- 7 Ekim 2009
- 7.049
- 11.811
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.181
Ben esinin sakat dedigi kagittan kazandim bugun
Ama sakatmis cidden. Butun gün %4civarinda tutunup son dakika %2.5 gibi biseyle kapatti.
Neyse arkadasim endeks kotuydu, yoksa bizde problem yok 10 numero 5 yıldızız
Emlak kralicesi,baska bir arkadasta sormustu ama,bankadan ev almak konusunda da bir el at bize sevaptir:))
Ondan duyunca baktim ki
Ben hic ilgilenmezdim,goz atmis bile degildim,haczedilmis evler saniyordum.
Bir nevi oyle ama ev alanlar odeyemeyince banka geri aliyormus,yani alinir,insanlarin 40 yillik evleri degil sonucta.
Bir tane buldum Allahim tam benim evim,hemi de uygun
100 tllik gumusle piyasaya girecegim,firsatlara gozatiyorum şimdiden
Hahaha hayır asla. Yatırım yatırımdır. 3-5 ne getirse kârdır :)Yaaa şu an üzdün beni. Ben de herhalde ben göremedim diyordum, çünkü gerçekten baktım bir sürü sadece gr olarak alınıyordu. Hay AllahYatırım senin neyine, harca gitsin kız Esra
Ben de oyle saniyordum ama degil nomu.Ama o ilanlarda evin içinin fotoları yok.
Binayı dıştan koyuyorlar.
Neyinin peşine düşeyim ki duygusu oluyor.
Bir de başkasının ağlayarak ciktigi evden hayır gelir mi diye yanaşamıyorum.
Zaten bu yaşıma fakir gelmenin iki sebebi var.
1) akılsızlık
2) anlamlı anlamsız her yerde ortaya çıkan vicdanım. :)
Ahahaha nomu ne tatlı kadınsın yahuAma o ilanlarda evin içinin fotoları yok.
1) akılsızlık
Mesela biri kredi çekse ve teminat olarak da evini gösterse sonra krediyi ödeyemese teminat olarak gösterdiği evi almaz mı banka? Böyle bir durumda 10 yıldır sahip olduğu ev de olabilir o kişinin. Ben mi yanlış düşünüyorum. Bana da bankadan ev almakı başkasının hayalinin üstüne hayal kuruyormuş gibi geliyor bazen.Ben de oyle saniyordum ama degil nomu.
Ornegin annemin 40 yillik evinden cikmasiyla krediyle ev aldin ama odeyemedin,o eve sahip olamaman ayni sey mi?
Odeyemedin evi zaten alamadin ki,evin sahibi olmadi kimse yani.
Banka da zararini cikarmak icin ederinin altinda,aslinda gercek ederinde satiyor,oyle dusun..
Dün de tavana gidiyordu, yani %7 yi gördü.Dün tavansa normal ertesi gün gaplı açar o nedenle en yüksek noktadan erken vermek gerekir kâr cebe yakışır :)
Mesela biri kredi çekse ve teminat olarak da evini gösterse sonra krediyi ödeyemese teminat olarak gösterdiği evi almaz mı banka? Böyle bir durumda 10 yıldır sahip olduğu ev de olabilir o kişinin. Ben mi yanlış düşünüyorum. Bana da bankadan ev almakı başkasının hayalinin üstüne hayal kuruyormuş gibi geliyor bazen.
Ama o krediyi ne hayallerle çekti.Ben de oyle saniyordum ama degil nomu.
Ornegin annemin 40 yillik evinden cikmasiyla krediyle ev aldin ama odeyemedin,o eve sahip olamaman ayni sey mi?
Odeyemedin evi zaten alamadin ki,evin sahibi olmadi kimse yani.
Banka da zararini cikarmak icin ederinin altinda,aslinda gercek ederinde satiyor,oyle dusun..
Ahahaha nomu ne tatlı kadınsın yahu
Oturmak için ev bakarken bende aynı şeyi düşünüp vazgeçmiştim ağlayanın malı gülene kalmaz sonuçta
Nasıl zengin olamadım vol:2
Ben pek öyle düşünmüyorum yaw, sonuçta sahibinden satılık bir araba veya evi alıyoruz belki o da dara düşüp sattı o da hayallerinin üstüne hayal kurmak olmaz mı. Kendimi düşünüyorum, boyumdan büyük borcun altına girdiysem (veya işler bi şekilde yolunda gitmedi) ve ödeyemediysem bunun bir yaptırımı olur tabii ki, evi elimden alırlar haliyle. Bi de saçımdan sürüyerek çıkarmıyorlarki evdenMesela biri kredi çekse ve teminat olarak da evini gösterse sonra krediyi ödeyemese teminat olarak gösterdiği evi almaz mı banka? Böyle bir durumda 10 yıldır sahip olduğu ev de olabilir o kişinin. Ben mi yanlış düşünüyorum. Bana da bankadan ev almakı başkasının hayalinin üstüne hayal kuruyormuş gibi geliyor bazen.
Dün arkadasin burada dediği halka arz olacak hisseye girmeyi düşünüyorum ben de.
Morportakal babanın hayrına bize de tüyo versene ahdbabvsBenim bildigim ödeyemedigin evi aliyor ya sankiyani yeni eve zaten ipotek koyuyor, daha baska bi teminat göstermedim hic.
Babam müteahhit. Insaat yaparken kredi cekerdi. O zaman mevcut, oturdugumuz eve ipotek koyarlardi ortada sanirim baska bisey olmadigi icin.
Ben de bankadan alma taraftari degilim, o malda gözyası var gibi geliyor. Yine de bi arastiriyorum suan.
Emir gir bacimSaati kurdum 10:00'a bize de 3-5 düşer diye bekliyorum
Ama o ilanlarda evin içinin fotoları yok.
1) akılsızlık
Hangisi o ben kaçırdımEmir gir bacim
Işık plastik :)Hangisi o ben kaçırdım