- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.681
kimin parasını bastin
İşçiliksizde bozdururken kayıp olmaz ama fiziki satışta bilezik de olsa çeyrek de olsa fark koyuyorlar gr başı 20/30 lira doğru. Faiz maliyeti olarak düşün zaten onu :)) çekeceğin krediden daha düşük olabilir diye söyledim. Güven konusu da göreceli tabi ama ben internet alışverişinin köpeği olduğum için altın da aldım sorun yaşamadım. Zaten yüksek puanlı satıcılar oluyor kolay kolay sıkıntı yaşanmıyor, kargoda da önlem alıyorlar altın olduğu belli olmasın diye.Ben fiziki değil banka üzerinden almayı düşünüyorum canım,al sat yaparken çok zarar etmek istemiyorum.Fizikide aradaki fark çok oluyor, birde bu konuda internete güvenemem sanırım.
Güvenli sınırlarda kalmışsındır sen güveniyorum sana :))
Güvenli sınırlarda kalmışsındır sen güveniyorum sana :))
Yaaaa çok teşekkür ederim yüzüm güldü içime daha çok umut doldu okuyunca :)) umudumu kaybetmeye başlamıştım ki kazanmaya başladım şükürler olsun ❣❣Aferim kiz nasil ilerliyorsun helal olsun sana
Yaaaa çok teşekkür ederim yüzüm güldü içime daha çok umut doldu okuyunca :)) umudumu kaybetmeye başlamıştım ki kazanmaya başladım şükürler olsun ❣❣
Para parayi cekermis bir tanesi beni al beni al diyip duruyordu yaptim bir delilik
Ztn faizi cikarmistir hemen yukseldi
Ne büyük sevap ya değil mi benim de ailemin çocuğu olmuyomuş Allah razı olsun çoğu öz aileden daha öz aile oldular bana.Allah rahmet eylesinEfsun64
Benim esimin annesi de gebelik sekerinden oturu dogumda vefat etmis. Esimi de cocugu olmayan bir cift evlat edinmis. Allah razi olsun kayinvalidemler cok iyi insanlar
Ben 5 gün 24 saat çok az farkla alıp satılan bir bankadan almayı düşünüyordum canım.Daha öncede ordan al sat işlemi yapmıştım.Ani yükseliş ve düşüşlerde baya kar ediliyor.yüklü miktar altınım vardı ama geçen yıl araba almak için sattım.Şimdi az miktar var onlada al sat yapmak çok bişey ifade etmiyor.Önümüzdeki günlerde altında hareketlilik olacağını düşündüğüm için o fırsatı kaçırmamak için alırım demiştim.birde kredi kartına taksit sayısı sınırlı,kredide 36 aya kadar vade uzatabilirim ve daha fazla miktarla al sat yapabilirim diye düşündüm.İşçiliksizde bozdururken kayıp olmaz ama fiziki satışta bilezik de olsa çeyrek de olsa fark koyuyorlar gr başı 20/30 lira doğru. Faiz maliyeti olarak düşün zaten onu :)) çekeceğin krediden daha düşük olabilir diye söyledim. Güven konusu da göreceli tabi ama ben internet alışverişinin köpeği olduğum için altın da aldım sorun yaşamadım. Zaten yüksek puanlı satıcılar oluyor kolay kolay sıkıntı yaşanmıyor, kargoda da önlem alıyorlar altın olduğu belli olmasın diye.
Ben de bugun bi halt ettim.
60 bin tl ye ayda 5 bin verecegini soyledi biri.
Önce dedim ki iyi de ben daha cok kazanirim 60 binden.
Sonra dedim ki hahaha bunun aylik odemesi 2.250 cekiym kredi vereyim. Gelenin yarisini yerim yarisini krediye öderim en basiti hahaha
Nasıl oluyor ki o :/ kara para mı aklıyo napıyo 60a 5bin iyimiş :))Ben de bugun bi halt ettim.
60 bin tl ye ayda 5 bin verecegini soyledi biri.
Önce dedim ki iyi de ben daha cok kazanirim 60 binden.
Sonra dedim ki hahaha bunun aylik odemesi 2.250 cekiym kredi vereyim. Gelenin yarisini yerim yarisini krediye öderim en basiti hahaha
Şu meselelwri biz de çözebilsek keşke hangi hisselerde neler dönüyor falan. Ben de birkaç hisse belirledim takip edip kırmızıdan yenice yeşile döndüğünde alıyorum 2dir o şekilde kazandım. Önceden başka taktik uyguluyordum. Tabii birkaç da sektör belirledim arada çeviricem artık paramı. Ytd.Ben yapilan spekulasyonu artik az cok biliyorum. Tamamini bilmem mumkun degil ama tahtasi sahipsiz kagitlari 2 gun alir firlatirlar. Herkes yukseliyor diye kagidi alir yuksekten. Sonraki 2 gun satar batirirlar. Kagitlar gidemiyor surekli yerinde sayiyor.
Ben surekli belirledigim kagitlardan alip satiyorum. Onlar alip yukseltince satiyorum, onlar satip dusurunce aliyorum tekrar yukseliyor satiyorum ve tamam kar ediyorum bi sekilde ama borsa, yatirimci olmak bu degil ki.
Yuklu aldigim bi kagit var. Onun da tahtacisi inatlasiyor. Hakli, sahip cikiyor kagida. Adamlar alirken ucuruyor. Adamlar satarken vuruyor tabana ki adam al sat yapmasin. Zarar etsin. Yuksekten alsin. Ee noluyor bizim kagit 2 yesil gidiyor 3 gun kirmizi. Neyse bu kagidi biraktilar sonunda inatlasmiyorlar artik.
Berat küsünce keşke sen geçeydin koltuğa portakalımUlkenin basina gececek insansin mor
Nasilda buluyor ya
Ulkenin basina gececek insansin mor
Nasilda buluyor ya
Nasıl oluyor ki o :/ kara para mı aklıyo napıyo 60a 5bin iyimiş :))
Gecem mi kiz hahaha
Yooo borsada bununla rahat 5 bin tl uzerinde para kazanir. Saglam kaynagi varsa 60a en az 60 kazanir. Kaynak yoksa da 10 kazanir en az. Bana 5 bin tale
Haa kaynaklı tüyolu bişeyler yani :)))Gecem mi kiz hahaha
Yooo borsada bununla rahat 5 bin tl uzerinde para kazanir. Saglam kaynagi varsa 60a en az 60 kazanir. Kaynak yoksa da 10 kazanir en az. Bana 5 bin tale
Risk almışsın inşallah kazanırsın ki sen kazanırsın gibime geliyorKendi parami ama gelmeyen parami
Eksi hesaptan cektim allah beni bildigin gibi yapsin
Kesinlikle siz bana uymayin ben yarim akilliyim
Haa kaynaklı tüyolu bişeyler yani :)))
Koltuk hala boş sayılır portakal artık memlekete hizmet zamanı
Tamam işte bakan ol :))Hahaha ama ben havadan para gelmeli seyler seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?