- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #3.301
Sagolun hanimlar, allah size yasatmasin.
Bi tost yaptim bol ketcap mayonezli. Kendime geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli tutara ulaşana kadar vermezler ceycey, atıyorum 500 gr (farazi söylüyorum). Ver 1 gramımı deyince vermiyolarbankaya gidince fiziki olarak veriyorlarmış hesaptaki altını .arkadaş almıştı
miktarını sormadım bilgim yok bana aldım demişti 2 yıl önce arkadaşşBelli tutara ulaşana kadar vermezler ceycey, atıyorum 500 gr (farazi söylüyorum). Ver 1 gramımı deyince vermiyolar
Evet alınıyor da bildiğim kadarıyla onun içinde ücret talep ediliyor paketleme ücreti adı altındamiktarını sormadım bilgim yok bana aldım demişti 2 yıl önce arkadaşş
bankada ki altında altın gibi gelmiyor bana alışmamışımmmEvet alınıyor da bildiğim kadarıyla onun içinde ücret talep ediliyor paketleme ücreti adı altında
Basın sağolsun canım çok üzüldüm.. Masallah sana hayranlığım bir kez daha arttı bu kadar güçlü bir kadın oldugun için..Sagolun hanimlar, allah size yasatmasin.
Ben iki gün önce yarım gram aldım netten belki yarimin da yarısını almıştır diye düşündüm ayyy fakirligim sorgulanmasin ya..122den toptan fiyatina mi aldin ceycey
Aliminyum olmasin,kazisaydin tirnaginla
Neyse,gumus kapiyi kapatan rabbim altin kapiyi acar derdi yaslilar,altin gumus butuuun kapilar acilsin hepimizeyok 3 gündür zarardayız ordan da.
Altin 0,1gr bile alinabiliyormus,ben bir hesap actirsam mikro olcude deneyecegim senin gibi...Ben iki gün önce yarım gram aldım netten belki yarimin da yarısını almıştır diye düşündüm ayyy fakirligim sorgulanmasin ya..
aynı durumdayımm altın aldıkça fakirleşiyorumm bir gün de eridi paramm gözlerimin önündeeeeBugün de sabah efendi gibi altınına bir kaç gram daha altın katmış, akşamında efendi gibi daha fakirleşmiş bir üye olarak, hepinize Allah rahatlık versin diyorum.
Malum, sabah erken kalkacağız, çalışacağız, maaş alacağız, altına çevirip her gün fakirleşeceğiz...
E, kolay değil bunlar, uykusunu almış, dinlenmiş, pırıl pırıl bir zekâ gerektiriyor her sabah.
Altinlara altin katilmis,fakirlikten aglanilmis,pijamalar giyilmis,huzur icinde uyu subkortikalBugün de sabah efendi gibi altınına bir kaç gram daha altın katmış, akşamında efendi gibi daha fakirleşmiş bir üye olarak, hepinize Allah rahatlık versin diyorum.
Malum, sabah erken kalkacağız, çalışacağız, maaş alacağız, altına çevirip her gün fakirleşeceğiz...
E, kolay değil bunlar, uykusunu almış, dinlenmiş, pırıl pırıl bir zekâ gerektiriyor her sabah.
Ceycey hanım, ben 50 yaşımı geçtim. Kaç hükümet, kaç finansal model, kaç sıcak-ılık-soğuk savaş dönemi, kaç kriz geldi geçti...aynı durumdayımm altın aldıkça fakirleşiyorumm bir gün de eridi paramm gözlerimin önündeeee
benim işim bile yokk.pandemi bitsin kapı kapı iş arayacağımmmmAltinlara altin katilmis,fakirlikten aglanilmis,pijamalar giyilmis,huzur icinde uyu subkortikal
Neyse,gumus kapiyi kapatan rabbim altin kapiyi acar derdi yaslilar,altin gumus butuuun kapilar acilsin hepimize
GeyikliGece cim,ben yanlis mi gordum,gumus 6,3 filan mi olmus?
Olduysa simdi almak isterdim hesabi acabilseydim...
KessinnnlikkkleCeycey hanım, ben 50 yaşımı geçtim. Kaç hükümet, kaç finansal model, kaç sıcak-ılık-soğuk savaş dönemi, kaç kriz geldi geçti...
Bugünden yarına değilse altınlarınız, altın üzmez. Yeter ki Allah beklenmedik bir şekilde pat diye bozmak zorunda bırakmasın.
bozmaya ihtiyacım yok ta 3000 e yakın zarara canım sıkıldııı.ama ingilterenin ünlü bankacıları yılın 2.çeyreğinde patlama yapacak altın diyorlarrrKessinnnlikkkle
Bende sevmiyorum ortaya karışık yapıyorum fiziki ve bankadan şeklinde. Fiziki olunca arada çıkarıp sayıyorum seviyorumbankada ki altında altın gibi gelmiyor bana alışmamışımmm
9 yaşındaki kızımdan da 300 tl aldım altın aldım.hani altınımm nerdeee diyorrrrrr.dolandırdığımı sanıyor yahuu çocukkkBende sevmiyorum ortaya karışık yapıyorum fiziki ve bankadan şeklinde. Fiziki olunca arada çıkarıp sayıyorum seviyorum