Yatırım bizden sorulur! :)

Merhaba kızlar
Bütün hisseler yukseliyor benim aldıklarım aynı 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
en büyük market zinciri kazandırmıyor 😥😥
Bugün borsa iyi sanki hep yeşil yeşil 🥳🥳

Borsa acayip hacimli

Dun tavan yapip bozdu bi kagidim
5.84ten 5.40lara indi

Bugun bu kagidim yuzde 9la acti 10 dakikada yuzde 1e inmis. Neyse ben kopek gezdirmeye cikcam diye acar acmaz yeter buna da sukur diyip satmistim 😃😃🤑🤑🤑 dunku olaydan sonra tavana guvenemedim.

Borsa acayip hacimli

Dun tavan yapip bozdu bi kagidim
5.84ten 5.40lara indi

Bugun bu kagidim yuzde 9la acti 10 dakikada yuzde 1e inmis. Neyse ben kopek gezdirmeye cikcam diye acar acmaz yeter buna da sukur diyip satmistim 😃😃🤑🤑🤑 dunku olaydan sonra tavana guvenemedim.
Sen olayı cozmussun . Geçen gün tavan yaptı sat dimi yok satmadım öyle kaldım 🙄🙄

Aslinda altin bence zenginlesmenin onundeki en buyuk engel.
cunku isletmiyoruz. Borsadan gelir, evden kira, ticarette zaten sirkulasyon... altin sadece paranin degerini koruyor.

Ahahaha 😄😄😄

Her üçü de aslinda. Borsa ugrasirsan karli. Ben borsaya pek para yatirmam, kredili olan disinda 20 bin bi sepette, 40 50 arasi digerinde. Kredili olan da cok benim kontrolumun disinda zaten.

Ben ugrasip emek verip borsadan para kazanmayi para kazanmak olarak gormuyorum. Cunku hem parami yatiricam, hem riske ve strese giricem, hem mesai harcayip emek vericem.

Parayi eve yatiririm. Mesaili ise devam... stressiz ve risksiz.

Ve mesela hasta olursun, tatile gidersin, dogum yaparsin borsaya bakamazsin. Ben öyleyim yani 😃😃

Borsayi cocuguna miras birakamazsin. Belki senin gibi analiz yapamayacak... sen kazanacaksin ama o kazanamayacak... kafasi finansa basmayacak...

Borsadan kazanmali, kazanci yine daha eski sistem yerlere yatirmali 😇😇 kesinlikle ytd, kendi fikirlerim ve metodumdur
taşı toprağı az çok dedelerden babalardan miras aldıkk o yeter.ben asla istemiyorumm kiralık evler.kiracı derdi asıl insanı sinir hastası ediyor.sabit risksiz iş konusunda haklısın öyle bir iş artı borsa altın vs. yatırımı olmalı.

taşı toprağı az çok dedelerden babalardan miras aldıkk o yeter.ben asla istemiyorumm kiralık evler.kiracı derdi asıl insanı sinir hastası ediyor.sabit risksiz iş konusunda haklısın öyle bir iş artı borsa altın vs. yatırımı olmalı.

Benim kiracilarim iyi cok sukur.

Babamin kirayi kirpidesi olarak odemeyi teklif eden kiracisi var 😄😄😄😅🤣🤣🤣🤣

Topragimiz var da daha cok buz desek daha iyi 😃😃😃 kutup ayisi beslemek isterseniz mirasi size bagislarim 😝🤪

Topragimiz var da daha cok buz desek daha iyi 😃😃😃 kutup ayisi beslemek isterseniz mirasi size bagislarim 😝🤪
benim kiracıdan hiç yüzüm gülmedi valla.o yüzden daha ucuza verip senelik peşin alırsam kiralıyorumm .bu şekilde rahat ettim

antartikada mı mübarek topraklarrrr :rolleyes:

5 2 0 ayri olarak soyleniyor ama ise yariyor mu bilmem🤣 sozlerin cekim gucune inanirim aslinda. Bu da sayilarin gücü olarak geciyor ama bilmiyorum pek inanmıyorum. 5 20 yerine . Ben cok zenginim derim 🤣🤣 daha iyi
Fistikcm bı soru sorsam sana şimdi sen Ziraat yatırımdan borsa hesabı actinya birde zborsa indirmek lazım mı yoksa o bağımsız bir şey mi ?zirvaliyorsam af buyur 😐

Fistikcm bı soru sorsam sana şimdi sen Ziraat yatırımdan borsa hesabı actinya birde zborsa indirmek lazım mı yoksa o bağımsız bir şey mi ?zirvaliyorsam af buyur 😐
Zborsa kullanmiyoruz biz takilmalar oluyormus. Googledan ziraat internet hesabina girip. Oradan yatirim ,borsaya tikliyorsun canim . Laptop tan falan girsen daha kolay kullanirsin. Enstrüman ekleyip, takip ettigin hisseler oluyor. Canli fiyatlarina bakabilirsin

20210202_134534.jpg

Bücürüğüme bakın ablaları 🥰🧿

Kizlar izmirde olan var mi?
Simdi baktim haberlere allah yardimcisi olsun tüm izmirin 😔

B Bugunneselibirgun buralarda geziyor 😇kuzucugum nasilsin, sen izmirde miydin

Evet canım izmirdeyim
Evdençıkamıyoruz çok fena yağmur var geceden beri durmadı.. az öncede evin sigortası attı elektrikte gitti bizde elektrikçi çağırmak sıkıntı olacak gibi duruyor. bir yanda da eşimin de doğum günü pasta alacaktım ona da çıkamadım

X