- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.881
Allah beterinden korusun bu sene İzmir büyük sınavlar veriyor peşpeşeEvet canım izmirdeyim
Evdençıkamıyoruz çok fena yağmur var geceden beri durmadı.. az öncede evin sigortası attı elektrikte gitti bizde elektrikçi çağırmak sıkıntı olacak gibi duruyor. bir yanda da eşimin de doğum günü pasta alacaktım ona da çıkamadım
Yok artik ya korkunç bı hal almaya başladı bu durumKizlar konummu takip ediyorlar nedir
Makrome canta icin el sanatlari dukkanindan ip aldim,ipin reklamlari gelmeye basladi telefonuma
Kizlar konummu takip ediyorlar nedir
Makrome canta icin el sanatlari dukkanindan ip aldim,ipin reklamlari gelmeye basladi telefonuma
Gecen gunde oglum dusundugu meslek hakkinda konusuyordu,kitap tanitimlari gelmeye basladiHem izleeniyoruz hem dinleniyoruz canım.
Geçen anlattım burda. Arkadaşla yolda konuşuyordum bugün bir halkbanka uğrasam iyi olacak diye. Iki dk sonra mesaj geldi şubeye gelen müşterilerimizin hes kodu olmalıdır bilginiz olsun diye :) Bir şok yaşadım ki anlatamam.
Guzel ama ben baktim ibre asagiyiGunaydin kizlar
Aksam deli durttu esimden aldigim azcik miktar ile hesaptan altin aldim
Bugun piyasalar guzel kac gundur icim sismisti
Valla aklımdan geçenin bile reklamı geliyo bana bazenKizlar konummu takip ediyorlar nedir
Kizlar ben kuveytte hesap actirirken googleden kuveytturke girecegim,oraya sifre gelebiliyordu o zaman degil mi?Zborsa kullanmiyoruz biz takilmalar oluyormus. Googledan ziraat internet hesabina girip. Oradan yatirim ,borsaya tikliyorsun canim . Laptop tan falan girsen daha kolay kullanirsin. Enstrüman ekleyip, takip ettigin hisseler oluyor. Canli fiyatlarina bakabilirsin
Ben de onu dedim esime,asmislar coktan,benim okuyamadigim zihni onlar okuyor:))Valla aklımdan geçenin bile reklamı geliyo bana bazen
Konuştuğumuzun reklamının gelmesine alıştık da düşündüğümü nasıl anlıolar anlayamadım
3 gune kadar cikmasin,ben geliyorum BEN,100 tl gomecegim gelecegim icinVe gümüş gerçekten de düşüse gecti. ben 6.20 bekliyorum 6.20 ve altı tam alınmalık gelıyor bana YTD. ınsallah o zaman param olur hahha:)
Guzel ama ben baktim ibre asagiyigosteriyor,ciktim kuyumcudan
Tahminlerim cikiyor,altin duser,ama az,ama cok..
2 gun musaade ettim kendime,cikisa donerse alacagim 10 gr minnosumu
Ya bir de cocuklara yatirimi ogretiyorum kendimce,birisine 1 ceyrek 1 gram,digerine 1 bucuk gram kulce alacagim.Ben 2 asagi 5 yukari miktarlarda fiyata bakmiyorum ama toplu alacaksam bende beklerdim
10 gr guzel miktar
Altin candir
Ben 100 liradan grlar bozdurdum
Merhaba kızlar
Bütün hisseler yukseliyor benim aldıklarım aynı
en büyük market zinciri kazandırmıyor
Bugün borsa iyi sanki hep yeşil yeşil
3 gune kadar cikmasin,ben geliyorum BEN,100 tl gomecegim gelecegim icin
Vatana millete Denize bereketli baslangic olsun
Ya bir de cocuklara yatirimi ogretiyorum kendimce,birisine 1 ceyrek 1 gram,digerine 1 bucuk gram kulce alacagim.
Mumkun oldugu kadar düşükten olsun istiyorum..
Ahhahhaa biraz daha dayansin,yarin oburgun ancak cikabilirim:))cıkmaz cıkmaz ınsallah
su an ıyı ya altın dusuk gumus dusuyor daha da dusecek ınsallah tam alınmalık :) hepımıze bır yerlerden para gelsın ınsallahhhhhhhhh
Ben bekletirim zaten,kolay mi aliniyor sari sekerler:))Yok yok uzulme 100 liradan aldim 470den bozup araba aldim 20 gune zamlandi 1 gun sonra kus kadar cektigim kredi faizi artti gayet karli bir alisveristi
Ben bekletirim zaten,kolay mi aliniyor sari sekerler:))
Ama cocuklar harcliklarindan aliyor ya,yarin oburgun teknolojik bir parca icin sativerecekler
Ben alirim yine onlardan,aile icinde kalsin di mi