Yatırım bizden sorulur! :)

Hosuma gittigi icin sizinle paylasmak istedim😊

Eki Görüntüle 2764876

Hepsine katiliyorum, en büyük tavsiyem de ucacak kacacak denen hisselerden ve bunlardan bahsedenlerden uzak durulmasi yönünde

Bu kadarını yapabilen çıkarsa burdan, sonradan zengin olursa bu şekilde bize de yazsın lütfen🥰🥰
Biz istesek te bu kadarını yapamayız, çoluk çocuk var😌

ayy yapmak da istemem. Bazilari güzel de bence cok yoklukta olur, diger türlü kendi hakkina girersin, iskenceye yakin bu. Evde süt peynir tereyagi yapmak da hic ekonomik degil bence.
Saglik, lezzet, eminlik acisindan yapani tebrik ederim ama cig süt hic uygun bir malzeme degil.
Sütü kesip peynir diye yerse bilmem, ben örgü kaşar beyaz hepsini biliyorum isim geregi, avuc kadar peynire kac litre süt giriyor.

Fazla tasarruf bende stres yapıyo.
O da eşittir sağlık israfı.
Ama birazcık biriktirme kültürüm olsun isterdim

Birikim kulturunuz olusur insallah. Ama fazla tasarrufu, kendinden kismayi ben de cok yorucu ve gereksiz buluyorum (cok acil durumlar, krizler, cok yoksulluk durumlari ayri. Basa gelse cekilir ama varken kismak cok dogru degil. 2 sana 1 birikime en guzeli)

Bu borsada nasil kar oluyor?bende bu islere cok uzagim.Ama cok merak ettim.Aldiniz hisseyi yukselince satiyormusunuz, kme satiyorsunuz.Ee sonra ne oluyor?Kafamda deli sorular o_O

Bu konuda takilin bizim hanimlar 3 gunde uzmanlik yoluna girdi 🤪🤓

Hepsine katiliyorum, en büyük tavsiyem de ucacak kacacak denen hisselerden ve bunlardan bahsedenlerden uzak durulmasi yönünde

ayy yapmak da istemem. Bazilari güzel de bence cok yoklukta olur, diger türlü kendi hakkina girersin, iskenceye yakin bu. Evde süt peynir tereyagi yapmak da hic ekonomik degil bence.
Saglik, lezzet, eminlik acisindan yapani tebrik ederim ama cig süt hic uygun bir malzeme degil.
Sütü kesip peynir diye yerse bilmem, ben örgü kaşar beyaz hepsini biliyorum isim geregi, avuc kadar peynire kac litre süt giriyor.

Birikim kulturunuz olusur insallah. Ama fazla tasarrufu, kendinden kismayi ben de cok yorucu ve gereksiz buluyorum (cok acil durumlar, krizler, cok yoksulluk durumlari ayri. Basa gelse cekilir ama varken kismak cok dogru degil. 2 sana 1 birikime en guzeli)

Bu konuda takilin bizim hanimlar 3 gunde uzmanlik yoluna girdi 🤪🤓
Evet,2 kasa trabzon hurmasina yatirim yapmadigim icin ne kadar zarardayim hesaplayabiliyorum en azindan😂😂

Sanal paracilar ☺ ne durumdasiniz 😇

yesa yesa nomunomuchua nomunomuchua

60 lira zarardayım şuan.
Bu borsa çok çılgın bir şey.
Saniye saniye değişiyor her şey.
Nasıl takip edicez yavv..

Hisse alıp unutsam.
Takıp etmesem ne olur?
Aylar sonra bir bakmışım ne bulurum mesela?

Ihtimaller?

Hisse alıp unutsam.
Takıp etmesem ne olur?

Ihtimaller?
Bankaların fon sepeti işte bunlar için nomu, o 500 lirayı ezmediysen koy gitsin seneye bakarsın uyumuş da büyümüş mü. Tefas.govdaki ilk iki fon sepeti %700 ile %400 getirmiş sırasıyla, geçen de yazdıydım. Günlük takibi öğrenirken bi yandan az bi parayla bunu da yapabilirsin. Yatırım tavsiyesidir 😂

60 lira zarardayım şuan.

Hisse alıp unutsam.
Takıp etmesem ne olur?

Ihtimaller?
Maden hisselerinde unutulsa olur sanki:))
Yillar once okumustum,bir adam babasindan kalan bir kitap icinde maden hisseleri buluyor,arastiriyor ki meblag inanilmaz:rolleyes:
Ama zaman asimindan haklari 4 5 yil once kaybolmus😣😣

Maden hisselerinde unutulsa olur sanki:))
Yillar once okumustum,bir adam babasindan kalan bir kitap icinde maden hisseleri buluyor,arastiriyor ki meblag inanilmaz:rolleyes:
Ama zaman asimindan haklari 4 5 yil once kaybolmus😣😣
Offf çok kötü ya içine oturur insanın :KK70:

60 lira zarardayım şuan.

Hisse alıp unutsam.
Takıp etmesem ne olur?

Ihtimaller?

Her sey mumkun.
Benim bi kredili buyuk hesabim var onu tuyosuz ellemem.

Bi de bir cok hisseden 500 liralik alip unutma hesabim var. 500e aldigimin 3300 oldugu, 280 oldugu efenime söyleyeyim 1 yilda 4 lira getiren (niye getirdin bunu be hisse?) 🤪 yukseleni satiyorum duseni asla kayip olarak görmem. Yukselir. Yukselmezse de karlarima sayarim 🤪

Gunluk harcamalarimi genelde bu hisselerden gelen parayla yaparim. Mesela sattim 1200e, 500üne dokunmam cunku o anaparam. 700 benim gunluk harcamalik param, yani iste ekmek su yogurt meyve sebze her gun cikan ihtiyaclar icin. Bu bitene kadar satcak baska bisey cikiyor 🤪

Her sey mumkun.
Benim bi kredili buyuk hesabim var onu tuyosuz ellemem.

Bi de bir cok hisseden 500 liralik alip unutma hesabim var. 500e aldigimin 3300 oldugu, 280 oldugu efenime söyleyeyim 1 yilda 4 lira getiren (niye getirdin bunu be hisse?) 🤪 yukseleni satiyorum duseni asla kayip olarak görmem. Yukselir. Yukselmezse de karlarima sayarim 🤪

Gunluk harcamalarimi genelde bu hisselerden gelen parayla yaparim. Mesela sattim 1200e, 500üne dokunmam cunku o anaparam. 700 benim gunluk harcamalik param, yani iste ekmek su yogurt meyve sebze her gun cikan ihtiyaclar icin. Bu bitene kadar satcak baska bisey cikiyor 🤪
Sana iktisat okulları fahri doktora vermeli :))

60 lira zarardayım şuan.

Hisse alıp unutsam.
Takıp etmesem ne olur?

Ihtimaller?
Geçen haberlerde vardı. Hisse değil tabii yabancı bir adam almış zamanında sonra girmemiş ve şifresini unutmuş. Güya 222 milyon doları varmış şu an ve 2 hakkı kalmış sadece girebileceği. Onlarda da yanlış yaparsa gidecek hepsi. Böyle haberler çıkıyor yurt dışında arada.

60 lira zarardayım şuan.

Hisse alıp unutsam.
Takıp etmesem ne olur?

Ihtimaller?

60 lira para mi ya

Ben 100 bin hepsini yatırdım 4 bin zarardayım

Ya sen niye küçük.oynuyorsun

Hesabımda hayatımda ilk defa 100 bin var aklımı kaybettim sanırım hepsini oynadım.ahahahah

Bu kadar yatırımcı kadın gördüm gaza geldim. Ben de coin aldım bugün 5 gibi:) Tabii ki ben aldım düştü azcik ama bir 50 lira kazandım yine de. Tabii 1 ay süre verdim kendime. Bakalım ne olacak. Zaten artar diye umuyorum 4-5 saatle anlaşılmaz. Hatta hiç bakamam gerek ama merak:))
Coini nasıl aldınız,nerden

Bankaların fon sepeti işte bunlar için nomu, o 500 lirayı ezmediysen koy gitsin seneye bakarsın uyumuş da büyümüş mü. Tefas.govdaki ilk iki fon sepeti %700 ile %400 getirmiş sırasıyla, geçen de yazdıydım. Günlük takibi öğrenirken bi yandan az bi parayla bunu da yapabilirsin. Yatırım tavsiyesidir 😂

Fon sepetini telefon uygulamasından kendim yapabilir miyim canım?

X