Yatırım bizden sorulur! :)

Evet 6.29 falan gordu sanirim en son

Hesap acma isini ben de hala erteliyorum... yoksa ben de alirdim
Birileri aglaniyordu,gozume ilisti hani fon mon yatirim katilim seysilerinde,dogru gormusum demekki...
Sagol mihocum,hesap actirmaya gidince sorarim artik,varsa alirim,nasilmis yazarim buraya da...

Bende sevmiyorum ortaya karışık yapıyorum fiziki ve bankadan şeklinde. Fiziki olunca arada çıkarıp sayıyorum seviyorum
Ben de oyle yapardım ayy tatli tatli
Hesaplar dururdum,29 ceyrek,45 gram,hepsi mini mini,7 8 bilezik,10ar gramlik tuglalar da vardi bir iki
Bir yatirima kattim,ellerim bos kaldi

Sagolun hanimlar, allah size yasatmasin.

Bi tost yaptim bol ketcap mayonezli. Kendime geldim
Baska bir konuda rastgelmistim,cocuguma kalan evler diyordun,fakat epey oldu saniyordum=/
Esin cok sansli bir adam,cocugunun basinda cok akilli ve saglam karakterli bir annesi var,bassagligi diliyorum canim...

Ben de oyle yapardım ayy tatli tatli
Hesaplar dururdum,29 ceyrek,45 gram,hepsi mini mini,7 8 bilezik,10ar gramlik tuglalar da vardi bir iki
Bir yatirima kattim,ellerim bos kaldi
Yani bos kaldi derken, yatirimimdan memnunum tabii,fakat bakmasi da ayri guzeldi:))

muneciğimm gelir şimdiii.altın meraklıları olarak adımız çıkmasınnnn ha ha ha.
Gelsin gelsin,cok sevdigi icin gunluk bir kolye aldim ona,az veren candan demisler,ne yapalim,kazanmaya baslayamadik henuz:))
Mune cigim gule gule kullansin

Selam fakirler
Benimde günden güne birikimim eriyor inşallah acil bir durum olmaz da zararına bozdurmak zorunda kalmayız.
Minnoş bir de hissem var geçen kafamdaki hedefe çok yaklaştı satmadım şimdi de biraz aşağı indi yeni bir hedefim var onu görünce satacağım inşallah
Hepimize bol kazanclar

şu pandemi ortamından kurtulsaydık o da yeterdi valla.yaşam enerjim iyice azaldı.bugün yürüyüşe çıktımm hiç keyif almadımmm gibi gibi.

şu pandemi ortamından kurtulsaydık o da yeterdi valla.yaşam enerjim iyice azaldı.bugün yürüyüşe çıktımm hiç keyif almadımmm gibi gibi.
Pandemi hepimizdeki yaşama sevincini öldürdü maalesef.geçen kendi kendime niye bu kadar alışveriş sitelerinde geziniyorum diye düşündüm cevabı buldum
Ben kemeralti'na gitmeyi özledim yaa doya doya gezip özgürce kizlaragasinda kahve içmeyi. çok şey istemiyorum ya eski hayatım olsa yeter

Aynen ceyceycim,bugun dolandim biraz,1 saatten biraz fazla,vallahi ayaklarim dolandi birbirine sanki,aksama kadar yol tepsem hissetmezdim bile.
Bir bitse de hayata karissak...

Ben de deniz kenarinda sandal balikcisinda balik ekmek yemeyi ozledim,denize bakaaa,bakaaa,bakaaa

Gelsin gelsin,cok sevdigi icin gunluk bir kolye aldim ona,az veren candan demisler,ne yapalim,kazanmaya baslayamadik henuz:))
Mune cigim gule gule kullansinEki Görüntüle 2776502

SübhanAllah hem de böyle bir şey, şaka mısınız siz anacım Kabus gibi rüyama girer bu gece, ben kaçarım gerdanlık kovalar, kan ter içinde uyanmama yakın taşla saldırır kurtulurum hahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…