- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.721
@astrojurnal hoş geldin
Yolunuz uzun, heyecanınız yüksek, gençliğiniz var Mihail bey! Kimse yiyemez o 50 lirayı!
Bey mi
Gecmis olsunPark halindeki arabama çarpmışlar. Tesadüfen gördük. En son pazar günü temizlemiştik karları. O zaman bir sey yoktu. Kaput çökmüş. Dişleri kırılmış. Değişecek. Arabayı hareket ettirsem düşer. Öyle hale gelmiş. Vuran bir kart bir telefon numarası bile bırakmamış. Beyana dayalı yaptırmayı deneyeceğim ama olur umarım. Sinirim bozuldu.
Benim hiçbir fikrim yokama o kadar kolay olsa kimse başka yatırımlar yapmazdı ki bunu yapardı öyle değil mi :/ sağlam kaynak gerekiyor desem her sektör her kağıt için sürekli öyle tüyo bilmek mümkün mü? Bilmediğim için soruyorum
Edit: veya iyi bir teknik bilgi de kazandırıyordur bilmiyorum.
Ohoo kizlar size yetisemiyorum amma yazmissiniz
Ya da 520 ve 52025Sağlam kaynağı kim kaybetmiş biz bulak anam.
Garibanca dua okuyarak ya da o piti pitiyle hisse seciyozzz
Kızlar matriks yakında halka arz oluyormuş hem de eşit dağıtımla.
Hahaha uyudum ne oldu fazla uyumak bas ağrısi yaptıBorsa bu sene sanirim ilk defa böyle cosmus bilmiyorum ama benim etrafimda cok var böyle gecinmeye baslayan pandemide.
Para olmayinca agzimiz durmadi.Bibibella gibi paranin sicak yuzumu gorsek gider uyurduk hahaha
Çok geçmiş olsun üzüldüm... neden insanlar sorumluluklarını bilmezlerPark halindeki arabama çarpmışlar. Tesadüfen gördük. En son pazar günü temizlemiştik karları. O zaman bir sey yoktu. Kaput çökmüş. Dişleri kırılmış. Değişecek. Arabayı hareket ettirsem düşer. Öyle hale gelmiş. Vuran bir kart bir telefon numarası bile bırakmamış. Beyana dayalı yaptırmayı deneyeceğim ama olur umarım. Sinirim bozuldu.
Ben seni gördüm bibi mahremin sayılmampeçemi takayım mı
Ben seni gördüm bibi mahremin sayılmam
S subkortikal mahlasımdan ötürü mihail bey dedi ya bana,Amberluna arkadaşımız ürktü sanırım :))
Aaa 80 yaş da fark mı rica ediciyim gönüller bir olsun yeter ki, hem erkekler geç olgunlaşıyorAmberluna
Üyenin nicki bir Rus erkek yazar ismi. Hem çok hayranlık duyduğum biri hem de benden 70-80 yaş büyük.
Mikhail bey daha uygun geliyor bana.
Vay bee nefes alsın yeterin bi üst levelını görmek de varmışNefes almasada olur
Mecbur evlenicizBen seni gördüm bibi mahremin sayılmam
S subkortikal mahlasımdan ötürü mihail bey dedi ya bana,Amberluna arkadaşımız ürktü sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?