Yatırım bizden sorulur! :)

Halkbank’ta sadece gram bazlı alınıyor. Ama mesela İşbankası’nda dilediğin tl kadar karşılığını alabilirsin.

Azcik bi param var kaç gündür burayı okuyorum
Hayırlı bol kazançlar hepinize ama bana sen boşver deyin sorarsam
Oturayım oturduğum yerde bildiğimden şaşmayayım değil mi ?
Ben bildigimden sastim,yoldan gonullu ciktim ama sadece zihinsel:))
Altini aldatmis olmuyorum degil mi:))

Azcik bi param var kaç gündür burayı okuyorum
Hayırlı bol kazançlar hepinize ama bana sen boşver deyin sorarsam
Oturayım oturduğum yerde bildiğimden şaşmayayım değil mi ?
Garantici insanım risk alamam ,alsam da vah tuh noldu nolacak
Bi ev tadilatı isim var eylül gibi altınıyım normalde,has altin alıyordum ama altın düşünce döviz mi alsam diye düşünüyorum
Her ay düzenli birikim için ayırdığım bir miktar var ama burayı okudukça bir yanım kalk gidelim diğer hanım b.k yeme otur diyor
Sizin kadar cesaretli değilim

Tavan yapacak kağıdı nasıl tespit ediyorsun? Tavan yapmak ne demek bide onu açıklarmısın canım

Tavan yapacak kağıdı nasıl tespit ediyorsun? Tavan yapmak ne demek bide onu açıklarmısın canım

Ben bir yerden direkt tüyo aliyorum
Kendim pek teknik bilgim yok, gözlemlerimle mini mini adimlar atiyorum ama asil hazir bilgiden kazaniyorum.

Tavan demek, kagıdın bir günde yüzde 10 artıs yapmasi demek. Daha fazlasi olamiyor zaten. Taban da yüzde 10 düsmesi.

Halkbank’ta sadece gram bazlı alınıyor. Ama mesela İşbankası’nda dilediğin tl kadar karşılığını alabilirsin.
Yaaa şu an üzdün beni. Ben de herhalde ben göremedim diyordum, çünkü gerçekten baktım bir sürü sadece gr olarak alınıyordu. Hay Allah Yatırım senin neyine, harca gitsin kız Esra

Yaaa şu an üzdün beni. Ben de herhalde ben göremedim diyordum, çünkü gerçekten baktım bir sürü sadece gr olarak alınıyordu. Hay Allah Yatırım senin neyine, harca gitsin kız Esra
Enpara da hesap açtırabilirsiniz. Ücretsiz. Bankaya gitmeden halledebiliyorsunuz. Makası da az. Ordan istediğiniz gibi tl ile alabilirsiniz.

Bir döndün, pir döndün, özlemiştim Sayende borsa ilgimi çekti. Biraz da ben araştırayım, bir ara kendimi denemek istiyorum, çünkü neden olmasın, çünkü bir bu kalmıştı, eksik mi kalsındı?

Peki o hisseyi nasıl tespit edip aldınız?bi yerde tüyomu geldi?yoksa analiz ederken birşeymi fark ettiniz?biraz açıklayabilirmisiniz?

Peki o hisseyi nasıl tespit edip aldınız?bi yerde tüyomu geldi?yoksa analiz ederken birşeymi fark ettiniz?biraz açıklayabilirmisiniz?

Kendim gördüm Zaten sürekli araştırıyorum analiz yapıyorum dikkatimi çekti hacimli oluşu sonra da şansıma şirket bedelli açıkladı o da şans oldu ve böyle çıktı. Bazen şans, bazen his ama her zaman analiz

Cok tesekkurler ☺☺
Kalmasin eksik. Cunku cok eglenceli.
Ben normalde altin falan alabilen biri degildim ama borsa cok baska

Cok tesekkurler ☺☺
Kalmasin eksik. Cunku cok eglenceli.
Ben normalde altin falan alabilen biri degildim ama borsa cok baska
Sen öyle diyorsan öyledir. Altın almasan da çok iyi yatırımlar yapıyordun zaten. En güzelini yapmışsın ayrıca.
Ama bu iş altın alıp satmak gibi değil gibi görünüyor. Önce şu kitapları bir inceleyeyim, şu uygulamayı da indirip bakayım. Borsa bu sene iyi kazandırdı, hoop diye dalarsam şişmiş bir balona denk gelirim mazallah

Ben tavani,astronomik cikis olarak dusunuyordum:))
Tavan,hmm,tavan,tamam, nomunomuchua sozluge bir kelime daha ekledik,yatarken tekrarlayalim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…