu musunuz hee mutlu musunuz
Uygulama kullanmadan da pcden girebilirsin aslında şart mıymış hakkatenBen de Kuveytturkte hesap actiracaktim,internet bankaciligini indirmem gerekiyormuş telefona,ozel kalsin istemistim,simdi napcam kizlar diyin bakalim=/
Cocuklarda kullaniyor telefonu,nasil olacak o
Tkuru favorim 13 tl aldım onu benen güzeli hareketli stop koymak, hikayeyi bilince de biliyorsun da. Bana da tavan lazım ona bakıyorum
Benim kuveyt hesabım vardı uygulamadan açtım hemen. Cocuklar büyük mü? Anlar mı?Ben de Kuveytturkte hesap actiracaktim,internet bankaciligini indirmem gerekiyormuş telefona,ozel kalsin istemistim,simdi napcam kizlar diyin bakalim=/
Ben bu başlığı okumaktan hem çok keyif alıyorum hem de ne konuşuluyor asla bir şey anlamıyorum niye öyle ya
Güzel bi sinerji oldu ama fakirlik zenginlik kavgası yok safi bilgi var en sevdiğimBen bu başlığı okumaktan hem çok keyif alıyorum hem de ne konuşuluyor asla bir şey anlamıyorum niye öyle ya
Borsaya çok yabancı değilim ya işte imkb var bildiğim, bir de böyle sürekli ekranlara bakıp harıl harıl not alıp telefonda konuşan adamlar oluyorBorsaya çok yabancıysan o kısımları anlamaman doğal.
Ben de ucundan anlamaya başladım ama ucundan işte.
Deniz şu yorumuna cevap yazdım kuveyttürkten sms geldi, yapay zekanın maharetleri midir tesadüf müdür bilmiyorum artıkBen de Kuveytturkte hesap actiracaktim,internet bankaciligini indirmem gerekiyormuş telefona,ozel kalsin istemistim,simdi napcam kizlar diyin bakalim=/
Borsaya çok yabancı değilim ya işte imkb var bildiğim, bir de böyle sürekli ekranlara bakıp harıl harıl not alıp telefonda konuşan adamlar oluyorbir de eniştem batmıştı ordan biliyorum
Bu kadar anlamak yetmiyor sanırım
Deniz şu yorumuna cevap yazdım kuveyttürkten sms geldi, yapay zekanın maharetleri midir tesadüf müdür bilmiyorum artık
Degerli musterimiz,
Bankamiz calisanlari sizi arayarak telefonunuza herhangi bir uygulama indirmenizi talep etmez; sifre, kimlik ve adres bilgilerinizi istemez. Bu sekilde arama yaparak uygulama indirmenizi talep eden kisilere itibar etmeyiniz. Bu gibi olagandisi durumlari lutfen 444 0 123'e bildiriniz. B002
Biz de daha hala zuckerberg bizi izliyor diyelimYeminle dinleniyoruz, izleniyoruz.
Benim halkbankta yatan 500 den bahsetmiştim ya.
Uzun yıllar oldu o banka ile işim yok.
Iki gün önce yolsa giderken bugün fırsat bulursak halkbanka uğramam lazım boyle boyle oldu diye anlattım.
2 dk sonra mesaj halkbanktan şubemize gelen müşterilerimize hes kodu ile hizmet vermekteyiz diye.
Dedim çüşş!
Umut var diyorsun yaniTerimleri bilmek gerekiyor.
Ben eskiden abartmıyorum borsa ile ilgili kurulan hiç bir cümleyi anlamazdım.
Sanki başka bir dilde konuşuyorlardı.
Şimdi lot, halka arz deyince bir iki bir şey canlaniyor zihnimde:)
Umut var diyorsun yani
Ben okumaya devam edeyim hoşuma gitti nasılsa, belki anlamaya da başlarım bir zaman sonra