• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun 1.95ten filiz makarna, 4.95ten pınar süt, 27.95ten caykur caya yatirim yaptim. Toplam 450 tllik 😄😄

Ytd 🤪
Ben coktaan yapmistim o yatirimi nabeeer:süslü:
Esimle birbirimizden habersiz aldigimiz aha buu kadar paketler dolapta duruyo,dur kari hesapliyayim hesap makinem nerdeydi :KK45:
YT :D

Allahım şükürler olsun yarabbim aldığımdan beri yerinde sayan arada geri giden hissem bugün tavana yakın kapattı yeniden içime bir umut doğdu zengin oldum 7 tl kârdayım a dostlar 🤪
Uuuu bu halay cekilir :halay: :halay:

Aaahhaaaaa hakket Sibiryaymis yav :skandal:
Oralimisin portakal yoksa:))

Evet aslen igarkaliyim.
Sonra diyorlar ki neden kendi ulkene gitmeyi dusunmuyorsun 😄😄😄 napicam orda 🙂🙂

Dedem petersburga gelmis, babam once almanya sonra fransa 😃 ben iyice sicak denizlere indim.

29 da iyi
Biz lipton extra demi gecen hafta 38e aldik hatta 1 kg de degil 900 gr imis

Filiz makarna 3.45 gibi
Pinar süt 7.45 gibi genelde. Bunlar asil beni cezbetti.
Getirden 1 kilo Lipton çayı 18 TL'den aldım ben 30 TL'ye 20 TL indirim kampanyasi tanımlamışlardi bana :))

Evet aslen igarkaliyim.
Sonra diyorlar ki neden kendi ulkene gitmeyi dusunmuyorsun 😄😄😄 napicam orda 🙂🙂

Dedem petersburga gelmis, babam once almanya sonra fransa 😃 ben iyice sicak denizlere indim.
Ivan dedenden miras mi kaldi,malum sen ölü yatirim yapmazsin:D:D

Kizlar ben kuveytte hesap actirirken googleden kuveytturke girecegim,oraya sifre gelebiliyordu o zaman degil mi?
Sonra cikarim olur biter.
Tel hafizam dolu ve olsa da indirmek istemiyorum.
Mesaj da istemiyorum deyince gelmez degil mi,KKyi kullanmam gibi bir ben bileyim istiyorum:))
Istemek istememek iste butun mesele :süslü:
Evet googledan girilebiliyor internet bankaciligina ☺️ya bizimde hep dolu hafiza .yetmiyor

Back