- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
kazançları duyunca coşmuş millet yok artık.tosuncuk da öyle öyle toplamıştı zaten paraları.hatta tv de her gün bir haber var kuyumcuya fazla kar için altınlarını dövizlerini elleriyle vermişler sonra kuyumcu paraları toplamış kaçmışYa bisey diyim mi 3 gundur bize ucretli ders ver, danismanlik yap diye mesaj atiyorlar ciddi ciddi. Asil bombayi soyluyorum. Parami versem yönetir misin diyen oldu. Yok anam ciftlikbank az bile dedim
Valla kabul edersen benim paramı yönetmeyi hoşuma gider haa
İçimden bi tosuncuk cikartacaksin, etma
Yok sen kötü iş etmezsin.
Sen cici bir kızsın
altın düşüyor al at bir köşeye .stresli yatırımlarla ne işin var ayol.Yok sen kötü iş etmezsin.
Sen cici bir kızsın
Bakin hanimlar şahitsiniz, ortadan kayboldugumda söylersiniz. Nomu kendi istedi, portakal zorla almadi diye
Onu da yapıyorum.altın düşüyor al at bir köşeye .stresli yatırımlarla ne işin var ayol.
Onu da yapıyorum.
Borsadan da damlatayım fena mi? :)
Yazdınız 20 bin geliyor bilmem ne kanımıza girdiniz
yaa ben çocukken modaydı o buralarda millet kuyumcuya altın verirdi, kaldı mı hala o yöntemler yakazançları duyunca coşmuş millet yok artık.tosuncuk da öyle öyle toplamıştı zaten paraları.hatta tv de her gün bir haber var kuyumcuya fazla kar için altınlarını dövizlerini elleriyle vermişler sonra kuyumcu paraları toplamış kaçmış.
her hafta ayrı bir olay haberlerde var.demek ki insanlar ders de almıyorlaryaa ben çocukken modaydı o buralarda millet kuyumcuya altın verirdi, kaldı mı hala o yöntemler ya
edit: yine çocukken burada da bi kuyumcu arazi olmuştu :))
her ay 20 000 yok yahuuu.bazı ay 20 bazı ay eksi de bazı ay 10 000 onu da büyük bir emekle kazanıyorsun maalesefOnu da yapıyorum.
Borsadan da damlatayım fena mi? :)
Yazdınız 20 bin geliyor bilmem ne kanımıza girdiniz
ben sadece ekran takip ederim görüntüyü arada eşime atarım al derse alırım sat derse satarım tek yaptığım bu.bu hafta sadece 3000 tl kazanabildik mesela hep zarar ettik götürdü karıı
anlayan ben değilim eşim.ben onun ayak işlerini yapıyorum sadece.ben sağlamcıyım altın ve dövizden şaşmam anacığımmmm
bundan tabi ki fazla kazanıyoruz en az kazandığımız miktarı yazdım ben.ama yatırım önerisi kimseye vermem eşim ilgileniyor ben değil asıl.yatırım önerisi vermek suç zaten sitedeAy ben sizin birkaç konuda borsayla ilgileniyorum iyi para kazanıyorum tarzı yorumlarınızı okuyunca baya havalı bir trader olarak canlanmıştınız gözümde hatta özelden yazacaktım borsaya ilk girdiğim zaman
bundan tabi ki fazla kazanıyoruz en az kazandığımız miktarı yazdım ben.ama yatırım önerisi kimseye vermem eşim ilgileniyor ben değil asıl.yatırım önerisi vermek suç zaten sitede
Borsa bir bağımlılık benim içinkimi zaman sevinçle kimi zaman anksiyete atakları ile dolu günler.. yatırım danışmanım varken her şey çok güzeldi al al sat sat. Ne zaman ki kendim karar vermeye başladım resmen yasak elmayı ısırmış oldum hisse tavan tavan gittiği anda zihnimde çalan “we are the champions” melodisinin köpeğiyim djshfjsh. Zarar ettiğimde de inanılmaz bir züğürt psikolojisine giriyorum sanırsın kumarhanede anahtarı bırakmışım masada. Kısacası vasat pandemi günlerinin eksik kalan adrenalin ihtiyacını karşılamış oldu yine olsa yine yaparım
Mantıksız bence, anaparanız erir reel enflasyon çok daha yüksek çünküPeki faizler bu kadar yüksekken parayi faize yatirmak ne kadar mantikli?