- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #3.341
önce taşla kırar ardından bahçeye gömersiniz siz bunlarıııı vallaaaaSübhanAllah hem de böyle bir şey, şaka mısınız siz anacımKabus gibi rüyama girer bu gece, ben kaçarım gerdanlık kovalar, kan ter içinde uyanmama yakın taşla saldırır kurtulurum hahahahaha
Her şeyi yatırıma çevirmek lazım diyorsunuz yani :)))
He valla doğruönce taşla kırar ardından bahçeye gömersiniz siz bunlarıııı vallaaaa
yürümeyi bile unutmaya başladık vallaa
Her şeyi yatırıma çevirmek lazım diyorsunuz yani :)))
kendime arkadaş buldum, en sevdiğim şey yürümek, yürüyerek dünyayı turlayabilirim, her gün düzenli yürüyorum, ki bizde de var bir tane bacaksız bir bücür, onunla gece yürüyüşleri yaparım her gece, gündüz eşim gezdiriyor ufaklığı, haftada 2 defada rutin tek başına yürüyüşlerim var.Genelde ortalamam...
çünkü 4 adet kuçu kuçu...
Bugun yurumedim ama kardesim goturdu.
Eki Görüntüle 2776527 Eki Görüntüle 2776528
Genelde ortalamam...
çünkü 4 adet kuçu kuçu...
Bugun yurumedim ama kardesim goturdu.
Eki Görüntüle 2776527 Eki Görüntüle 2776528
Ben varım ablaHer şeyi yatırıma çevirmek lazım diyorsunuz yani :)))
He valla doğruşaka gibi ama gerçek, tek bir altın takım yok, alyansım dahi altın değil, altın bende kabus etkisi yapıyor, gümüş olur, çelik olur, deri takı olur ama altın
Var mıdır benim gibi cinsi
kendime arkadaş buldum, en sevdiğim şey yürümek, yürüyerek dünyayı turlayabilirim, her gün düzenli yürüyorum, ki bizde de var bir tane bacaksız bir bücür, onunla gece yürüyüşleri yaparım her gece, gündüz eşim gezdiriyor ufaklığı, haftada 2 defada rutin tek başına yürüyüşlerim var.
Düğün yapmadık, üstümüzdeki kıyafetlerle nikah yaptık ona rağmen altın takacağım diye tutturdular, ben hepsini sattımBen varım ablahatta düğünde aldıkları set küpe bileklik falan hepsini beyaz altın almıştım.Kayin validem komşularına özel açıklama geçmişti sarı altın sevmiyor kızımız beyaz aldık diye şimdi de alyans dahil takı takamıyorum o kadar boğuyor beni.
Altını sadece yatırım aracı olarak seviyorum
Ben sana otobus alayım deseydinAy ben de dünyayi gez deseler yururum hic erinmem
İstanbula ilk geldigimde bebekte oturuyordum.
Bebekten besiktasa, akaretlerden nisantasi osmanbey taksim galata karakoy eminonu sultanahmet yururdum bi de geri dönerdim
Bi gun bi arkadasim paran yoksa ben veriym otobuse bin demisti
Ben varım ablahatta düğünde aldıkları set küpe bileklik falan hepsini beyaz altın almıştım.Kayin validem komşularına özel açıklama geçmişti sarı altın sevmiyor kızımız beyaz aldık diye şimdi de alyans dahil takı takamıyorum o kadar boğuyor beni.
Altını sadece yatırım aracı olarak seviyorum
Aynen ben de çok severim yürüyüşü, ayakkabım rahat olacak, ki zaten salaş spor giyinen biriyim, kulağımda kulaklık müzik dinlerken kaç km yürüdüm anlamam bile, düz yol, dağ yolu, patika, orman yolu fark etmez.Ay ben de dünyayi gez deseler yururum hic erinmem
İstanbula ilk geldigimde bebekte oturuyordum.
Bebekten besiktasa, akaretlerden nisantasi osmanbey taksim galata karakoy eminonu sultanahmet yururdum bi de geri dönerdim
Bi gun bi arkadasim paran yoksa ben veriym otobuse bin demisti
Yürüyüş benden sorulur . - 13 derecede 6 km yürüdüm bugün. Eve geldim bacaklarım kıpkırmızı , kıçımın nerdeyse tamamını hissetmiyordumkendime arkadaş buldum, en sevdiğim şey yürümek, yürüyerek dünyayı turlayabilirim, her gün düzenli yürüyorum, ki bizde de var bir tane bacaksız bir bücür, onunla gece yürüyüşleri yaparım her gece, gündüz eşim gezdiriyor ufaklığı, haftada 2 defada rutin tek başına yürüyüşlerim var.
Oyyyyy -13 müYürüyüş benden sorulur . - 13 derecede 6 km yürüdüm bugün. Eve geldim bacaklarım kıpkırmızı , kıçımın nerdeyse tamamını hissetmiyordum
Evet , şimdi ise -18 lerde . Araba bile neydeyse ısınmıyorOyyyyy -13 mü
Allah yardım etsin, o kadar soğuk havada arabanın çalıştığına şükretmek lazım, İstanbul hiçbir zaman -18'leri görmediği halde her şey buz tutardı.Evet , şimdi ise -18 lerde . Araba bile neydeyse ısınmıyor
Anti frizz ler -40 lara kadar dayanıyor ama motorun ısınması zaman alıyor . Genelde arabayı park halinde motor ısıtıcına bağlıyoruz, böylelikle arabanın icide dısıda sıcak oluyor .Allah yardım etsin, o kadar soğuk havada arabanın çalıştığına şükretmek lazım, İstanbul hiçbir zaman -18'lerş görmediği halde her şey buz tutardı.
Valla bir an üşüme geldi, İstanbul'daki soğuğu bile sevmezdim, arabanın içi bir türlü ısınmazdı, ki İstanbul soğuğundan ne olacak, en fazla gördüğü soğuk hava -5 -7 arası olur o da geceleri.Anti frizz ler -40 lara kadar dayanıyor ama motorun ısınması zaman alıyor . Genelde arabayı park halinde motor ısıtıcına bağlıyoruz, böylelikle arabanın icide dısıda sıcak oluyor .