Yatırım bizden sorulur! :)

Evet sizin ki farklı yoksa bizim de var grubumuz arkadaşlarım var bilgi alışverişi yapıyoruz biz de zararını görmedik ama sosyal mecralardan duyup alan çok var ve zarar eden.

1 senede bozunca 7500 olarak mi aliyorsun?
Sanki vaktinden önce bozulursa hesap katkıları alamıyordun çok önceden. O kural kalktı mı?

Dükkân bakmaya gidiyorum.

Farkında mısınız hıyar var diyene tuzlukla koşacak durumda bekliyorum ahahah

1 senede bozunca 7500 olarak mi aliyorsun?
Sanki vaktinden önce bozulursa hesap katkıları alamıyordun çok önceden. O kural kalktı mı?

7000 tl aldım ben işte kesintiler oldu ondan 7000 yoksa daha fazlaydı.

Şimdi yatırım şirketinden alacağım bes tekrar orada hisselerde de değerlendirebiliyorsun ve daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ben de bugün halka arz nedir onu anlamaya çalışacağım.
Borsada işlem görmeyen bir şirketin borsaya girmesi,halka arz olması eşit ve oransal dağılım şeklinde olabiliyor..eşit olunca tüm talap edenlere aynı sayıda lot veriliyor oransal onunca ne kadar çok para o kadar daha fazla lot sayısı veriyor,istediğin kadar alamıyorsun halka arzlarda şirket ne kadar uygun görürse

Ahhahhahh ama oyle bir konu actin ki yildizlayip bas koseye koyacagim nomu
Dukkan superdir evet,sifir kurusla dukkan arsa arastirirken esim bana garip garip bakmaya baslamisti ahhahhhah

Aaaanneeee senmisiin

Valla onunu alin,babam sermayeyi kediye yukledi,hala da ayni,her gittigimde guzelim kaliteli peynirleri bozuldugu icin cope atiyorum=/

Aaaanneeee senmisiin

Valla onunu alin,babam sermayeyi kediye yukledi,hala da ayni,her gittigimde guzelim kaliteli peynirleri bozuldugu icin cope atiyorum=/
Çocuğum olsa şüphe duycaktım değişmez demekki benimki de. Bu basliktan cok sey öğrenmem gerekiyor

canım altın illaki yükselir bekle.
altın çok uzun vadeli bir yatırım illaki yükselecek.
ben bir de bes yaptırdım kendime çocuk için, yatırım demişken onu da öneririrm
Bes nasil oluyor emeklilikte mi isimize yariyor ben iptal ettirmistim. Cunku para biriktirebiliyorum bu sekilde de. Ama ilerisi icin faydaliysa yeniden düşünebilirim.
Benimde birikimim altında mecbur bekliycez☺ bu grupta motive oldum yukseleceğine dair.

Son düzenleme:

bende bendeee gel beraber zengin olalim nomunomuchua. Benim bir ara aklimdan dükkan gecmisti ama cidden işlek yerde almalı ki boş kalmasın. Pek cesaret edememistim su cesaretsizligi bir kırsak.

Disariya kapali bir grup mu mor portakal? Isteyen girebilir mi , eğer oyleyse ozelden bana da yazar mısın ?

Zahmet olmazsa bana da atar mısınız

Disariya kapali bir grup mu mor portakal? Isteyen girebilir mi , eğer oyleyse ozelden bana da yazar mısın ?

Grup disariya kapali evet. Herkese acik olan gruba gireceginize girmeyin zaten. Plastik arkadasimizin da dedigi gibi kimse kimseye bedavadan para kazandirmaz. Kaba tabirle ellerindeki mali size yüksek fiyattan çakarlar.

Valla gruba alan olursa katılmak isteyen çok olur bence.
Tuzlugumu alır oraya da gelirim

Sana grubun ne alip sattigini söyledim. Tuzlugu birak halkbanka muracaat

Parayla yatirim tavsiyesi veren bir uzman bulmam lazim galiba en mantiklisi bu hic anlamadan borsaya girmek istemiyorum.

Dukkanlara bakmaya gittim onlarda pahalilanmis ya hu. 650 binden , milyona kadar çıkıyor fiyatlar. Benim henuz evim yok ev alirim daha iyi diyorum su an zaten o kadar param da yok. Bu yatirimdan anlamamak mi oluyor
Tabii ki kendi evini almak mantıklı. Ama oturmak istediğiniz semtlerde evler pahalıysa siz de başka yerlerden sırf kesenize uyuyor diye almak istemiyorsanız mantıklı başka bir şeye yatırım yapmak. Dükkân mesela kirasını alırsınız kendi kiranızı ödersiniz falan. Ben pek anlamam o işlerden ama üniversiteye yakın dükkanlar küçücük olsa bile boş kalmıyor. Iste fotokopi merkezi, kırtasiye, tostcu, durumcu vs açıyorlar bir şey. Ya da ortaokul ve lise karşıları vs... Tabii o şekil olan dükkanlar da pahalı olabilir bilemedim.

birkaç ev de hiç fena değil bence siz de tecrübelerinizi aktarın biz hiç evcilere
Borsa dibe vurmustu 10 sene evvel o zaman neye yatirsan kazaniyordun, ilk evimi öyle aldim, ikinciyi parahanimin blogunu okuyup ayni mantikla ev aldim yani piyasasi degerlenen bir yerden cok ucuza alip restore ettim ve kiraladim, ücüncüyü de krediyle aldim. Cok bisey degil yani

Yurtdisinda yasiyoruz 6 ay calisip 6 ay yiyip icip gezme gibi hayalimiz var. Tek gelirimiz faiz parasi olmayacak ama biz 6 ay yokken iyi bir para birikmis olacak. Neden stressli buldunuz bu yöntemi? Ve buraya yazmama sebebiniz ne acaba meraktan soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…