Yatırım bizden sorulur! :)

Çok teşekkür ederim peki takip ettiğiniz kişileri bana özelden atabilir misiniz

Harcamaları kismam lazim aynen bazen düşünüyorum ben dışardan yemek çok yiyorum eve aşırı sipariş veriyorum beni bitiren yemeksepeti oldu mahvetti
Orayi bitirsem enazindan bayağı param olabilir

Ben restoran calisaniyim ve bu donemde cok yogun yemek sepeti calisiyoruz. Bizde 17 liraya cikarttigi ürünü müsteriye 50 liraya satiyor. Ve bize kar kalmasi icin yemek sepetine stajyerler hazirliyor, daha uygun malzemeyle, daha dusuk gramajla. Bu bilgi bence yemek sepeti tutkunuzu bir miktar azaltir

Şuan kahroldum

Bence gümüs size daha uygun.
Gram fiyati dusuk, sayica arttikca hirslaniyor insan
Ben altin alamiyorum mesela grami 400 kusur amaan bosver ya baglama parayi diyorum ama gumus 6 tl civarinda. Kumbaraya para atar gibi 2 3 günde 1 alinabilir
Ayy ne guzellll fikirrrr.
Nasil aciyoruz gumus hesabii.Ben kumbaraya para atarak tum avrupayi gezdim.Tabi o zaman euro daha 1.80 di

Ayy ne guzellll fikirrrr.
Nasil aciyoruz gumus hesabii.Ben kumbaraya para atarak tum avrupayi gezdim.Tabi o zaman euro daha 1.80 di

Ben de henuz acmadim. Burda konusuldu ve aklima yatti. 1 hafta icinde uygulamaya baslamak üzere planlarima aldim sadece simdilik.
Denizbank ve kuveytturkte varmis.

Bizde de eşim bir yerlerde duyup haberlerde görüp dışarıdan bir şey servis etmiyor artık. Beni de iskillendirdi. Ben de söylemiyorum. Eee dışarıda da giremiyorsun şu an. Baya bir kalem gidiyormuş dışarıda yemeğe. 50-100 verirken fark etmiyorsun ama.

Kizlar evren resmen yatirim yap ordan burdan diyor.Bu kadar mi her sey denk gelir.Tüm bu muhabbetler gecerken cok samimi bir arkadasim yaklasik 1 senedir bu coin de..Gel ac bi hesap 3-5 at beraber isletelim dedi.Ben hallederim dedi .Tamam dedim ve hesap actim.Biraz da para attim biraz oncr.Bakalim burdan nolucak.Pek bir beklentim yok ufak bir para attim.Oglanlara oyuncak,kitap,etkinlik parasi olarak gorucem bunu bakalim.
Bir de gumus hesabi acicam.Oraya da 50 100 lira atsam kâr kârdır.

Sormaa ben işte hep alıyorum eve geliyor ya geçen banka extreme baktın hep yemek sepeti
Ev yemekleri sevmiyorum hep pide lahmacun pizza tarzı

Merhaba.
Eh biraz bilgim var brnim de.
Dükkan aldım bende 100bin de aldım şu an 400bin.
Borsa da kagıdım var şu an Afyon çimentoda.
Ayrıca birde 30 grm altın var. Parçalı alım
Yükseldiğinde bozdurmadım.
Kardan zarar var sadece.
Baska da, para yok. Keske altın 530 da iken satıp geçseydi banka faizin.

Burgan ve enpara ile calısıyorum bu arada.

Borsa icin de Osmanlı yatırım.

Katılım bankalarına güvenmedigimden,gümüş hesabı acıp o taraflara Gecemedim.

Denizbank gümüş hesabı olmaz mi

Osmanlı yatırım bankadan daha mi güvenilir geliyor?
Bana da tam tersi.

Dükkandan ne güzel kar etmişsiniz maşallah.
Kafayı vaktinde calistirsaydik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…