- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.425
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #1.061
Oooo sen zenginsin o zaman haaa:)
Geçen haberlerde vardı. Hisse değil tabii yabancı bir adam almış zamanında sonra girmemiş ve şifresini unutmuş. Güya 222 milyon doları varmış şu an ve 2 hakkı kalmış sadece girebileceği. Onlarda da yanlış yaparsa gidecek hepsi. Böyle haberler çıkıyor yurt dışında arada.
Her sey mumkun.
Benim bi kredili buyuk hesabim var onu tuyosuz ellemem.
Bi de bir cok hisseden 500 liralik alip unutma hesabim var. 500e aldigimin 3300 oldugu, 280 oldugu efenime söyleyeyim 1 yilda 4 lira getiren (niye getirdin bunu be hisse?)yukseleni satiyorum duseni asla kayip olarak görmem. Yukselir. Yukselmezse de karlarima sayarim
Gunluk harcamalarimi genelde bu hisselerden gelen parayla yaparim. Mesela sattim 1200e, 500üne dokunmam cunku o anaparam. 700 benim gunluk harcamalik param, yani iste ekmek su yogurt meyve sebze her gun cikan ihtiyaclar icin. Bu bitene kadar satcak baska bisey cikiyor
Sen nasıl bir kraliçesin ahh nasıl!
Bak yine geldiler bana.
Alıp alıp unutcam ben de :)
Söylemek yasak mı ki bilmiyorum. Değilse söyleyeyim. Zaten uygulama yani ordan 10bin taneden hangisini seçeceği kişiye kalmış. Onun için yasak değildir gibi geliyor ama bilemedim.Coini nasıl aldınız,nerden
Yok konudaki suzme saf benim@ceycey0406 siz ikiniz dünden beri şifreli mi konuşuyonuz nabıyonuz hurmaydı peynirdi, ortamdaki tek saf ben miyim anlamayan
AaaaahhhhaahhhhaaaaEn son sen paralari bana yolluyordun
Yönetiiimmmm adimi degistirin uleyn mortosuncuk geliyor
Borsada batanlar kitap falan yazıyor ekonomist oluyor sen de fırsata çevirebilirsin bu durumuBen battım ya gruptan hatta kk.da ayrılıyorum bu utançla yaşayamam hahahah
Ozhakikiyesa olarak gel,kimse tanimazBen battım ya gruptan hatta kk.da ayrılıyorum bu utançla yaşayamam hahahah
En son sen paralari bana yolluyordun
Aynen banka uygulamasının yatırım hesabından sayın alabilirsin ucuz zaten genelde. Profesyonel fon yöneticileri oynaşıyor sepetle işte senin yerine yıl boyunca :)) denemelik olabilir az bişeyFon sepetini telefon uygulamasından kendim yapabilir miyim canım?
Kosta rika da güzel ülkeymiş diyolla iltica etmek içinEn son sen paralari bana yolluyordun
Aynen banka uygulamasının yatırım hesabından sayın alabilirsin ucuz zaten genelde. Profesyonel fon yöneticileri oynaşıyor sepetle işte senin yerine yıl boyunca :)) denemelik olabilir az bişey
Ozhakikiyesa olarak gel,kimse tanimaz
Rüçhan hakkını az anladım da bedelli sermaye olayını hiç anlamadım:/
1)insallah
2) tamamdır
3) o bende var :)
4) mantıklı
5) o biraz şüpheli
Aşırı pintilik bu.
Ben yapamam ama normal tasarrufu da bilmek lazım.
Misal online alışverişte ucuzu bulup alıyorum ama günlük market alışverişlerinde hic indirim takip etmiyorumgirdim hepsini alayım en yakın market bu kafası var..
Ama koronanin baslarinda hizli inis yasamislardir degil mi,altina hucum edip uzaya firlattiklarina gore
Sonra sonra hisseye mi dustular,madem dolustular altin niye dusmedi
Altin dusmeyince alamayan alicilar mi kagitlara tavan yaptirdi
Ben biraz daha uyusam sanki
nomunomuchua nomu yanlış anlama eski konulardan vurma amacında değilim, eşinin borçları vardı bir kaç sene evel, nasıl bitirip bir de birikim yaptın? Benim de sağa sola tonla borcum var o sebeple soruyorum. Nasıl yol izledin?