-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Sana tavsiyem dolar al. Muhtemelen aralık ayında yükselecek ıyice. Yükselince sat.dusunce al tekrar.su an için en iyi yatırım dolarKızlar merhaba.
Ben anca çalışmayı bilirim, kafam basmaz ki paramı değerlendireyim.
Bir cesaret gelir kredi faizleri düşükken eve gircem. Yok araba alcam derim.
Ben gönlüme göresini bulana kadar uygun şartlar ortadan kalkar.
Kısacası kafa yok bende.
Ama artık çocuğum var.
Kafayı çalıştırmam gerek.
Türk parasının değeri ortada.
Hep vadeli hesapta yerimde sayıyordum.
Gümüş diyorlar altın diyorlar.
Hiç anlamıyorum hangi banka en iyi kârı getirir?
Şimdi çok param yok aslında 25bin lira kadar parayla ne yapsam sizce?
Anlayan yatırımcı bayanlar lütfen bana yardımcı olun.
Ben de büyümek istiyorum..
Hangi bankadan almalıyım peki?Kesinlikle gümüş al gümüş çok hızlı düşüp çıkıyor günlük çok iyi kar bile bırakabiliyor . Ben 10 gün önce aldım gümüş 2 bin tl kar ettim .
Isyatirim.com dan başlayabilirsiniz.Ben de gözlem yapmak istiyorum nasıl yapabilirim biraz bilgi verebilir misiniz
büroda da vergi koyup satıyorlar diye biliyorum.Bankadan gram altın almayın kambio vergisi çok fazla tutuyor. Gidip döviz bürosundan alın.
aynen siz yardımcı olmak adına birşeyler yazıyorsunuz hemen laf sokmalar başlıyor sanırsınız herkes dört dörtlük.Pardon hızlı yazarken yanlış yazmışım da siz niye laf sokmaya bu kadar meraklı çıktınız onu anlamadım
Altının Türkiye’deki değeri dünyadaki ons cinsinden değerine göre değişiyor ki ons fiyatı da dolar üzerinden değerlendiriliyor. Şu anda altının onsu 1963$ mesela.şu an mantıklı yatırım altın pandemi sebebiyle doların değeri de düşmeye başlayacakmış uzmanlar altın alın diyor. Çin şuan sürekli altın rezervi satın alıyormuş bunlar alıyorsa bi bildikleri vardır.
Nerden Alinca 470 acaba? Döviz bürosu yada kuyumcularda 483 lira. Ama ne kadar diye sorgulatinca internette 470 diyor . Bankalardan mi alınca 470 acaba?470 :)
sene sonunda 500ü görecek
sepet ne demek
Nerden Alinca 470 acaba? Döviz bürosu yada kuyumcularda 483 lira. Ama ne kadar diye sorgulatinca internette 470 diyor . Bankalardan mi alınca 470 acaba?
Paranızı tl de tutmayinda ister altın,gümüş yada platin bana kalırsa ben hep altın ama eşim gümüşten çok daha iyi kar elde etti şimdi biraz platin aldı
Bana kalırsa altın alın ama unutun uzun vadeci olun
Evet şuan yüksek biraz düşer yine yükselir oynaklık olur ama aldırmayın uzun vade de yine karlı siz olursunuz
Şu an banka kurları yüksek bir de kambio vergisi binince daha kötü oluyor. Bir seferde 1000 TL işlem yapsanız bankada göze batmaz ama 10 bin TL üstü göz çıkarıyor o yüzden maalesef döviz bürosundan altın ve döviz almak benim işime geliyor. Kuyumcudan ise asla yatırımlık bişey almayın. Ben evde kasada saklıyorum aldıklarımı
Ben son 15 gündür Amerikanı takipteydim:)Zamanı gelince satmak gerekiyor borsada onu anlayabiliyorum grafiklerden .Alanim hiç degil açıkçası sadece gözlem.yapiyorum şu an :)
Herkes altın,dolar,ev filan diyor ama o kadar fazla yatırım aracı var ki aslında.
20 yıldır borsayla ilgileniyorum hangi hisse ne kadar artmış,ne kadar kar yapmış analizlerini yapar kafama yatan hisse senedini alırım.
Bu sayade geçen ay arabbamı aldım.
Ben de bilmiyordum ama sürekli araştırarak öğrendim.