- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 39
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.921
Nereden buldun o makarnayı ya? Ben de FilizciyimBugun 1.95ten filiz makarna, 4.95ten pınar süt, 27.95ten caykur caya yatirim yaptim. Toplam 450 tllik
Ytd
vaay makarna süt çay baronuBugun 1.95ten filiz makarna, 4.95ten pınar süt, 27.95ten caykur caya yatirim yaptim. Toplam 450 tllik
Ytd
Ahh keske olsa . Yok malesef . Bir bakmissin cikiyor bir bakmışsın düşüyorPeki arkadaşlar bu hisse alım satımlarinda su saatler iyidir yada su günler dediğimiz bı vakit var mı ?ben ilk bankadan gram altınımi gece alıp birsuru zarar yapmistim
vay arkadaş yarım paket bile makaram yok sepetim eksik kaldı gıdanın yükselen değer olduğunu nasıl kaçırırımBen coktaan yapmistim o yatirimi nabeeer
Esimle birbirimizden habersiz aldigimiz aha buu kadar paketler dolapta duruyo,dur kari hesapliyayim hesap makinem nerdeydi
YT
bald and bankrupt diye bi kanal yutubda gördün mü hiç, eski sovyet şehirlerinde geziyor çok tatlış
Hahahaha tam anlamıyla eriyen yatırımSibirya mi orasi kardes,buzun donumu kac kuruş,biz de edinsek ama yatirim erir gider diye de bir dusundum simdi
Nereden buldun o makarnayı ya? Ben de Filizciyimnşa 3.45₺’den satılıyor.
bald and bankrupt diye bi kanal yutubda gördün mü hiç, eski sovyet şehirlerinde geziyor çok tatlış
tatarlık var mı sende hemşerim sibiryanın içinden misin
Teşekkür ederim hemen bakacağımBen de bu sayfa sayesinde tanidim:) aslinda ekonomist değil ama onlara taş çıkarır. Cok okuyan guzel değerlendirmeden yapan bir amca:) youtube kanali var. Bakmak isterseniz Cihat E Çiçek
Bugunu 400 Tl kar ile kapadim hala 200 lira zararim olan coinler var asil hareket olmadi bir turlu
Biri yuzde yirmibese gitti agzimin suyu aka aka baktim
Bence her ikisini de yapmak lazım hem zenginim demek lazım hem de sayıları söylemek lazım ne kaybederiz ki5 2 0 ayri olarak soyleniyor ama ise yariyor mu bilmemsozlerin cekim gucune inanirim aslinda. Bu da sayilarin gücü olarak geciyor ama bilmiyorum pek inanmıyorum. 5 20 yerine . Ben cok zenginim derim daha iyi
Ne kadara 400 geldi acaba :)
Yav ben para olsam fakire giderim,zenginim diyene niye gideyim kiBence her ikisini de yapmak lazım hem zenginim demek lazım hem de sayıları söylemek lazım ne kaybederiz kiGerçi ben bu hayatta neyi çok istesem ondan ışık hızıyla uzaklaşıyorum anlamadığım bir şekilde acaba ben fakirim mi desem bilemedim
Yav ben para olsam fakire giderim,zenginim diyene niye gideyim ki
Zenginde tuvalet kagidi olma tehlikesi bile varBen de ya, zengin kiymetimi bilmez ki. Fakire giderim beni öper basina koyar
a101 yoğurda zam gelmişş kızdım almadımm ne diye almadıysammm yarın mecbur gene gidip alacağımmm ha ha haBen bugün 29 dan aldım cayi
27 çok iyiymiş yaaaa
tek tek yıkarım o paraları sonra da fönlerimmm miss gibiii havlulara sararrr saklarımm incinmesinler diyeeeeBen de ya, zengin kiymetimi bilmez ki. Fakire giderim beni öper basina koyar
öğlene kadar büyük kardaydıkk gene al sat yaptık 5000 zararla kapattık günü borsa da .16 000 e kadar gidiyordu valla müdahale etmesekk.zengünlükkk kimmm biz kimmmZenginde tuvalet kagidi olma tehlikesi bile var
öğlene kadar büyük kardaydıkk gene al sat yaptık 5000 zararla kapattık günü borsa da .16 000 e kadar gidiyordu valla müdahale etmesekk.zengünlükkk kimmm biz kimmm
valla nelerden zarar ettik bilmiyorum.ben dışarı çıkarkenn iyiydii eve bir döndümm ibre tersine dönmüşşş maaleseff.borsa böyle bir şey iştee.altın alsam mııı yok sa daha düşer mi onu araştırıyorummm ona göre alım yapacağımmYa neyden zarardasiniz tüh.... ben de sabah yazdin ya keyiflenmistim.