Yatırım bizden sorulur! :)

Vay arkadaş!
Strese sıkıntıya hiç gerek yok.
Alacan 500 e içinden geçen iki hisse.
1 sene sonra girip Bakcan ne olmuş diye
Ben öyle yapayım diye düşündüm şimdi

Sen nasıl bir kraliçesin ahh nasıl!

Bak yine geldiler bana.
Alıp alıp unutcam ben de :)

@ceycey0406 siz ikiniz dünden beri şifreli mi konuşuyonuz nabıyonuz hurmaydı peynirdi, ortamdaki tek saf ben miyim anlamayan
Yok konudaki suzme saf benim
Gundemi takip ederim,amarigadaki hareketlerden esime derim bak altin cikacak borsa dusecek vs..
Amaaa oturdugum yerden
He hurma da bildigin hurma,katakullisiz

İkisi aynı şey Zaten

Borsanın düşmesi çok olasıydı zaten çünkü üretim durdu, bizim yatırırm yaptığımız firmalar olduğu için olası krizler borsayı vurur. Altın gibi düşünmemek lazım ama Benim o dönem korkmadan aldığım hisseler en az 5-6 katı şu an çünkü geçici dönem. Hatta bankalar düşük kaldı ondan da almak istiyorum ama para bağlı uzun vade bekletmek için sonunda çıkacak sonuçta. Halen düşük olan, bilançoları zarar açıklayanlar var ama bu dönemi iyi değerlendirip bilanço da ciddi kârlar yapanlar da mevcut.

Kızlarrrrr yarın Işık Plastik firmasının halka arzı var, koşunnnnnnnnnnn
Son zamanlarda halka arzlara talep oldukça fazla, sürekli tavan yapmış bu firmalar. Mesela Esenboğa almadığıma sonradan çok pişman oldum :))

Şimdi bilen biri mutlaka vardır burda. Firma seçerken neye göre seçeceğimi az çok kestiriyorum artık da şu halka arzda firmanın hangi bilgilerine bakmak gerekiyor ya da direkt dalmak mı mantıklı?

Bende ne borçlar ödedim kafayı yedirecek kadar çok ama bu arada da borç öderken para da biriktirdim. Öncelikle birikim için ayırıp kalanı borçlara vermelisin ben öyle yaptım. Harcamalarımı min. Düşürdüm birikimi ayırdım kalanını borçlara öyle hem borç bitti hem birikim oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…