Yatırım bizden sorulur! :)

Peki arkadaşlar bu hisse alım satımlarinda su saatler iyidir yada su günler dediğimiz bı vakit var mı ?ben ilk bankadan gram altınımi gece alıp birsuru zarar yapmistim
Ahh keske olsa . Yok malesef . Bir bakmissin cikiyor bir bakmışsın düşüyor o yuzden bilmeyene orta veya uzun vade . Ytd

Ben coktaan yapmistim o yatirimi nabeeer
Esimle birbirimizden habersiz aldigimiz aha buu kadar paketler dolapta duruyo,dur kari hesapliyayim hesap makinem nerdeydi
YT
vay arkadaş yarım paket bile makaram yok sepetim eksik kaldı gıdanın yükselen değer olduğunu nasıl kaçırırım

Nereden buldun o makarnayı ya? Ben de Filizciyim nşa 3.45₺’den satılıyor.

Anpa gross kartal bozacim, cok yakin degilse bile toplu alim yapicaksan gidebilirsin.

Metroda kardesim reklamlarini gormus. Aycicek yagi falan da gayet uygundu. Biz almadik, 5 lt 60 olan vardi 5 lt 53 olan vardi.

bald and bankrupt diye bi kanal yutubda gördün mü hiç, eski sovyet şehirlerinde geziyor çok tatlış
tatarlık var mı sende hemşerim sibiryanın içinden misin

Tatarlik yok ama kanala bakarim gece oglum uyuyunca

5 2 0 ayri olarak soyleniyor ama ise yariyor mu bilmem sozlerin cekim gucune inanirim aslinda. Bu da sayilarin gücü olarak geciyor ama bilmiyorum pek inanmıyorum. 5 20 yerine . Ben cok zenginim derim daha iyi
Bence her ikisini de yapmak lazım hem zenginim demek lazım hem de sayıları söylemek lazım ne kaybederiz ki Gerçi ben bu hayatta neyi çok istesem ondan ışık hızıyla uzaklaşıyorum anlamadığım bir şekilde acaba ben fakirim mi desem bilemedim

Yav ben para olsam fakire giderim,zenginim diyene niye gideyim ki

Zenginde tuvalet kagidi olma tehlikesi bile var
öğlene kadar büyük kardaydıkk gene al sat yaptık 5000 zararla kapattık günü borsa da .16 000 e kadar gidiyordu valla müdahale etmesekk.zengünlükkk kimmm biz kimmm

Ya neyden zarardasiniz tüh.... ben de sabah yazdin ya keyiflenmistim.
valla nelerden zarar ettik bilmiyorum.ben dışarı çıkarkenn iyiydii eve bir döndümm ibre tersine dönmüşşş maaleseff.borsa böyle bir şey iştee.altın alsam mııı yok sa daha düşer mi onu araştırıyorummm ona göre alım yapacağımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…