Yatırım bizden sorulur! :)

Kışın Türkiye’ye geldiğim zaman üşüyorum, nedendir bilmiyorum. Burda ise montumun altına kısa kollu giydiğim halde üşümüyorum. Oysaki Antep Türkiye’nin en sıcak şehirlerinden biri , üstelik nemde yok ama yinede üşüyorum

Hava değişimi yüzündendir, yaşadığınız yerden sıcak bile olsa vücut alışık olduğu havayı arıyor adapte olmakta sorun yaşıyor, İstanbul çok nemli bir şehir, zaten o yüzden yaz mevsimi sıcağı boğucu, kış mevsimi ayazı iliklerinize kadar işler.

9 yıldır egedeyiz burada nem yok denecek kadar az, yaz mevsimi aşırı sıcak olur ama bunaltmaz, ben nispeten hava değişimine çabuk adapte oluyorum ama eşimle kızım ne zaman İstanbul'a gitsek hasta oluyor, ki doğup büyüdüğümüz şehir İstanbul.

9 yaşındaki kızımdan da 300 tl aldım altın aldım.hani altınımm nerdeee diyorrrrrr.dolandırdığımı sanıyor yahuu çocukkk
Ooo çekirdekten yetişiyor annesine çekmiş benim kızımada takı alsak bu altın mı gümüş mü diye soruyor 4 yaşında olması dışında bir sorun yok

Ben de oyle yapardım ayy tatli tatli
Hesaplar dururdum,29 ceyrek,45 gram,hepsi mini mini,7 8 bilezik,10ar gramlik tuglalar da vardi bir iki
Bir yatirima kattim,ellerim bos kaldi
Benimde vardı ev alıncaya kadar şimdi çok olmasada 3 5 bir şey var, bende altın sevdası birikime başladığım zaman başladı düğündeki takıları direkt eşime verdim o oynuyor değerlendiriyor şimdi öyle mi ben kuyumcuya gidemezsem ona para verip çeyrek aldırırsam adama hoş geldin demeden çeyreğimi ver diyorum fişini bile istiyorum

En çabuk yoldan kazanan pardon kazandıran benim. Sene 2009 da Bir torba altını gidip Havaalanı tuvaletinde unuttum . Bulan kesin zengin olmustur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…