- 13 Eylül 2015
- 21.841
- 68.654
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.161
Ben kuveyte bos degilim su an,icim bi isindi sanki:))Kuveyt aç makas aralığı da az gümüşte alıyorsun daha iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kuveyte bos degilim su an,icim bi isindi sanki:))Kuveyt aç makas aralığı da az gümüşte alıyorsun daha iyi
Ben tavani,astronomik cikis olarak dusunuyordum:))
Tavan,hmm,tavan,tamam, nomunomuchua sozluge bir kelime daha ekledik,yatarken tekrarlayalim:))
Kimi gun sinek avlatiyor yani,olsun,inis olmadan cikis olmaz diyecegiz,Nasrettin hocanin gole yogurt mayalamasindan daha olabiliteli sonucta:))Biz tavan yakalayinca zipliyoruz. Ama bitcoinciler gülüyor buna. Begenmiyorlar.
Ya 50bine hisse aldim pts sabah. Aksam 52.875 oldu. Dun tavan yapti 58 bin oldu. Bugun de 9 lira kazandirdi.
Bigun 5200 tl bigun 9 tl
Ben kuveyte bos degilim su an,icim bi isindi sanki:))
Ben kuveyte bos degilim su an,icim bi isindi sanki:))
Biz tavan yakalayinca zipliyoruz. Ama bitcoinciler gülüyor buna. Begenmiyorlar.
Ya 50bine hisse aldim pts sabah. Aksam 52.875 oldu. Dun tavan yapti 58 bin oldu. Bugun de 9 lira kazandirdi.
Bigun 5200 tl bigun 9 tl
O da guzel,pandemi olmasa gidip actirmakta is degil de=/Bir de en güzel yanı Online başvuruyorsun eve gelip 5 dk açıyorlar içeri girmiyorlar dış kapı da hemen hallediyorlar
NeredenAltında en az makas HSBC'de gibi görünüyor. Kuveyt'te alış-satış arasında 4 lira oynarken, hsbc'de kuruş oynuyor. Şuradan bakabilirsiniz.
O da guzel,pandemi olmasa gidip actirmakta is degil de=/
Emlak kralicesi,baska bir arkadasta sormustu ama,bankadan ev almak konusunda da bir el at bize sevaptir:))Cok tesekkurler ☺☺
Kalmasin eksik. Cunku cok eglenceli.
Ben normalde altin falan alabilen biri degildim ama borsa cok baska
Nerden baktın yahu biz de bakıp hayal kuralımEmlak kralicesi,baska bir arkadasta sormustu ama,bankadan ev almak konusunda da bir el at bize sevaptir:))
Ondan duyunca baktim ki
Ben hic ilgilenmezdim,goz atmis bile degildim,haczedilmis evler saniyordum.
Bir nevi oyle ama ev alanlar odeyemeyince banka geri aliyormus,yani alinir,insanlarin 40 yillik evleri degil sonucta.
Bir tane buldum Allahim tam benim evim,hemi de uygun
100 tllik gumusle piyasaya girecegim,firsatlara gozatiyorum şimdiden
2 gündür zararla kapatıyoruz borsayı ibre tersine döndü anidennn.kızlarrrr öyle her gün 3000 5000 para yok borsa da siz sepet yapın yatırım içinnnBiz tavan yakalayinca zipliyoruz. Ama bitcoinciler gülüyor buna. Begenmiyorlar.
Bigun 5200 tl bigun 9 tl
Bankadan satilik daire yazin,almak istediginiz il adini da ekleyin,cikar:)Nerden baktın yahu biz de bakıp hayal kuralım
Cunki altin cikiyor,cunki amerikada devir teslim vardi,cunki insanlar istikrar bozulursa diye cekiniyor ve guvenli liman olan altina siginiyor.2 gündür zararla kapatıyoruz borsayı ibre tersine döndü anidennn.kızlarrrr öyle her gün 3000 5000 para yok borsa da siz sepet yapın yatırım içinnn
ten points oturrrrr evladımmmCunki altin cikiyor,cunki amerikada devir teslim vardi,cunki insanlar istikrar bozulursa diye cekiniyor ve guvenli liman olan altina siginiyor.
Yakinda kabuklarindan yavas yavas cikar,kagitlara el atarlar ve fiyatlarda yukselir,kara gecersiniz,iyi calismismiyim GeyikliGece
Emlak kralicesi,baska bir arkadasta sormustu ama,bankadan ev almak konusunda da bir el at bize sevaptir:))
Ondan duyunca baktim ki
Ben hic ilgilenmezdim,goz atmis bile degildim,haczedilmis evler saniyordum.
Bir nevi oyle ama ev alanlar odeyemeyince banka geri aliyormus,yani alinir,insanlarin 40 yillik evleri degil sonucta.
Bir tane buldum Allahim tam benim evim,hemi de uygun
100 tllik gumusle piyasaya girecegim,firsatlara gozatiyorum şimdiden
gene battık ayollll nerde bu paralarrrr niye bizi sevmiyorlarrrrYa ben o arkadas yazinca emlakcima mesaj attim. Dönmedi
Ama döner
gene battık ayollll nerde bu paralarrrr niye bizi sevmiyorlarrrr
önümüzdeki maçlara bakalım diyorsun yaniiiiBen esinin sakat dedigi kagittan kazandim bugun
Ama sakatmis cidden. Butun gün %4civarinda tutunup son dakika %2.5 gibi biseyle kapatti.
Neyse arkadasim endeks kotuydu, yoksa bizde problem yok 10 numero 5 yıldızız
Hahaha, evet ya neler varmis haberimiz yokHepsine katiliyorum, en büyük tavsiyem de ucacak kacacak denen hisselerden ve bunlardan bahsedenlerden uzak durulmasi yönünde
ayy yapmak da istemem. Bazilari güzel de bence cok yoklukta olur, diger türlü kendi hakkina girersin, iskenceye yakin bu. Evde süt peynir tereyagi yapmak da hic ekonomik degil bence.
Saglik, lezzet, eminlik acisindan yapani tebrik ederim ama cig süt hic uygun bir malzeme degil.
Sütü kesip peynir diye yerse bilmem, ben örgü kaşar beyaz hepsini biliyorum isim geregi, avuc kadar peynire kac litre süt giriyor.
Birikim kulturunuz olusur insallah. Ama fazla tasarrufu, kendinden kismayi ben de cok yorucu ve gereksiz buluyorum (cok acil durumlar, krizler, cok yoksulluk durumlari ayri. Basa gelse cekilir ama varken kismak cok dogru degil. 2 sana 1 birikime en guzeli)
Bu konuda takilin bizim hanimlar 3 gunde uzmanlik yoluna girdi