Yatırım bizden sorulur! :)

Ben esinin sakat dedigi kagittan kazandim bugun
Ama sakatmis cidden. Butun gün %4civarinda tutunup son dakika %2.5 gibi biseyle kapatti.

Neyse arkadasim endeks kotuydu, yoksa bizde problem yok 10 numero 5 yıldızız

Dün tavansa normal ertesi gün gaplı açar o nedenle en yüksek noktadan erken vermek gerekir kâr cebe yakışır :)

Ama o ilanlarda evin içinin fotoları yok.
Binayı dıştan koyuyorlar.
Neyinin peşine düşeyim ki duygusu oluyor.

Bir de başkasının ağlayarak ciktigi evden hayır gelir mi diye yanaşamıyorum.
Zaten bu yaşıma fakir gelmenin iki sebebi var.
1) akılsızlık
2) anlamlı anlamsız her yerde ortaya çıkan vicdanım. :)

Yaaa şu an üzdün beni. Ben de herhalde ben göremedim diyordum, çünkü gerçekten baktım bir sürü sadece gr olarak alınıyordu. Hay Allah Yatırım senin neyine, harca gitsin kız Esra
Hahaha hayır asla. Yatırım yatırımdır. 3-5 ne getirse kârdır :)

Ben de oyle saniyordum ama degil nomu.
Ornegin annemin 40 yillik evinden cikmasiyla krediyle ev aldin ama odeyemedin,o eve sahip olamaman ayni sey mi?
Odeyemedin evi zaten alamadin ki,evin sahibi olmadi kimse yani.
Banka da zararini cikarmak icin ederinin altinda,aslinda gercek ederinde satiyor,oyle dusun..

Ahahaha nomu ne tatlı kadınsın yahu

Oturmak için ev bakarken bende aynı şeyi düşünüp vazgeçmiştim ağlayanın malı gülene kalmaz sonuçta

Nasıl zengin olamadım vol:2

Mesela biri kredi çekse ve teminat olarak da evini gösterse sonra krediyi ödeyemese teminat olarak gösterdiği evi almaz mı banka? Böyle bir durumda 10 yıldır sahip olduğu ev de olabilir o kişinin. Ben mi yanlış düşünüyorum. Bana da bankadan ev almakı başkasının hayalinin üstüne hayal kuruyormuş gibi geliyor bazen.

Dün tavansa normal ertesi gün gaplı açar o nedenle en yüksek noktadan erken vermek gerekir kâr cebe yakışır :)
Dün de tavana gidiyordu, yani %7 yi gördü.
Sonra twitterda biri yalan haber çıkarttı. KAP geldi sirketten ama toplayamadi

Daha önce tavan yapan kagitlarim hep seri yapti ya bunu nasil belirlemek lazim? Klgyo 8 tane yapti. Bi ara sngyo 3 liradan 4 liraya pespese birkac tavanla cikti, TSKB öyle, TKURU dan zaten anlatmaya gerek yok

Bunu nerde kesmem gerektigini çalışmam lazım

YTD

Altını çok düşükken alırsın ama daha düştükçe batıyor bence satmayacaksın bekle
Yatırım için şöyle durum yap
Ben bileziklerimi arabaya yatırdım
Geri kalanı bankaya attım
İyi de yapmışım bunu
Hala da yatırım yapıyorum mesela maaşımdan 3-5 kalırsa biriktiriyorum 10 bin olunca atıyorum
Bence ev alın 1+1 mesela al sat yapabilirsin ev konusu atıyorum 70 bin ev aldın 100 bin sat 30 bin de kat et. Bu şekilde yapa yapa iki katını çıkartabilirsin kiraya vericem diyorsan kira parasıyla birikim yap bu kadar

Benim bildigim ödeyemedigin evi aliyor ya sanki yani yeni eve zaten ipotek koyuyor, daha baska bi teminat göstermedim hic.
Babam müteahhit. Insaat yaparken kredi cekerdi. O zaman mevcut, oturdugumuz eve ipotek koyarlardi ortada sanirim baska bisey olmadigi icin.

Ben de bankadan alma taraftari degilim, o malda gözyası var gibi geliyor. Yine de bi arastiriyorum suan.

Ama o krediyi ne hayallerle çekti.
Evim oldu borcunu ödeyeceğim diye sevindi ve ödeyemedi ağlaya ağlaya çıkıyor yine evden işte..
Off kafa bu bendeki işte.
Ortada ağlaması gereken biri varsa o ben olurum.
Benim yüzümden kimse ağlamasın..
Ahahaha nomu ne tatlı kadınsın yahu

Oturmak için ev bakarken bende aynı şeyi düşünüp vazgeçmiştim ağlayanın malı gülene kalmaz sonuçta

Nasıl zengin olamadım vol:2

Teşekkür ederim heheh:)

Tatlı fakirleriz işte kısmet..

Ben pek öyle düşünmüyorum yaw, sonuçta sahibinden satılık bir araba veya evi alıyoruz belki o da dara düşüp sattı o da hayallerinin üstüne hayal kurmak olmaz mı. Kendimi düşünüyorum, boyumdan büyük borcun altına girdiysem (veya işler bi şekilde yolunda gitmedi) ve ödeyemediysem bunun bir yaptırımı olur tabii ki, evi elimden alırlar haliyle. Bi de saçımdan sürüyerek çıkarmıyorlarki evden bir evi haczetmek bile kolay değil çok aşamalardan geçmek lazım, icra da aynı şekilde banka süre falan veriyordu bildiğim kadarıyla. Borcumu ödeyemedim evi aldılar hepsi bu, diye düşünüyorum :))

Ay Morportakal babanın hayrına bize de tüyo versene ahdbabvs

Fırsatçı olacağına vicdanlı fakir ol zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…