- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.901
Allahım şükürler olsun yarabbim aldığımdan beri yerinde sayan arada geri giden hissem bugün tavana yakın kapattı yeniden içime bir umut doğdu zengin oldum 7 tl kârdayım a dostlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun 1.95ten filiz makarna, 4.95ten pınar süt, 27.95ten caykur caya yatirim yaptim. Toplam 450 tllik
Ytd
Ben coktaan yapmistim o yatirimi nabeeerBugun 1.95ten filiz makarna, 4.95ten pınar süt, 27.95ten caykur caya yatirim yaptim. Toplam 450 tllik
Ytd
Uuuu bu halay cekilirAllahım şükürler olsun yarabbim aldığımdan beri yerinde sayan arada geri giden hissem bugün tavana yakın kapattı yeniden içime bir umut doğdu zengin oldum 7 tl kârdayım a dostlar
Ben bugün 29 dan aldım cayi
27 çok iyiymiş yaaaa
Sibirya mi orasi kardes,buzun donumu kac kuruş,biz de edinsek ama yatirim erir gider diye de bir dusundum simdi
Aaahhaaaaa hakket Sibiryaymis yavSibirya mi orasi kardes,buzun donumu kac kuruş,biz de edinsek ama yatirim erir gider diye de bir dusundum simdi
Aaahhaaaaa hakket Sibiryaymis yav
Oralimisin portakal yoksa:))
Tey tey tey neler alsam neler alsam acabaUuuu bu halay cekilir
Amin amiiiin :)Bugun kagitlarim; biri tavan
Biri %6.44
Biri %0.42
Biri %-2.72
Birini sabah %8.82den sattim %2.54e dusmus düsmüs
Birini sabah %0.4 ten sattim eksiye dusmus.
Allah bereket versin
Getirden 1 kilo Lipton çayı 18 TL'den aldım ben 30 TL'ye 20 TL indirim kampanyasi tanımlamışlardi bana :))29 da iyi
Biz lipton extra demi gecen hafta 38e aldik hatta 1 kg de degil 900 gr imis
Filiz makarna 3.45 gibi
Pinar süt 7.45 gibi genelde. Bunlar asil beni cezbetti.
Getirden 1 kilo Lipton çayı 18 TL'den aldım ben 30 TL'ye 20 TL indirim kampanyasi tanımlamışlardi bana :))
Hatta 3 paket var evde sarı paketli olanından.
Lipton seviyorum ben ya.
Ivan dedenden miras mi kaldi,malum sen ölü yatirim yapmazsinEvet aslen igarkaliyim.
Sonra diyorlar ki neden kendi ulkene gitmeyi dusunmuyorsun napicam orda
Dedem petersburga gelmis, babam once almanya sonra fransa ben iyice sicak denizlere indim.
Evet googledan girilebiliyor internet bankaciligina ya bizimde hep dolu hafiza .yetmiyorKizlar ben kuveytte hesap actirirken googleden kuveytturke girecegim,oraya sifre gelebiliyordu o zaman degil mi?
Sonra cikarim olur biter.
Tel hafizam dolu ve olsa da indirmek istemiyorum.
Mesaj da istemiyorum deyince gelmez degil mi,KKyi kullanmam gibi bir ben bileyim istiyorum:))
Istemek istememek iste butun mesele
Tesekkur ederimEvet googledan girilebiliyor internet bankaciligina ya bizimde hep dolu hafiza .yetmiyor