Yatırım bizden sorulur! :)

Ben tavani,astronomik cikis olarak dusunuyordum:))
Tavan,hmm,tavan,tamam, nomunomuchua nomunomuchua sozluge bir kelime daha ekledik,yatarken tekrarlayalim:))

Biz tavan yakalayinca zipliyoruz. Ama bitcoinciler gülüyor buna. Begenmiyorlar.
Ya 50bine hisse aldim pts sabah. Aksam 52.875 oldu. Dun tavan yapti 58 bin oldu. Bugun de 9 lira kazandirdi.
Bigun 5200 tl bigun 9 tl🤪🤪

Ya 50bine hisse aldim pts sabah. Aksam 52.875 oldu. Dun tavan yapti 58 bin oldu. Bugun de 9 lira kazandirdi.
Kimi gun sinek avlatiyor yani,olsun,inis olmadan cikis olmaz diyecegiz,Nasrettin hocanin gole yogurt mayalamasindan daha olabiliteli sonucta:))

Bugün btc kötü ama borsa güzeldi ya bugün benim de yüzüm güldü :) kaç gündür uyanıp bakıyordum kötü yatıyordum 😂 yataktan kaldıracak seviyeye gelmemişti

Cok tesekkurler ☺☺
Kalmasin eksik. Cunku cok eglenceli.
Ben normalde altin falan alabilen biri degildim ama borsa cok baska 🤪🤪
Emlak kralicesi,baska bir arkadasta sormustu ama,bankadan ev almak konusunda da bir el at bize sevaptir:))
Ondan duyunca baktim ki :rolleyes:
Ben hic ilgilenmezdim,goz atmis bile degildim,haczedilmis evler saniyordum.
Bir nevi oyle ama ev alanlar odeyemeyince banka geri aliyormus,yani alinir,insanlarin 40 yillik evleri degil sonucta.
Bir tane buldum Allahim tam benim evim,hemi de uygun😍😍
100 tllik gumusle piyasaya girecegim,firsatlara gozatiyorum şimdiden😂😂

Emlak kralicesi,baska bir arkadasta sormustu ama,bankadan ev almak konusunda da bir el at bize sevaptir:))
Bir nevi oyle ama ev alanlar odeyemeyince banka geri aliyormus,yani alinir,insanlarin 40 yillik evleri degil sonucta.
Nerden baktın yahu🥰🥰 biz de bakıp hayal kuralım💃💃

2 gündür zararla kapatıyoruz borsayı ibre tersine döndü anidennn.kızlarrrr öyle her gün 3000 5000 para yok borsa da siz sepet yapın yatırım içinnn :rolleyes:

2 gündür zararla kapatıyoruz borsayı ibre tersine döndü anidennn.kızlarrrr öyle her gün 3000 5000 para yok borsa da siz sepet yapın yatırım içinnn :rolleyes:
Cunki altin cikiyor,cunki amerikada devir teslim vardi,cunki insanlar istikrar bozulursa diye cekiniyor ve guvenli liman olan altina siginiyor.
Yakinda kabuklarindan yavas yavas cikar,kagitlara el atarlar ve fiyatlarda yukselir,kara gecersiniz,iyi calismismiyim GeyikliGece GeyikliGece :cool:

Cunki altin cikiyor,cunki amerikada devir teslim vardi,cunki insanlar istikrar bozulursa diye cekiniyor ve guvenli liman olan altina siginiyor.
Yakinda kabuklarindan yavas yavas cikar,kagitlara el atarlar ve fiyatlarda yukselir,kara gecersiniz,iyi calismismiyim GeyikliGece GeyikliGece :cool:
ten points oturrrrr :rolleyes: evladımmm

Ya ben o arkadas yazinca emlakcima mesaj attim. Dönmedi 🤪

Ama döner 😊

gene battık ayollll nerde bu paralarrrr niye bizi sevmiyorlarrrr :cry: :rolleyes:

Ben esinin sakat dedigi kagittan kazandim bugun 🤪🤪
Ama sakatmis cidden. Butun gün %4civarinda tutunup son dakika %2.5 gibi biseyle kapatti.

Neyse arkadasim endeks kotuydu, yoksa bizde problem yok 10 numero 5 yıldızız 😊🥂

Ben esinin sakat dedigi kagittan kazandim bugun 🤪🤪
Ama sakatmis cidden. Butun gün %4civarinda tutunup son dakika %2.5 gibi biseyle kapatti.

Neyse arkadasim endeks kotuydu, yoksa bizde problem yok 10 numero 5 yıldızız 😊🥂
önümüzdeki maçlara bakalım diyorsun yaniiii :rolleyes:

Hepsine katiliyorum, en büyük tavsiyem de ucacak kacacak denen hisselerden ve bunlardan bahsedenlerden uzak durulmasi yönünde

ayy yapmak da istemem. Bazilari güzel de bence cok yoklukta olur, diger türlü kendi hakkina girersin, iskenceye yakin bu. Evde süt peynir tereyagi yapmak da hic ekonomik degil bence.
Saglik, lezzet, eminlik acisindan yapani tebrik ederim ama cig süt hic uygun bir malzeme degil.
Sütü kesip peynir diye yerse bilmem, ben örgü kaşar beyaz hepsini biliyorum isim geregi, avuc kadar peynire kac litre süt giriyor.

Birikim kulturunuz olusur insallah. Ama fazla tasarrufu, kendinden kismayi ben de cok yorucu ve gereksiz buluyorum (cok acil durumlar, krizler, cok yoksulluk durumlari ayri. Basa gelse cekilir ama varken kismak cok dogru degil. 2 sana 1 birikime en guzeli)

Bu konuda takilin bizim hanimlar 3 gunde uzmanlik yoluna girdi 🤪🤓
Hahaha, evet ya neler varmis haberimiz yok 🐧
Siz 28 ev alan uyemisiniz :KK70:

X