Kizlaar nasilsiniz
Kimler zengin oldu bakayim
Beeen beeen 5 tl daha kazandm ama henüz satmadım beklicem
20 olsn o da öle satim diyorum bir de çok içime sinen bi hisse buldum valla baktım altın düşüyo son aldığımı bozup komple yatırdım 455 tennalmştm 403 ten sattm hiç almayıp borsaya koysam katlayacakmışım ne güzel. Zaten yakın zamanda satmak amaçlı almştım baktım iice zarar ediyo tuttum kulağından borsaya getirdim. Çoğu hisseme doğum sonraya kadar süre verdim. Daha da zor yeni lot almam.

Yükseleni ikizler olan bir yengeç var burda Kizlarrrrr gram 400 altına düştü...
Yaaa ben doğum saatimi bilmiyoruuum biyolojik babam doğum belgeni hastaneye annenin ölüm raporuyla bir verdim bilmiyorum kaçta doğduğunu diyor 15 sonrasıydı diyor nasıl ulaşabilirim ki ben bu bilgiye çok merak ediyorum doğum haritamı.

Gerçekten biz birşey bilmediğimiz halde bu ne değişkenliktir diyoruz..Dün 150 TL kardan birkaç dakika da eksiye geçtim bugünde toparlanamadi

Başın sağolsun canım.. Açıkçası ben çok takip etmiyorum ne burcumun özelliklerini bilirim ne yukselenini..

Valla bende korkmuyorum aman ne yapacaklar bana yırtık donumun pesine mi dusecekler

Zaten genelde 1 saatlik dilim icinde oluyor canım 15 dk da sorun olmaz bence misal genelde 21.01 le 21.59 ayni oluyor sen o 15 dk ya bak aynı mı degik mi diye tekk tek dkları girersin

Zaten genelde 1 saatlik dilim icinde oluyor canım 15 dk da sorun olmaz bence misal genelde 21.01 le 21.59 ayni oluyor sen o 15 dk ya bak aynı mı degik mi diye tekk tek dkları girersin
Valla doğuma 15 sonrası gitmişler sonra gece 1 de seni ziyarete geldim annenin işlemleriyle uğraştm hep diyor kan aramış koca Ankarada bulamamış.

Yani 15:00 ile 01:00 arası çok geniş bi aralık bi arkadaşım yardımcı olmaya çalıştı ama bulamadı önemli tarihler üzerinden.

Gerçekten biz birşey bilmediğimiz halde bu ne değişkenliktir diyoruz..Dün 150 TL kardan birkaç dakika da eksiye geçtim bugünde toparlanamadi

Ben yapilan spekulasyonu artik az cok biliyorum. Tamamini bilmem mumkun degil ama tahtasi sahipsiz kagitlari 2 gun alir firlatirlar. Herkes yukseliyor diye kagidi alir yuksekten. Sonraki 2 gun satar batirirlar. Kagitlar gidemiyor surekli yerinde sayiyor.

Ben surekli belirledigim kagitlardan alip satiyorum. Onlar alip yukseltince satiyorum, onlar satip dusurunce aliyorum tekrar yukseliyor satiyorum ve tamam kar ediyorum bi sekilde ama borsa, yatirimci olmak bu degil ki.

Yuklu aldigim bi kagit var. Onun da tahtacisi inatlasiyor. Hakli, sahip cikiyor kagida. Adamlar alirken ucuruyor. Adamlar satarken vuruyor tabana ki adam al sat yapmasin. Zarar etsin. Yuksekten alsin. Ee noluyor bizim kagit 2 yesil gidiyor 3 gun kirmizi. Neyse bu kagidi biraktilar sonunda inatlasmiyorlar artik.

Aferim kiz nasil ilerliyorsun helal olsun sana

Ben 15 dk sandim

Altın çok güzel düştü.Ben buralardan alabilirdim param olsaydı ama kredi çekip alabilirim, bu hafta takip ederim demiştim zaten. Bu arada kredi taksitleri aylık birikime ayırdığım miktar kadar olur. Kredi oranları çok yüksek ama uzun vadede o farkı karşılayacağını düşünüyorum.Hatta alıp hızlı bir yükseliş olursa satıp borsayada geçebilirim.Ytd.

Kredi çekmeyi düşünüyorsan n11de falan 22 ayar işçiliksiz yatırımlık bilezik satılıyor n11 6 taksit yapıyor, kredi ile bu yöntemin maliyetini bi karşılaştır istersen almadan önce

Kredi çekmeyi düşünüyorsan n11de falan 22 ayar işçiliksiz yatırımlık bilezik satılıyor n11 6 taksit yapıyor, kredi ile bu yöntemin maliyetini bi karşılaştır istersen almadan önce
Ben fiziki değil banka üzerinden almayı düşünüyorum canım,al sat yaparken çok zarar etmek istemiyorum.Fizikide aradaki fark çok oluyor, birde bu konuda internete güvenemem sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…