- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.877
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #6.741
Düz dört işlemse bakalımYa benim matematiğim çok kötü lise 2 de 0 gelmişti bu yüzden bi hesap sorsam bana kim yardımcı olur :)))
Perdon yanlış anlamışım mecbur zaten evlenicez peçesiz halimi gördüBibi daş gibi kadın al gitsin mihail
Borsa mevzusu şu yüzde elli kar 30 kar nasl hesaplıcam :)) 500 küsür yatırdığım 16 lot luk bi hisseden yüzde 50 kar elde etmem için o hisse kaça çıkmalı kolayca nasıl hesaplarım tek tek denemekten şarjm 1 kaldı kapancakDüz dört işlemse bakalımborsalı hesapsa üstadlarımız var konuda
Hiç yok bence ben tam koç um sinsiligim ve intikam olayım hic yoktur mal gibi hemen unuturum yapilaniama birseylerden vazgectiysem aramam bidaha
Yakinım olmayanlara çok uyuzum ama yakinlarima ponçiko
Yandin
Yani paranın 750 tl olmasını istiyorsun 750÷16 diyeceksin 46.8 gibi bir rakam çıkıyorBorsa mevzusu şu yüzde elli kar 30 kar nasl hesaplıcam :)) 500 küsür yatırdığım 16 lot luk bi hisseden yüzde 50 kar elde etmem için o hisse kaça çıkmalı kolayca nasıl hesaplarım tek tek denemekten şarjm 1 kaldı kapancak
Ama en mükemmel, harika, perfecto burç aslan burcu dimi onu söyle şimdilik yeterolsun belki sayenizde gaza gelip daha çok ilgilenmeye başlarım, epeydir boşladım :)
Ay ne kadar basitmiş tek işlem ben habire fiyat artırıp hesap yapıyorumYani paranın 750 tl olmasını istiyorsun 750÷16 diyeceksin 46.8 gibi bir rakam çıkıyor
546 yatırmışım 16 lot için.Yani paranın 750 tl olmasını istiyorsun 750÷16 diyeceksin 46.8 gibi bir rakam çıkıyor
Evet aynen böyle546 yatırmışım 16 lot için.
546/2= 273
546+273= 819
819÷16= 51,187
Doğru mu anlamışım. Ben ilkokul 5 gibi tek tek işlemleri yazmayınca kafam karışıyor
Mecburiyetten iktisat okumuş kafası sözele çalışan biri olduğumu çaktırmayın
Hay Allah razı olsun yaaa :)))Evet aynen böyle
Ne verim ablamadiğer kişisel gezegenlere bakmak lazım :)
Selam. Hastaydım yattım tüm gün. Geçmeyen bir mide ağrım var 25 gündürC ceycey0406 nerelerdesin?göremedik seni bugün
Hiç birsey yapmadin mı ya ona mide koruyucu neden icmiyorsunSelam. Hastaydım yattım tüm gün. Geçmeyen bir mide ağrım var 25 gündür
Söyle desene. Oglak yükselen aslan diyorumolsun belki sayenizde gaza gelip daha çok ilgilenmeye başlarım, epeydir boşladım :)
Rennie aldım bugün. Annemin aşısı vardı onu aşıya götürdüm. Cumaya randevu aldım doktora gideceğim kuzum. Umarım kötü bir şey çıkmazHiç birsey yapmadin mı ya ona mide koruyucu neden icmiyorsunbide şurup var rennie nin oda iyi geliyor biraz katı ama iyi geliyor mideye.
Bide nane limon iyidir madem ilac icmiyorsun
Gecmis olsun nasil 25 gün yaSelam. Hastaydım yattım tüm gün. Geçmeyen bir mide ağrım var 25 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?