Risk almışsın inşallah kazanırsın ki sen kazanırsın gibime geliyor

Benim eşim de şu borçları bitirip kredi çekelim borsaya koyalım demeye başladı aman aman Allah korusun dedim

Ay yok sakın oyle isler kimseye mutluluk getirmemis
Ben cok ufak miktar attim bir kac gun tutar cekerim

Para parayi cekermis bir tanesi beni al beni al diyip duruyordu yaptim bir delilik
Ztn faizi cikarmistir hemen yukseldi
Aynen para parayı çeker lafı benim de dilime pelesenk oldu borsaya gireli hep diyorum en az 500 tl koyalım 1 hisseye zamanla büyütelim işi 100 100 ooo ne zamana biter 40 bine yakın borç

Allah seni büyüten ailenden razı olsun canım. Annelik zaten zordur emek istiyordur ama kendi doğurduğunu büyütmeyi biyoloji kolaylaştırıyor, hormonların ve bebeğine duyduğun sevgi tahammül sınırını arşa çıkarıyor. Büyütmek sadece beslemek uyutmak değil elbet, seni sevgiyle güvenle büyütmüşlerse ne güzel bir şey başarmışlar

Aminn zor evlat edinmek. Anlatmıştım ya belki hatrlarsın beni evlat edindikleri dönemde çevreden laf söz kendi içindeki yaşadıkları psikolojisi alt üst olmş hala atlatamamış. Çok daha zor şeyler yaşatıyorlar insana zaten bi bebeğin sorumluluğu çok ağırken

İnsanların aymazlığının sınırı yok ki. Halbuki destek olmaları cesaretlendirmeleri gerekirdi bir bebeğe ev olmuşlar aile olmuşlar sevap işliyorlar diye.

Vay bee kızlar siz ne diyorsunuz yaa GeyikliGece Bibibella 60 bine aylık 5 bin bana çok süper harika bir gelir gibi geldi
Benim hiçbir fikrim yok ama o kadar kolay olsa kimse başka yatırımlar yapmazdı ki bunu yapardı öyle değil mi :/ sağlam kaynak gerekiyor desem her sektör her kağıt için sürekli öyle tüyo bilmek mümkün mü? Bilmediğim için soruyorum
Edit: veya iyi bir teknik bilgi de kazandırıyordur bilmiyorum.

Hahaha ama annemden cekcem bu sefer

Az bence de ama kaygisiz tasasiz olucak o yuzden yapilir.
Nakitte duran 60imi hayatta buna vermezdim
Benimde abim var uygulama benim telimde ben hallediyorum hop yukardan bilmem şukadar onaylı kredi yazıyor git ulan basimdan gecen 15bin cektim dedim ya 2 gun sonra 20 al diye mesaj geldi bide kapatmadan krediyi

Ben daha önce hiç ilgilenmediğim için banada çok zor geliyor.Ama uzun süredir ilgilenenler birçok şeyden analiz yapıp nereye gidebileceğini tahmin ediyor.Bizde yavaş yavaş öğrenicez inşallah

Gecem mi kiz hahaha

Yooo borsada bununla rahat 5 bin tl uzerinde para kazanir. Saglam kaynagi varsa 60a en az 60 kazanir. Kaynak yoksa da 10 kazanir en az. Bana 5 bin tale

Sağlam kaynağı kim kaybetmiş biz bulak anam.
Garibanca dua okuyarak ya da o piti pitiyle hisse seciyozzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…