Yatırım bizden sorulur! :)

Cok tesekkur ederim,gunduz giremedim,simdi de kim cevap verecek diyordum:)

Cok tesekkur ederim,gunduz giremedim,simdi de kim cevap verecek diyordum:)

Bende yeni gördüm yazayım dedim :) hatta bugün kendime pasta alacaktım sonra dedim ki aman bş pastaya ne vericem o kadar para son pasta almış gibi düşünüp Çin parası aldım Kuveyt’ten epey para çeşiti de var ve limit yok.

Bu kadarını yapabilen çıkarsa burdan, sonradan zengin olursa bu şekilde bize de yazsın lütfen
Biz istesek te bu kadarını yapamayız, çoluk çocuk var
Ayyy yok Allah düşürmesin böyle biriktirmeyi istemem açıkçası
Allah göstermesin şok oldum

Sanki yedim camii var biliyormusunuz:))
Adamin biri caninin istediklerinin parasini biriktirip cami yaptirmis vakti zamaninda:)

Sanki yedim camii var biliyormusunuz:))
Adamin biri caninin istediklerinin parasini biriktirip cami yaptirmis vakti zamaninda:)

Aa bilmiyordum ben de adamın yolundan gitsem kesin olur o kadar para
Eşime söyledim nasıl ya yiyecek olan pasta mı alacaktın almadın Çin Yuan’ı aldın diyor ne alaka nasıl pastadan oraya geldin dedi

Bu kadarını yapabilen çıkarsa burdan, sonradan zengin olursa bu şekilde bize de yazsın lütfen
Biz istesek te bu kadarını yapamayız, çoluk çocuk var
Su tasarrufuna onem veriyorum onceden şar şar bulaşıkları akıtmadan koymazdım kuraklık malum artık bir kaba su deterjan koyup o şekil akıtıyorum. Ya da meyve sebze yikadigim suyu kullaniyorum.Hıc akıtmadan koyamam . Sifonda 1 lt lik şişe çok eskiden beri var. Duş içinde gerçek anlamda az akıtan başlıklardan araştırıyorum. Su hayat demek biterse biteriz

ben de pek tutumlu sayılmam ama su israfına karşı aşırı hassasım..bir yudumunu bile ezelden beri israf etmememye özen gösteriyorum..çünkü küçükken köyde çok su taşıdım:/ yakın çeşmelerde su bittikçe en uzağa giderdik, elektriksiz yaşanır ama susuz asla..küçüklüğümüzün mottosu

Aa bilmiyordum ben de adamın yolundan gitsem kesin olur o kadar para
Eşime söyledim nasıl ya yiyecek olan pasta mı alacaktın almadın Çin Yuan’ı aldın diyor ne alaka nasıl pastadan oraya geldin dedi
Yatirim pastadan tatlidir:))
Nomunun konusundan cikan yatirimin yolunu tutuyor:))

Ahhh bir de kızıma öğretebilsem tam bir şu kuşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…