Yatırım bizden sorulur! :)

Bildirdik . Tüm gece kamera kayıtlarına baktık. Ama gelen gidenin dünya kadar insan . Giden gitti , Allah sağlık versin . Para gider gelir , Allah çözülmeyecek dert vermesin .
Benim de var o kadar olmasa da bir hikayem,insan uzuluyor tabii ki ama rabbim baska yerden dolduruyor yerini,gecmis olsun sizede=/

SübhanAllah hem de böyle bir şey, şaka mısınız siz anacım🤣 Kabus gibi rüyama girer bu gece, ben kaçarım gerdanlık kovalar, kan ter içinde uyanmama yakın taşla saldırır kurtulurum hahahahaha
Aahhahhaaa ben takiyi severim,ama zarif olacak,ornegin bunun gibi
images (2).jpg

Ama o hasmetluyu de biri taksa hayir demem yani, sikarim disimi 3 5 dk,sonra kuyumcunun yollari😂😂

Reel ben bitcoin dunyasina daldim cikamiyorum🤩
İki gündür mutlu ediyor. Darısı bugüne amin :)
Geçtiğimiz haftasonu eşim bana biraz teknik analiz öğretti. Altcoinlerden biri ile çalıştık. Gün içinde %20 kâr etti. Ben haftaiçi kendi kendime takılıyorum 😂 ilim bilmek önemli.

İki gündür mutlu ediyor. Darısı bugüne amin :)
Geçtiğimiz haftasonu eşim bana biraz teknik analiz öğretti. Altcoinlerden biri ile çalıştık. Gün içinde %20 kâr etti. Ben haftaiçi kendi kendime takılıyorum 😂 ilim bilmek önemli.

Yaa bende birseyler ogrendim gibi ama tam bilmiyorum
Rica etsem ozel mesaj ile biraz yazabilirmisin
Altcoin sezonu bence (ytd)
Yuzde 20 cok iyi
Pump dump beklentim yok ztn bogulurum o denizde
Sevdigim birkac coin var uzmedi simdiye kadar
Bazilari kanser ediyor
Bazilari tamamen cıssss

Kızlar ışıkplastikten ciktim. Oyunlar dönmeye basladi ben ugrasamam, hedefim 1 gram altin kadar kar etmekti zaten, yeter.
Anneminkinin kârını anneme, kardesiminkini kardesime vericem. Anaparalar benimdi onlari alicam. Kendime de kârımla 1 gram altin aldım.
Ne gibi oyunlar canım?nasıl anlarız oyun döndüğünü 😊 bu arada iyi yolculuklar

Günaydın :)

Bu ne demek biz bilmeyenlere anlatır mısınız :)

sımdı bıldıgım kadarıyla anlatıyorum :) yanlısım varsa duzeltsın lutfen. Benım konu anlatımı calısması bıtmedı de daha:)

sımdı benım bır sırketım var sen de benım ortagımsım.

ıkımız super ısler yaptık 100 bın kazandık. Normalde 50 senın 50 benım bolusecegız. Ama ben dedım kı efsuncum canım bosver sımdı bu bolusme ısını gel bız bu parayı bolusmeyelım sırketımız ıcın harcayalım ıste bu BEDELSIZ SERMAYE ARTTIRIMI.

Sımdı gelelım ıkıncı ornege.

benım yıne sırketım var sen yıne benım ortagımsın.

bu sefer dedık kı ya bızım daha buyuk ısler yapmamız lazım ama para yok. ne yapsak ne yapsak aaaaaa yeni hisse senedi cıkaralım, para verıp alsınlar bız de bu parayı sermayemızı arttırmak yanı sırketımız ıcın kullanalım dedık. bu da BEDELLI SERMAYE ARTTIRIMI.

Ay hadı ınsallah dogrudur :)

Son düzenleme:
Kızlar ışıkplastikten ciktim. Oyunlar dönmeye basladi ben ugrasamam, hedefim 1 gram altin kadar kar etmekti zaten, yeter.
Anneminkinin kârını anneme, kardesiminkini kardesime vericem. Anaparalar benimdi onlari alicam. Kendime de kârımla 1 gram altin aldım.
Ben hala hissedeyim. Satıp satmama arasında kararsız kaldım ama Esen de bu şekilde bi ara düşmüş sonra 20'lerden 33'lere gelmiş ama kar etmişken bekleyip zarar edersem de üzülürüm:) Doğru hamleleri yapmak sanırım zamanla oturacak bir şey. Neye gire satma kararını vericem bilmiyorum.

sımdı bıldıgım kadarıyla anlatıyorum :) yanlısım varsa duzeltsın lutfen. Benım konu anlatımı calısması bıtmedı de daha:)

sımdı benım bır sırketım var sen de benım ortagımsım.

ıkımız super ısler yaptık 100 bın kazandık. Normalde 50 senın 50 benım bolusecegız. Ama ben dedım kı efsuncum canım bosver sımdı bu bolusme ısını gel bız bu parayı bolusmeyelım sırketımız ıcın harcayalım ıste bu BEDELSIZ SERMAYE ARTTIRIMI.

Sımdı gelelım ıkıncı ornege.

benım yıne sırketım var sen yıne benım ortagımsın.

bu sefer dedık kı ya bızım daha buyuk ısler yapmamız lazım ama para yok. ne yapsak ne yapsak aaaaaa yeni hisse senedi cıkaralım, para verıp alsınlar bız de bu parayı sermayemızı arttırmak yanı sırketımız ıcın kullanalım dedık. bu da BEDELLI SERMAYE ARTTIRIMI.

Ay hadı ınsallah dogrudur :)
Çok teşekkür ederim 🥰

Aynen ben de çıktım 404 tl kar ALLAH bereket versin

X