- 13 Eylül 2015
- 21.841
- 68.648
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Tlcnin cimrilerinden galiba bu iyy,orada da sifon cekmiyorlar su israfi diyeBu kadarını yapabilen çıkarsa burdan, sonradan zengin olursa bu şekilde bize de yazsın lütfen
Biz istesek te bu kadarını yapamayız, çoluk çocuk var
yaaa mutfaktaki suyu döküyormuş kızcağızTlcnin cimrilerinden galiba bu iyy,orada da sifon cekmiyorlar su israfi diye
Cok tesekkur ederim,gunduz giremedim,simdi de kim cevap verecek diyordum:)Ben Kuveyt kullanıyorum gümüş için hem makas aralığı az altında da öyle bi ara altın al sat yapıyordum orada :) Online başvur eve gelip açıyorlar. Mesaj istemiyorum dersin ona göre göndermezler sorun olmaz. Ben bugün 50 tl işlem yaptım 1 tane bile alabilirsin. Rakam yazıyorsun oraya zaten alırken görürsün. Hesap işletim ücreti alınmıyor sadece alırken kuruş bi vergi kesiliyor o da çok az o kadar.
Cok tesekkur ederim,gunduz giremedim,simdi de kim cevap verecek diyordum:)
Bir ara ilgimi cekmisti,bu anlattigimdan sonrayaaa mutfaktaki suyu döküyormuş kızcağızben hiç izlemedim bu arada o belgeselleri, şu okuduklarımdan sonra izlemem de:)
Ayyy yok Allah düşürmesin böyle biriktirmeyi istemem açıkçasıBu kadarını yapabilen çıkarsa burdan, sonradan zengin olursa bu şekilde bize de yazsın lütfen
Sanki yedim camii var biliyormusunuz:))Bende yeni gördüm yazayım dedim :) hatta bugün kendime pasta alacaktım sonra dedim ki aman bş pastaya ne vericem o kadar para son pasta almış gibi düşünüp Çin parası aldım Kuveyt’tenepey para çeşiti de var ve limit yok.
Sanki yedim camii var biliyormusunuz:))
Adamin biri caninin istediklerinin parasini biriktirip cami yaptirmis vakti zamaninda:)
Su tasarrufuna onem veriyorum onceden şar şar bulaşıkları akıtmadan koymazdım kuraklık malum artık bir kaba su deterjan koyup o şekil akıtıyorum. Ya da meyve sebze yikadigim suyu kullaniyorum.Hıc akıtmadan koyamam . Sifonda 1 lt lik şişe çok eskiden beri var. Duş içinde gerçek anlamda az akıtan başlıklardan araştırıyorum. Su hayat demek biterse biterizBu kadarını yapabilen çıkarsa burdan, sonradan zengin olursa bu şekilde bize de yazsın lütfen
Kknin kadinlarinin sana duasi olmasinDün sabah bi kagit aldim. %5.75 yapti. Bugun de tavan. Diyorum ki allahim hangi duamin kabulü
ben de pek tutumlu sayılmam ama su israfına karşı aşırı hassasım..bir yudumunu bile ezelden beri israf etmememye özen gösteriyorum..çünkü küçükken köyde çok su taşıdım:/ yakın çeşmelerde su bittikçe en uzağa giderdik, elektriksiz yaşanır ama susuz asla..küçüklüğümüzün mottosuSu tasarrufuna onem veriyorum onceden şar şar bulaşıkları akıtmadan koymazdım kuraklık malum artık bir kaba su deterjan koyup o şekil akıtıyorum. Ya da meyve sebze yikadigim suyu kullaniyorum.Hıc akıtmadan koyamam . Sifonda 1 lt lik şişe çok eskiden beri var. Duş içinde gerçek anlamda az akıtan başlıklardan araştırıyorum. Su hayat demek biterse biteriz
Yatirim pastadan tatlidir:))Aa bilmiyordum ben de adamın yolundan gitsem kesin olur o kadar para
Eşime söyledim nasıl ya yiyecek olan pasta mı alacaktın almadın Çin Yuan’ı aldın diyor ne alakanasıl pastadan oraya geldin dedi
haklısın walla..Kknin kadinlarinin sana duasi olmasin
Ahhh bir de kızıma öğretebilsem tam bir şu kuşuben de pek tutumlu sayılmam ama su israfına karşı aşırı hassasım..bir yudumunu bile ezelden beri israf etmememye özen gösteriyorum..çünkü küçükken köyde çok su taşıdım:/ yakın çeşmelerde su bittikçe en uzağa giderdik, elektriksiz yaşanır ama susuz asla..küçüklüğümüzün mottosu
iyi bir yerden çikolatalı pastaya asla hayır demem.yiyin gitsin bir daha mı geleceğiz bu dünyayaYatirim pastadan tatlidir:))
Nomunun konusundan cikan yatirimin yolunu tutuyor:))
Yatirim pastadan tatlidir:))
Nomunun konusundan cikan yatirimin yolunu tutuyor:))
küçüktür annesiAhhh bir de kızıma öğretebilsem tam bir şu kuşu
Once konu sahibi nomuya,sonra morportakal ve plastikkadina ve tum istirakci parali parasiz kadinlara tesekkuru borc bilirim