- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.425
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.021
Rüçhan hakkını az anladım da bedelli sermaye olayını hiç anlamadım:/Rüçhan hakkına da bakın bedelli, bedelsiz sıkça duyarsınız :)
1)insallah
Aşırı pintilik bu.Bu kadarını yapabilen çıkarsa burdan, sonradan zengin olursa bu şekilde bize de yazsın lütfen
Biz istesek te bu kadarını yapamayız, çoluk çocuk var
Ben de öyle yaparım genelde nomu ve açıkçası mantıklı olanın bu olduğunu düşünüyorum. Hadi her ay binlerce liralık masrafın olsa 5 ayrı market gez tamam da çekirdek ailede ettiğin kar harcadığın zamandan daha ucuzdur benceMisal online alışverişte ucuzu bulup alıyorum ama günlük market alışverişlerinde hic indirim takip etmiyorumgirdim hepsini alayım en yakın market bu kafası var..
Ben de öyle yaparım genelde nomu ve açıkçası mantıklı olanın bu olduğunu düşünüyorum. Hadi her ay binlerce liralık masrafın olsa 5 ayrı market gez tamam da çekirdek ailede ettiğin kar harcadığın zamandan daha ucuzdur benceama gıda da dahil online almak kalp ben, sadece meyve sebze vs çabuk bozulan gıdaları marketten alırım
Bu arada 390 kâr 160 zarar görünüyor hisseler şuan. :) yani 230 tl kârdayım.
Ben oo kar ettim diye hemen o parayı harcarım meselaBu arada 390 kâr 160 zarar görünüyor hisseler şuan. :) yani 230 tl kârdayım.
Ben en iyi durumda planı yazayim.
10 bin yatirdığım bir tanesi 1.300 kusur getirmiş
Diğerlerini boşver hahahah:)
Ben oo kar ettim diye hemen o parayı harcarım mesela
Ama koronanin baslarinda hizli inis yasamislardir degil mi,altina hucum edip uzaya firlattiklarina goreNormal bende diyorum onu corona dönemi çok ciddi paralar kazanıldı onu diyordur o. 50.000 tl 1.000.000 tl olan tanıyorum :) benim aldığım hisse 2 ay da 13 tl - 1000 tl çıktı düşünmeşhur bi hisse 2 tl den 50 tl gördü ne zenginler katıldı aramıza :) krizler fırsat doğurur
Ooooo tebrik ederim.Ben en iyi durumda planı yazayim.
10 bin yatirdığım bir tanesi 1.300 kusur getirmiş
Diğerlerini boşver hahahah:)
Ooooo tebrik ederim.
Ben sanırım borsaya girmek için fazla garanticiyim hala anlamaya çalışıyorum borsa olayını. Bu hızla gidersem seneye bu zamanlar icraata ancak geçerim
Ooooo tebrik ederim.
Ben sanırım borsaya girmek için fazla garanticiyim hala anlamaya çalışıyorum borsa olayını. Bu hızla gidersem seneye bu zamanlar icraata ancak geçerim
Benim uygulama için bile zamana ihtiyacım var . Kafamda oturmadı henüz. Bugün şirketlerin analiz raporlarını incelemeye başlayacağım ozaman biraz anlarım diye umuyorumYok biz de daha girmedik
Bi uygulama var onda pratik yapıyoruz;:)
Gerçek para değil
Ha bi de bilmeyen için 10 bin cok bence
Benim o.kadar cesaret ya da bilgim.yok
1000 ile başlayacağım
Benimde aklımda 1000 lirayla girmek var. Girebilirsem tabiiHa bi de bilmeyen için 10 bin cok bence
Benim o.kadar cesaret ya da bilgim.yok
1000 ile başlayacağım
Kizlar gumus hesabi acicam da benim denizbankta hesabim yok.Subeye gitmeden hesap acabiliyor muyuz? Gumus dusmus baya alin diyollaa
Malesef ya Hiç hesap yoksa mecburen kimliginizle şubeye gelin demiş denizbank
Sonra gümüş hesabını cepten yaparsınız ama