- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.931
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Valla tanidik tadilatci bile oyle yapınca sasirip abi sen zengin olmazsin hic dediadamı gömme yahuuu kesin iyi yönleri vardır çokça
ömür boyu mutlu ol adına çok sevindim. bence en zengin sensinValla tanidik tadilatci bile oyle yapınca sasirip abi sen zengin olmazsin hic dediiyi yönü bu tok gozlulugu sebebiyle hic bir istegime hayir dememesi sözlenirken tum birikimini harciycakti nerdeyse. Bi gelinlik sectim orta halli olsun diye sonra icime sinmedi. Sozlesmeyi imzalamisiz tum parayi odiycez mecbur vazgecersek. Amann dedi öderim kac para alti üstü sen mutsuzsun oderim vazgecelim, gidelim istedigini alalim dedi cilgin 3 kurus parasiyla canim o benim tabiki:)) napalim gönlü zengin onunda
Aynısı başımda bıktım usandım. Hayır artık diyorum ki ben çalışmasam böyle rahat olamazsın. Sırf hesap kitap öğren geçim neymiş öğren diye istifa etcem diyorum artık.Nee guzel burda esi borsadan anlayan var. Benimki keşiş olup dağa cikicak nerdeyse. Yav bi insan bu kadar mı yetinir? Hic dert etmez hep ben bakarım, arastiririm kendi basima da risk alamiyorum.
Hayir bi de fakir halimizle zengin gibi yasamasi yok mu? Arkasindan odalari gezer ışık kapatırım tum odalar aciktir nerdeyse:) ilk evlendigimizde 3 kilo ispanak almıştı, çünkü küçülüyormuş pişince :) evde bisey varken yine alir , kek kurabiye ister iki tane yer doyar:) eve tadilatci cagiririz tanidik, adam normalde aldigimi almam sizden diye 100 tl indirim yapiyor 50 tl de bizimki bizden olsun abi diye geri veriyo , boyle bi adamla ben cidden para biriktirebilcek miyim acabavalla ozendim surda borsadan anlayan kocalara:)
Çok tesekkur ederim. Hepimiz mutlu olalım birlikte ❤ömür boyu mutlu ol adına çok sevindim. bence en zengin sensin
Ahaha ayni tamamen:)) bizimki üşüdüğü icin Allahtan kapatiyor her yeri ama kombiyi surekli ben 21 dereceye çekiyorum bi bakiyorum 30'lara cikarmis:) yine düşürüyorum o yine yukseltiyor:) düşünün Istanbul soğumadı bile gecen ay ama biz 340 tl doğalgaz faturası ödedik. Evde peynir varken gider baska cesit olsun diye alir ama yedigi de iki dilim :) iki kisiyiz gidip bir kilo peynir niye alirsin de mi:) daha bu gün 30lu yumurta almis. Bayatlar az az alalim diyorum ki haftaici evde kahvalti yapmaz yani ona rağmen her gun tatli yaparmışım yumurta isime yararmis:) iki dilimden fazla da yemeyen tatli istiyor her gün:)) bence hazir pandemi varken gezemiyorken birikim yapalim istiyorum.Aynısı başımda bıktım usandım. Hayır artık diyorum ki ben çalışmasam böyle rahat olamazsın. Sırf hesap kitap öğren geçim neymiş öğren diye istifa etcem diyorum artık.
Aynen arkasından ışık kapatırım hep. Kış günü balkonu açık bırakır unuttum der.
Market alışverişi hakgetire.lüzumlu luxumsuz alir.
Veli Gocer mi:))
Saka bir tarafa o da bir suru arsa satiyordu.
Buraya mi atacaksiniz,gorebilecekmiyiz?
Aynen kafan rahat ugrasmadan para kazanmanin tadi baska olur :) Iyi bir yatirim danismanini nasil bulabilirim? Türkiye‘de yasamiyorum ondan bu cahilce sorum
Yok artık,
Hayır özeline attım kendisinin reklamını yapmak gibi bi niyetim olmadığından :)
Pandemideki boslugu doldurmak icin kripto para dunyasina girdim bende. Ustte bi uyenin yazdigi gibi aa bunun adi guzelmis sevdim bunu diyip bisey aldim kaybetmeyi goze aldigim 250tl ile bi haftada bana 100tl kazandirdi. Ama okadar bilmiyorum ki neyin ne oldugu resmen sans oldu simdi bi whatsapp grubuna girdim orda bu isin prosu bi kac abi surekli takipte ve bilgi veriyor bende parami arttirarak ogrenip cogalmak istiyorum bakalim ne olur.
Telegramda daha güzel gruplar var. Var mı telegraminiz?Ana bana cahil didi!
Kız zaten bilen çokmuş.
Istiyorum diyene bile vermiyormuş.
Onu da öğrendik iyi oldu.
Ondan da bana yar olmaz.
Tırnağın varsa başını kaşı yani..
Ooo!
Farklı bir bilgi geldi.
1) o gruplara nasıl girilir?
2) ücretli mi?
3) danışmanlık mi yapılıyor öylesini fikir, bilgi paylaşımı mi?;
Ana bana cahil didi!
Kız zaten bilen çokmuş.
Ondan da bana yar olmaz.
Ooo!
Farklı bir bilgi geldi.
2) ücretli mi?
Ana bana cahil didi!
Kız zaten bilen çokmuş.
Ondan da bana yar olmaz.
Ooo!
Farklı bir bilgi geldi.
2) ücretli mi?
Bence siz alırsınız çünkü yatırım yapmak istiyorsunuz küçük bütçeyle olur bence. Takip etmeli yine de
Size en önemli tavsiye SAKIN SAKIN GRUPLARA GİRMEYİN
Ay evet neden girmeyelim? Çok farklı görüşler var gerçekten. Zaten istesek de giremiyoruz çevrede öyle birileri yok da.Bence siz alırsınız çünkü yatırım yapmak istiyorsunuz küçük bütçeyle olur bence. Takip etmeli yine de
Size en önemli tavsiye SAKIN SAKIN GRUPLARA GİRMEYİN
Neden gruplara girmeyin dediniz ogrenebilirmiyim
Ay evet neden girmeyelim? Çok farklı görüşler var gerçekten. Zaten istesek de giremiyoruz çevrede öyle birileri yok da.
Peki o zaman kazanmanın yolu ne? Turkiyede teknik analizle kazanmak coK zor zaten.cok spekülatif bir ortam var.Grupların yöneticileri yani size hisse veren kişiler yukarıdan mal satarlar size yani bi hisseyi alırlar önce düşük fiyattan belli bi aralığa geldiğinde size söylerler hacim yakalarlar ve siz daha çıkacak diye beklerken bu Kişiler çoktan satmış olurlar size hisseleri. Sonra beklersiniz ama çıkmaz düşer. Bu şekilde SPK çok ceza kestiği Kişiler mevcut, hisse söyledikten sonra kendisi satan araştırın lütfen kimse hayrına bunu yapmaz bedava peynir fare kapanında olur.
Peki o zaman kazanmanın yolu ne? Turkiyede teknik analizle kazanmak coK zor zaten.cok spekülatif bir ortam var.
Peki kazananlar nasıl kazanıyor anlamıyorum cidden
Grupların yöneticileri yani size hisse veren kişiler yukarıdan mal satarlar size yani bi hisseyi alırlar önce düşük fiyattan belli bi aralığa geldiğinde size söylerler hacim yakalarlar ve siz daha çıkacak diye beklerken bu Kişiler çoktan satmış olurlar size hisseleri. Sonra beklersiniz ama çıkmaz düşer. Bu şekilde SPK çok ceza kestiği Kişiler mevcut, hisse söyledikten sonra kendisi satan araştırın lütfen kimse hayrına bunu yapmaz bedava peynir fare kapanında olur.
Aaaanneeee senmisiinAhaha ayni tamamen:)) bizimki üşüdüğü icin Allahtan kapatiyor her yeri ama kombiyi surekli ben 21 dereceye çekiyorum bi bakiyorum 30'lara cikarmis:) yine düşürüyorum o yine yukseltiyor:) düşünün Istanbul soğumadı bile gecen ay ama biz 340 tl doğalgaz faturası ödedik. Evde peynir varken gider baska cesit olsun diye alir ama yedigi de iki dilim :) iki kisiyiz gidip bir kilo peynir niye alirsin de mi:) daha bu gün 30lu yumurta almis. Bayatlar az az alalim diyorum ki haftaici evde kahvalti yapmaz yani ona rağmen her gun tatli yaparmışım yumurta isime yararmis:) iki dilimden fazla da yemeyen tatli istiyor her gün:)) bence hazir pandemi varken gezemiyorken birikim yapalim istiyorum.
Gecen ay zor ikna ettim bir program indirdik gelir gider takip ediyoruz. Cunku bisey istesem bana yok demez biliyorum gider kredi kartiyla alir. Ben de gormek istedim elinde ne kaldi ona gore isterim ya da istemem diye. Inanir misiniz ona bile zor ikna oldu, her seyimi yazicaz diyorisimiz zor bizim zoor.
Sakaydi,Reklam yaptığınızı kesinlikle dusunmedim,arkadas isim paylasti sagolsun, tesekkur ederim...Yok artık,
Hayır özeline attım kendisinin reklamını yapmak gibi bi niyetim olmadığından :)
Kızlar merhaba.
Ben anca çalışmayı bilirim, kafam basmaz ki paramı değerlendireyim.
Bir cesaret gelir kredi faizleri düşükken eve gircem. Yok araba alcam derim.
Ben gönlüme göresini bulana kadar uygun şartlar ortadan kalkar.
Kısacası kafa yok bende.
Ama artık çocuğum var.
Kafayı çalıştırmam gerek.
Türk parasının değeri ortada.
Hep vadeli hesapta yerimde sayıyordum.
Gümüş diyorlar altın diyorlar.
Hiç anlamıyorum hangi banka en iyi kârı getirir?
Şimdi çok param yok aslında 25bin lira kadar parayla ne yapsam sizce?
Anlayan yatırımcı bayanlar lütfen bana yardımcı olun.
Ben de büyümek istiyorum..
O vakit 470'den aldığım gram bugün 439..
520 leri gördüğümde daha artar diye bekledim gördüm.
Anlamıyorum diye boşa demiyorum hakikaten anlamıyorum.
Şimdi bugün bir kaç gram altın almalı mı onu düşünüyorum. Elimi attigim dal kurur a dostlar:)
Siz bundan sonrası için ne planlıyorsunuz?