- 11 Aralık 2019
- 3.725
- 12.742
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.861
Merhaba kızlar
Bütün hisseler yukseliyor benim aldıklarım aynı
en büyük market zinciri kazandırmıyor
Bugün borsa iyi sanki hep yeşil yeşil
Sen olayı cozmussun . Geçen gün tavan yaptı sat dimi yok satmadım öyle kaldımBorsa acayip hacimli
Dun tavan yapip bozdu bi kagidim
5.84ten 5.40lara indi
Bugun bu kagidim yuzde 9la acti 10 dakikada yuzde 1e inmis. Neyse ben kopek gezdirmeye cikcam diye acar acmaz yeter buna da sukur diyip satmistimdunku olaydan sonra tavana guvenemedim.
taşı toprağı az çok dedelerden babalardan miras aldıkk o yeter.ben asla istemiyorumm kiralık evler.kiracı derdi asıl insanı sinir hastası ediyor.sabit risksiz iş konusunda haklısın öyle bir iş artı borsa altın vs. yatırımı olmalı.Aslinda altin bence zenginlesmenin onundeki en buyuk engel.
cunku isletmiyoruz. Borsadan gelir, evden kira, ticarette zaten sirkulasyon... altin sadece paranin degerini koruyor.
Ahahaha
Her üçü de aslinda. Borsa ugrasirsan karli. Ben borsaya pek para yatirmam, kredili olan disinda 20 bin bi sepette, 40 50 arasi digerinde. Kredili olan da cok benim kontrolumun disinda zaten.
Ben ugrasip emek verip borsadan para kazanmayi para kazanmak olarak gormuyorum. Cunku hem parami yatiricam, hem riske ve strese giricem, hem mesai harcayip emek vericem.
Parayi eve yatiririm. Mesaili ise devam... stressiz ve risksiz.
Ve mesela hasta olursun, tatile gidersin, dogum yaparsin borsaya bakamazsin. Ben öyleyim yani
Borsayi cocuguna miras birakamazsin. Belki senin gibi analiz yapamayacak... sen kazanacaksin ama o kazanamayacak... kafasi finansa basmayacak...
Borsadan kazanmali, kazanci yine daha eski sistem yerlere yatirmalikesinlikle ytd, kendi fikirlerim ve metodumdur
taşı toprağı az çok dedelerden babalardan miras aldıkk o yeter.ben asla istemiyorumm kiralık evler.kiracı derdi asıl insanı sinir hastası ediyor.sabit risksiz iş konusunda haklısın öyle bir iş artı borsa altın vs. yatırımı olmalı.
benim kiracıdan hiç yüzüm gülmedi valla.o yüzden daha ucuza verip senelik peşin alırsam kiralıyorumm .bu şekilde rahat ettimBenim kiracilarim iyi cok sukur.
Babamin kirayi kirpidesi olarak odemeyi teklif eden kiracisi var
Topragimiz var da daha cok buz desek daha iyikutup ayisi beslemek isterseniz mirasi size bagislarim
antartikada mı mübarek topraklarrrrBenim kiracilarim iyi cok sukur.
Babamin kirayi kirpidesi olarak odemeyi teklif eden kiracisi var
Topragimiz var da daha cok buz desek daha iyikutup ayisi beslemek isterseniz mirasi size bagislarim
Fistikcm bı soru sorsam sana şimdi sen Ziraat yatırımdan borsa hesabı actinya birde zborsa indirmek lazım mı yoksa o bağımsız bir şey mi ?zirvaliyorsam af buyur5 2 0 ayri olarak soyleniyor ama ise yariyor mu bilmemsozlerin cekim gucune inanirim aslinda. Bu da sayilarin gücü olarak geciyor ama bilmiyorum pek inanmıyorum. 5 20 yerine . Ben cok zenginim derim daha iyi
Zborsa kullanmiyoruz biz takilmalar oluyormus. Googledan ziraat internet hesabina girip. Oradan yatirim ,borsaya tikliyorsun canim . Laptop tan falan girsen daha kolay kullanirsin. Enstrüman ekleyip, takip ettigin hisseler oluyor. Canli fiyatlarina bakabilirsinFistikcm bı soru sorsam sana şimdi sen Ziraat yatırımdan borsa hesabı actinya birde zborsa indirmek lazım mı yoksa o bağımsız bir şey mi ?zirvaliyorsam af buyur
Nomuuu bak gene yapıyon şunu yapmaaa :)))Ulan hepsi zararda zaten.
Neye el atsam zararda.
Alışmış kudurmuştan ..Nomuuu bak gene yapıyon şunu yapmaaa :)))
Hoş buldumDun aklima geldin, gumus konusmustuk senle. Gumus dun yukseldi
Hosgeldin
Alışmış kudurmuştan ..
Kıvırcığı biraz diptenuzak kestim 1 gün kökünü suda beklettim normalde köklendirip saksıya alın diyolar ama ben bi kere öle yaptığımda saksıya alınca çürüdü. Bunu direk toprağa diktim 4. Gün bugün :)Aaaa
Ya birsuru bos saksim var
Nasil yaptin
Kizlar izmirde olan var mi?
Simdi baktim haberlere allah yardimcisi olsun tüm izmirin
B Bugunneselibirgun buralarda geziyorkuzucugum nasilsin, sen izmirde miydin
Bahçe gibi bir yere mi yoksa nasıl ben tam anlamadım bende deneyimKıvırcığı biraz diptenuzak kestim 1 gün kökünü suda beklettim normalde köklendirip saksıya alın diyolar ama ben bi kere öle yaptığımda saksıya alınca çürüdü. Bunu direk toprağa diktim 4. Gün bugün :)
Toprağa derken yani saksıya :)) suda köklenmesini beklemedim bu seferBahçe gibi bir yere mi yoksa nasıl ben tam anlamadım bende deneyim