Yatırım bizden sorulur! :)

Fonu ne zaman almıştın nomu ? kaç günlük kar bu ?

Merhaba arkadaşlar,
Ben de artık yatırımlarımın bir kısmını hisse ve fon üzerinden yapmaya karar verdim.
Sanırım en güzel bilgiler bu grupta konuşuluyor :)
Birikimlerin değerlendiği, bollaştığı güzel günler diliyorum.
Çok bilgi sahibi değilim hala araştırma safhasındayım. Şimdilik sadece az bir miktar fona yatırım yaptım. Sırf denemek amaçlı, ne oluyor diye :) Sizlerle bilgileneceğim inşallah.

Aahhahhaaa ben takiyi severim,ama zarif olacak,ornegin bunun gibiEki Görüntüle 2776551
Ama o hasmetluyu de biri taksa hayir demem yani, sikarim disimi 3 5 dk,sonra kuyumcunun yollari

Ben altın yerine şu tarz takıları seviyorum, bir yerde altınlar bir yerde bunlar olsa koşa koşa bunlara giderim :) ruhum aykırı yahu

Eklentiler

• IMG_0857.JPG
    39,4 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_0858.JPG
    52,9 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_0859.JPG
    37,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_0860.JPG
    18,9 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_0861.JPG
    34,9 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_0862.JPG
    43,5 KB · Görüntüleme: 21
N Noraa89 muhtemelen yukselir. Ancak ben satip altinimi aldim anaparayi da baska kagida planladim.

Zaten takip ettigim, gidisatini begendigim bi kagidim vardi. 466 tl sermaye icin bi kagit daha takip etmektense bereket versin diyip ciktim suan diger kagidim %8.72 de

Y Yuppiyayye tavan serisini sert bozdu. Demek ki manipulasyon yapacak kadar topladi birisi.

Peki her halka arz da bu şekil yükselerek artar mi halka arzları değerlendirmeli mi

Bu sadece bi furya. Aslinda tavan serisi yapmasinin hic bir ekonomik veya finansal aciklamasi yok. Ama bu aralar trend bu oldugu icin ben giriyorum.

Eski halka arzlarda kagit genelde duserdi, toplayacak olan dusukten toplardi. Pek talep gormezdi.

Bu ekibi ne kadar seviyorsam bir o kadar da konuşulanları anlamıyorum
Fakfakirlikten kaynaklanıyor sanırım.
Gaza gelip 3 gr altın almıştım o da iyice düşmüş zaten.
Düşsün varsın memleket kar etsin, alım gücümüz artsın inşallah.
İsmini unuttum aylık 20 gr altın alırım diyen arkadaşa da selam olsun o ne kızz benim maaşımın iki katı maşallah

Öyle dusunme, o arkadasimiz yurtdisinda. Muhtemelen euro veya dolar kazaniyor, arkadasimiza allah bereket versin ama biz kendimizi onunla kiyaslarsak dogru olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…