- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.701
Risk almışsın inşallah kazanırsın ki sen kazanırsın gibime geliyor
Benim eşim de şu borçları bitirip kredi çekelim borsaya koyalım demeye başladı aman aman Allah korusun dedim
Aynen para parayı çeker lafı benim de dilime pelesenk oldu borsaya gireliPara parayi cekermis bir tanesi beni al beni al diyip duruyordu yaptim bir delilik
Ztn faizi cikarmistir hemen yukseldi
Bende seviyorum ama bana denk gelmiyorHahaha ama ben havadan para gelmeli seyler seviyorum.
Valla benm de cesaretim yok o işe eşim benden habersiz iş çevirmediği sürece izin vermemAy yok sakın oyle isler kimseye mutluluk getirmemis
Ben cok ufak miktar attim bir kac gun tutar cekerim
Allah seni büyüten ailenden razı olsun canım. Annelik zaten zordur emek istiyordur ama kendi doğurduğunu büyütmeyi biyoloji kolaylaştırıyor, hormonların ve bebeğine duyduğun sevgi tahammül sınırını arşa çıkarıyor. Büyütmek sadece beslemek uyutmak değil elbet, seni sevgiyle güvenle büyütmüşlerse ne güzel bir şey başarmışlarNe büyük sevap ya değil mi benim de ailemin çocuğu olmuyomuş Allah razı olsun çoğu öz aileden daha öz aile oldular bana.
Bi de 6 aylık doğmuşum çok zor büyütmüşler
Allah ailelerimizden razı olsun ❣
Kredi bağımlısıBen de bugun bi halt ettim.
60 bin tl ye ayda 5 bin verecegini soyledi biri.
Önce dedim ki iyi de ben daha cok kazanirim 60 binden.
Sonra dedim ki hahaha bunun aylik odemesi 2.250 cekiym kredi vereyim. Gelenin yarisini yerim yarisini krediye öderim en basiti hahaha
Bende begenmedim mor gibi az geldi banadaNasıl oluyor ki o :/ kara para mı aklıyo napıyo 60a 5bin iyimiş :))
Kredi bağımlısı
Bende begenmedim mor gibi az geldi banada
AminnAllah seni büyüten ailenden razı olsun canım. Annelik zaten zordur emek istiyordur ama kendi doğurduğunu büyütmeyi biyoloji kolaylaştırıyor, hormonların ve bebeğine duyduğun sevgi tahammül sınırını arşa çıkarıyor. Büyütmek sadece beslemek uyutmak değil elbet, seni sevgiyle güvenle büyütmüşlerse ne güzel bir şey başarmışlar
Alaylı borsacılar nasıl da belli oluyor :)) ben daha emeklediğim için az mı çok mu bilmiyorumBende begenmedim mor gibi az geldi banada
İnsanların aymazlığının sınırı yok ki. Halbuki destek olmaları cesaretlendirmeleri gerekirdi bir bebeğe ev olmuşlar aile olmuşlar sevap işliyorlar diye.Aminnzor evlat edinmek. Anlatmıştım ya belki hatrlarsın beni evlat edindikleri dönemde çevreden laf söz kendi içindeki yaşadıkları psikolojisi alt üst olmş hala atlatamamış. Çok daha zor şeyler yaşatıyorlar insana zaten bi bebeğin sorumluluğu çok ağırken
İnsanların aymazlığının sınırı yok ki. Halbuki destek olmaları cesaretlendirmeleri gerekirdi bir bebeğe ev olmuşlar aile olmuşlar sevap işliyorlar diye.
Benim hiçbir fikrim yokVay bee kızlar siz ne diyorsunuz yaaGeyikliGece Bibibella 60 bine aylık 5 bin bana çok süper harika bir gelir gibi geldi
Benimde abim var uygulama benim telimde ben hallediyorum hop yukardan bilmem şukadar onaylı kredi yazıyor git ulan basimdanHahaha ama annemden cekcem bu sefer
Az bence de ama kaygisiz tasasiz olucak o yuzden yapilir.
Nakitte duran 60imi hayatta buna vermezdim
Ben daha önce hiç ilgilenmediğim için banada çok zor geliyor.Ama uzun süredir ilgilenenler birçok şeyden analiz yapıp nereye gidebileceğini tahmin ediyor.Bizde yavaş yavaş öğrenicez inşallahBenim hiçbir fikrim yokama o kadar kolay olsa kimse başka yatırımlar yapmazdı ki bunu yapardı öyle değil mi :/ sağlam kaynak gerekiyor desem her sektör her kağıt için sürekli öyle tüyo bilmek mümkün mü? Bilmediğim için soruyorum
Edit: veya iyi bir teknik bilgi de kazandırıyordur bilmiyorum.
5 bine 5 binler kazanıncaVay bee kızlar siz ne diyorsunuz yaaGeyikliGece Bibibella 60 bine aylık 5 bin bana çok süper harika bir gelir gibi geldi
Gecem mi kiz hahaha
Yooo borsada bununla rahat 5 bin tl uzerinde para kazanir. Saglam kaynagi varsa 60a en az 60 kazanir. Kaynak yoksa da 10 kazanir en az. Bana 5 bin tale
Ne güzel darısı bize inşallah5 bine 5 binler kazanıncabirkaç aya 3n aon iste 4,5 a 1,5 geldi 1 ay olmadi galiba
Yandinneye niyet neye kısmet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?