Yatırım bizden sorulur! :)

somonlu falan konu vardı ya onu diyorum benim banım yakın zamanda açıldığı için yeni dedim ama pek yeni değil mi aceba
artık avokado yiyebilirmiyim ?izin çıkar mı k.k da valla geçen senelerdeki gibi azarlanmak ve müsriflikte lüks düşkünü olmakla suçlanırım diye korkuyorum.1 tane bari yiyeyimm be değil mi?

artık avokado yiyebilirmiyim ?izin çıkar mı k.k da valla geçen senelerdeki gibi azarlanmak ve müsriflikte lüks düşkünü olmakla suçlanırım diye korkuyorum.1 tane bari yiyeyimm be değil mi?

Ye ye ben izin verdim

Ben de fakirligimden utanmadan pringles yiyorum mesela.

ten points verdim sana devam et iyi gidiyorsunnnnn

Yarısını ezme yapıp tostun üstüne koy (şeyma subaşı tarzı beslenme), yarısını salataya kat idareli ye, avokado reyiz

Okumaya baslayinca bende böyle hissediyorum. O kadar cok bilgi var kiii.... Aman Allahim

Nomum dediğim gibi ben şimdiye kadar borsayı epey araştırdım ama hiç yatırım yapmadım bazı hassasiyetlerim nedeniyle, fakat şunu söyleyebilirim elbette sen daha iyi bilirsin ama ilk etapta hisse senedi fonları var profesyonellerin yönettiği onlara ufak ufak yatırım yapıp bir yandan da birkaç ayını da borsayı öğrenmeye harcayabilirsin. Borsada iki tür yatırımcı var, biri gerçek anlamda yatırımcı, gelecek vadeden hisseleri alıp unutan yani günlük takip yapmayan diğerleri de traderlar günlük al-sat yapanlar. İkinci grup için epey bir teknik bilgi, sağlam sinirler en önemlisi vakit lazım. İlk etapta ilk gruptakiler gibi davranman senin lehine olur gibi, yine kazanırsın zaten zarar etmezsin kolay kolay.

Trade101 herkes çalışsın kızlar yarın
Hisselerin stop noktaları oluyor o noktadan aşağısı sıkıntı oradan düşerse hisse,zararınız çok olur aylarca çıkamaz durumu kısaca o noktadan satıp fazla zarar etmeden kendinizi kurtarıyorsunuz bi bakıma

Borsa bayağı ücretli eğitimler gerektiriyor bolca zaman,teknik analızi var grafik okuma var bedelli bedelsiz durumları var şirket haberlerini,şirket kar zarar durumlarını hep takip etmek lazım

ücretli ders ver bize Buraların Ahmet Mergen i ol.borsayı o getirmiş ülkeye eşim hep öyle der.öğleden sonra bloomberg de evimde hep çan çan konuşuyor bense doya doya moda izliyorum aramızdaki farka bak

Ya bisey diyim mi 3 gundur bize ucretli ders ver, danismanlik yap diye mesaj atiyorlar ciddi ciddi. Asil bombayi soyluyorum. Parami versem yönetir misin diyen oldu. Yok anam ciftlikbank az bile dedim

Ya bisey diyim mi 3 gundur bize ucretli ders ver, danismanlik yap diye mesaj atiyorlar ciddi ciddi. Asil bombayi soyluyorum. Parami versem yönetir misin diyen oldu. Yok anam ciftlikbank az bile dedim
Bak memur kafalı olmanın iyi yanı
Toyotaya biniyorum volvo hayalim bile değil ama zengin olmasam da paramı kaptırmıyorum
Kapasitemi biliyorum zengin olmaz benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…