Düz dört işlemse bakalım borsalı hesapsa üstadlarımız var konuda
Borsa mevzusu şu yüzde elli kar 30 kar nasl hesaplıcam :)) 500 küsür yatırdığım 16 lot luk bi hisseden yüzde 50 kar elde etmem için o hisse kaça çıkmalı kolayca nasıl hesaplarım tek tek denemekten şarjm 1 kaldı kapancak

Yani paranın 750 tl olmasını istiyorsun 750÷16 diyeceksin 46.8 gibi bir rakam çıkıyor

Yani paranın 750 tl olmasını istiyorsun 750÷16 diyeceksin 46.8 gibi bir rakam çıkıyor
546 yatırmışım 16 lot için.

546/2= 273

546+273= 819

819÷16= 51,187

Doğru mu anlamışım. Ben ilkokul 5 gibi tek tek işlemleri yazmayınca kafam karışıyor

Mecburiyetten iktisat okumuş kafası sözele çalışan biri olduğumu çaktırmayın

Efsun64 GeyikliGece ne güzel ailelere denk gelmişsiniz hakkaten Maşallah Allah muhabbetinizi artırsın

ben küçük Emrah da iki erkek arasında kalmışım. Hiç kıymetim yokmuş, öyle arada derede büyümüşüm ki bebekken yola çıkarmışım hep, arabaların altına girecekken son anda kurtarırlarmış. Öyle çabaladım ki herşey için hayatım boyunca, şimdi bile bişey için çabalamasam kendimi büyük boşlukta hissediyorum

ayy inşallah borsada coinde yüzüm gülsün daha az çabalıycam söz

Hiç birsey yapmadin mı ya ona mide koruyucu neden icmiyorsun bide şurup var rennie nin oda iyi geliyor biraz katı ama iyi geliyor mideye.
Bide nane limon iyidir madem ilac icmiyorsun
Rennie aldım bugün. Annemin aşısı vardı onu aşıya götürdüm. Cumaya randevu aldım doktora gideceğim kuzum. Umarım kötü bir şey çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…