- 23 Ağustos 2020
- 6.697
- 12.643
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #3.361
Kışın Türkiye’ye geldiğim zaman üşüyorum, nedendir bilmiyorum. Burda ise montumun altına kısa kollu giydiğim halde üşümüyorum. Oysaki Antep Türkiye’nin en sıcak şehirlerinden biri , üstelik nemde yok ama yinede üşüyorumValla bir an üşüme geldi, İstanbul'daki soğuğu bile sevmezdim, arabanın içi bir türlü ısınmazdı, ki İstanbul soğuğundan ne olacak, en fazla gördüğü soğuk hava -5 -7 arası olur o da geceleri.
Hava değişimi yüzündendir, yaşadığınız yerden sıcak bile olsa vücut alışık olduğu havayı arıyor adapte olmakta sorun yaşıyor, İstanbul çok nemli bir şehir, zaten o yüzden yaz mevsimi sıcağı boğucu, kış mevsimi ayazı iliklerinize kadar işler.Kışın Türkiye’ye geldiğim zaman üşüyorum, nedendir bilmiyorum. Burda ise montumun altına kısa kollu giydiğim halde üşümüyorum. Oysaki Antep Türkiye’nin en sıcak şehirlerinden biri , üstelik nemde yok ama yinede üşüyorum
Of of ketçap ranch sos biraz marul nol soğan domates biraz tuz ile yapılanntosta bayılırım bol ketçap diyince aklıma geldi :))Sagolun hanimlar, allah size yasatmasin.
Bi tost yaptim bol ketcap mayonezli. Kendime geldim
Ooo çekirdekten yetişiyor annesine çekmiş9 yaşındaki kızımdan da 300 tl aldım altın aldım.hani altınımm nerdeee diyorrrrrr.dolandırdığımı sanıyor yahuu çocukkk
Unutmak ne mümkün , masallah her gece kafama soka soka hatırlatıyorsunhadibea kuzum türkiyeye dönüşte benim oyuncak volvoyu getirmeyi unutma da.malumm gerçeğiii hayall biz fakirlerrr içinnnnn
Benimde vardı ev alıncaya kadar şimdi çok olmasada 3 5 bir şey var, bende altın sevdası birikime başladığım zaman başladı düğündeki takıları direkt eşime verdim o oynuyor değerlendiriyor şimdi öyle mi ben kuyumcuya gidemezsem ona para verip çeyrek aldırırsam adama hoş geldin demeden çeyreğimi ver diyorumBen de oyle yapardım ayy tatli tatli
Hesaplar dururdum,29 ceyrek,45 gram,hepsi mini mini,7 8 bilezik,10ar gramlik tuglalar da vardi bir iki
Bir yatirima kattim,ellerim bos kaldi
Kız gelinimin paralarına mı göz koydun ??? Bırak biriktirsin kız , büyücek çeyiz yapacak o parayla9 yaşındaki kızımdan da 300 tl aldım altın aldım.hani altınımm nerdeee diyorrrrrr.dolandırdığımı sanıyor yahuu çocukkk
çeyizi tamm merak etmeeee.bir okulu kaldıı doktor yapıp göndereceğimm yanınaaaaKız gelinimin paralarına mı göz koydun ??? Bırak biriktirsin kız , büyücek çeyiz yapacak o parayla
En çabuk yoldan kazanan pardon kazandıran benim. Sene 2009 da Bir torba altını gidip Havaalanı tuvaletinde unuttum . Bulan kesin zengin olmusturBenimde vardı ev alıncaya kadar şimdi çok olmasada 3 5 bir şey var, bende altın sevdası birikime başladığım zaman başladı düğündeki takıları direkt eşime verdim o oynuyor değerlendiriyor şimdi öyle mi ben kuyumcuya gidemezsem ona para verip çeyrek aldırırsam adama hoş geldin demeden çeyreğimi ver diyorumfişini bile istiyorum
Ama olsun yinede azcık parası olsun köşede, fenamı yani ☺çeyizi tamm merak etmeeee.bir okulu kaldıı doktor yapıp göndereceğimm yanınaaaa
çalışıp kazanacak iştee.para mara vermemm fakirim hem bennnnnn fasfakirrrrrrAma olsun yinede azcık parası olsun köşede, fenamı yani ☺
Belki kv sine hediye alacak , ay ne fenasın sençalışıp kazanacak iştee.para mara vermemm fakirim hem bennnnnn fasfakirrrrrr
ben alırım sana murat131 in oyuncağını merak etmeyesinn dünürrrrBelki kv sine hediye alacak , ay ne fenasın sen
Çok düsüncelisin , kızıda anasına benzediyse bu konuda yandık demektir . Yemeğe çağırıp peynir ekmek yedirtir sonraben alırım sana murat131 in oyuncağını merak etmeyesinn dünürrrr
yok o konuda elim boldur merak etmeeee.Çok düsüncelisin , kızıda anasına benzediyse bu konuda yandık demektir . Yemeğe çağırıp peynir ekmek yedirtir sonra
Oh bari rahatladım en azındanyok o konuda elim boldur merak etmeeee.
burda herşey var para arsa borsa geyikkk .yok yokkk.ben de çıkıyorum artıkk.iyi gecelerrrrrrBu topiğide yakında geyiğe taşırız söylemedi demeyin
İyi geceler , borsada bol bol kazan , yani rüyandaburda herşey var para arsa borsa geyikkk .yok yokkk.ben de çıkıyorum artıkk.iyi gecelerrrrrr