- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.041
Hepsine katiliyorum, en büyük tavsiyem de ucacak kacacak denen hisselerden ve bunlardan bahsedenlerden uzak durulmasi yönünde
Bu kadarını yapabilen çıkarsa burdan, sonradan zengin olursa bu şekilde bize de yazsın lütfen
Biz istesek te bu kadarını yapamayız, çoluk çocuk var
ayy yapmak da istemem. Bazilari güzel de bence cok yoklukta olur, diger türlü kendi hakkina girersin, iskenceye yakin bu. Evde süt peynir tereyagi yapmak da hic ekonomik degil bence.
Saglik, lezzet, eminlik acisindan yapani tebrik ederim ama cig süt hic uygun bir malzeme degil.
Sütü kesip peynir diye yerse bilmem, ben örgü kaşar beyaz hepsini biliyorum isim geregi, avuc kadar peynire kac litre süt giriyor.
Fazla tasarruf bende stres yapıyo.
O da eşittir sağlık israfı.
Ama birazcık biriktirme kültürüm olsun isterdim
Birikim kulturunuz olusur insallah. Ama fazla tasarrufu, kendinden kismayi ben de cok yorucu ve gereksiz buluyorum (cok acil durumlar, krizler, cok yoksulluk durumlari ayri. Basa gelse cekilir ama varken kismak cok dogru degil. 2 sana 1 birikime en guzeli)
Bu borsada nasil kar oluyor?bende bu islere cok uzagim.Ama cok merak ettim.Aldiniz hisseyi yukselince satiyormusunuz, kme satiyorsunuz.Ee sonra ne oluyor?Kafamda deli sorular
Bu konuda takilin bizim hanimlar 3 gunde uzmanlik yoluna girdi