- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.356
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #3.281
ben 122 yazdım sen 422 anlaa.122den almissin bebegim,her turlu kardasin
Zengun baralu datlu ceyceyumben 122 yazdım sen 422 anlaa.
her gün ayrı zarardayımm susss sinirlerimm bozukkkZengun baralu datlu ceyceyum
2 garmlık param daha var ama almaya korkuyorumm.ben alıyorumm altın düşüyorr.sanki beni bekliyor lanett sarıı şeylerrrrBen 1 gram aldim bu ay. 5 gram icin bekliyorum
Bekleee beklee beklee,limoncu bekledi, ekledi ,ekledi yine bekledi,tuttugu altin oldu,hepimiz sahidizher gün ayrı zarardayımm susss sinirlerimm bozukkkbu kadar zarar edeceğimi bilseydim paraları çatır çatır yerdimmm
limoncunun altın işleri bambaşka .bizim aklımız ermezzzzzBekleee beklee beklee,limoncu bekledi, ekledi ,ekledi yine bekledi,tuttugu altin oldu,hepimiz sahidiz
Senin bosalan cuzdan cabuk dolar,kocan kuluckaya yatmistir borsada2 garmlık param daha var ama almaya korkuyorumm.ben alıyorumm altın düşüyorr.sanki beni bekliyor lanett sarıı şeylerrrr
yok 3 gündür zarardayız ordan da.Senin bosalan cuzdan cabuk dolar,kocan kuluckaya yatmistir borsada
miras derkennn?adam yaşamıyormuydu yahuuuuu?
aaaa ne yazacağımı bilemedimmm öldü mü ayrıldın mı? valla şaşırdımmmm ne soracağımı daMalesef
Morportakal'ın eşi maalesef geçtiğimiz - yanlış hatırlamıyorsam- Eylül ayında vefat etmiş Ceycey hanım.aaaa ne yazacağımı bilemedimmm öldü mü ayrıldın mı? valla şaşırdımmmm ne soracağımı da
aaaa ne yazacağımı bilemedimmm öldü mü ayrıldın mı? valla şaşırdımmmm ne soracağımı da
Morportakal'ın eşi maalesef geçtiğimiz - yanlış hatırlamıyorsam- Eylül ayında vefat etmiş Ceycey hanım.
Basin sagolsun canimSorun yok cicegimzengünlüğünü anlat bize
Aynen
başın sağolsunnn.Sorun yok cicegimzengünlüğünü anlat bize
Aynen
Başın sağolsun mekanı cennet olsun inşallahSorun yok cicegimzengünlüğünü anlat bize
Aynen
bankaya gidince fiziki olarak veriyorlarmış hesaptaki altını .arkadaş almıştıIcimdekiSonsuzDeniz denizim alıntı yapamadım, bankayla kuyumcu arasında fark oluyor kuyumcularda daha pahalı altın. Diğer maliyetlerini ekliyorlardır, fiziki almayı tercih eden insanlar yine de kuyumcudan alıyor. Sonuçta bankadaki altın elektronik, hepsinin fiziki karşılığı yok.