- 13 Eylül 2015
- 21.841
- 68.648
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.001
Hayir demeye demeyeiyi bir yerden çikolatalı pastaya asla hayır demem.yiyin gitsin bir daha mı geleceğiz bu dünyaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir demeye demeyeiyi bir yerden çikolatalı pastaya asla hayır demem.yiyin gitsin bir daha mı geleceğiz bu dünyaya
yürüyüş yapacaksın az kaldı kadınlaraaaa ekonomikkkk özgürlükkkkk diyeeeeeOnce konu sahibi nomuya,sonra morportakal ve plastikkadina ve tum istirakci parali parasiz kadinlara tesekkuru borc bilirim
Bu konu kadinlara gercek ozgurluk olan kulcecikler kazandiracak,o gun ilk siralarda sende olacaksinyürüyüş yapacaksın az kaldı kadınlaraaaa ekonomikkkk özgürlükkkkk diyeeeee
benim zaten ekonomik özürlüğüm var her ne kadar fakir olsam da.koca eline hiçç bakmadım çalışmama rağmenBu konu kadinlara gercek ozgurluk olan kulcecikler kazandiracak,o gun ilk siralarda sende olacaksin
Ben de bakmadim es eline ama olsun,fazla kulce goz cikarmaz:)benim zaten ekonomik özürlüğüm var her ne kadar fakir olsam da.koca eline hiçç bakmadım çalışmama rağmen
sermaye bitti yokk neyle yatırım yapalımmmm.?Ben de bakmadim es eline ama olsun,fazla kulce goz cikarmaz:)
Kadinlari temsilen konusuyoruz burada:)
bu konu geçen hafta canlanmış olsaydı işten çıkış için dilekçe vermezdim walla :///
bikaç aylık birikimimle borsaya dalıcam ben de:))) dalıcam yani, başka ifadesi yok:)
1 tlyle bile gumus aliniyormus,ben helalinden 10tl bayilcamsermaye bitti yokk neyle yatırım yapalımmmm.?
gümüş hiç almadım ben de başlayayım ona ufak ufak1 tlyle bile gumus aliniyormus,ben helalinden 10tl bayilcam
Ben de merak ettim ama bayram gectikten sonra kınayı neremize yakacaksakgümüş hiç almadım ben de başlayayım ona ufak ufak
Yaaa ben de geç mi kaldık acaba diyorum borsa için:/ geçenlerde bir borsacı paylaşmış “on yıl sonra 2020’de ne kazanmıştık diye bugünleri çok anacağız” diye..Ben de merak ettim ama bayram gectikten sonra kınayı neremize yakacaksak
Korona oncesi.alacaktikkii,para sayma makinasi alirdik coktaan:))
Bu borsada nasil kar oluyor?bende bu islere cok uzagim.Ama cok merak ettim.Aldiniz hisseyi yukselince satiyormusunuz, kme satiyorsunuz.Ee sonra ne oluyor?Kafamda deli sorular
Kızlar bakıyom da konu para olunca mesaj sayısı 1Kyı geçmiş.
Allah sizi...
Yaaa ben de geç mi kaldık acaba diyorum borsa için:/ geçenlerde bir borsacı paylaşmış “on yıl sonra 2020’de ne kazanmıştık diye bugünleri çok anacağız” diye..
Ahh ahh..geçti Bor’un pazarı mı yani:/Normal bende diyorum onu corona dönemi çok ciddi paralar kazanıldı onu diyordur o. 50.000 tl 1.000.000 tl olan tanıyorum :) benim aldığım hisse 2 ay da 13 tl - 1000 tl çıktı düşün meşhur bi hisse 2 tl den 50 tl gördü ne zenginler katıldı aramıza :) krizler fırsat doğurur
Ahh ahh..geçti Bor’un pazarı mı yani:/
Arkadaslar,ornegin kuveytturk ya da denizbanka gittim,hesap actim,cuzi bir miktar para yatirdim.
1-benim takibim disinda telefonuma mesaj vs geliyor mu?
(cunki deneme amacli sadece kendim bilmek istiyorum,telefonumu cocuklar da kullaniyor)
2-Hic tecrubem olmadigi icin soruyorum,ornegin hesapta 500 var da ben 200 tllik gumus alacagim,onu nasil belirtiyorum ve bu kadar cuzi meblag icin hesap isletim bedeli alinirsa astari yuzunden pahali gelmez mi?
Hic banka isim olmadi bugune kadar,ayiptir soylemesi:))
Esime de danismayayim,karpuz kabugu misali:)
Ay böyleleriyle de hayat zehir olur be, beni alan yaşadı demiş amaBu kadarını yapabilen çıkarsa burdan, sonradan zengin olursa bu şekilde bize de yazsın lütfen
Biz istesek te bu kadarını yapamayız, çoluk çocuk var