Yatırım bizden sorulur! :)

530 deyin bence,gram altin 530 bu gece
Yarın diyim oluyorsa 3 5 kenara altın atayım da işime yarasın çok düştü ya yükselmesini dört gözle bekliyorum yakında ara ödememiz var evden dolayı parası nerdeyse hazır ama altındaydı zarar etmeyelim diye güya şimdi zarardayız bakalım ne zaman çıkacak

Biz ev yaptirirken de oyle olmustu,95ten aldigim altini 72 den satmak zorunda kalmistim.
Ama yine de iyiki var demistim, elimdeydi sonucta..
Altin biraz daha dusebilirdi,ben bu dususu ongoruyordum,hatta bazi olaylar olmasa dunyada daha da dusecekti.
Fakat nerede bir kıpırtı olsa insanlar altina siginiyor,o yuzden cikmaya baslayacaktir yavastan.
Ben de bekleyecektim ama yarin alacagim 10 gr kadar.
Alinca dusse de uzulmem artik,sonucta piyasalar ongoruleri de allak bullak ediyor hele de 1 yildir...

Evet uzun vade olunca hiç düşünmüyorum ben, sonuçta benim elimde olduğu sürece zarar etmem eee bu altın birde yüz yıllardır insanoğlunun hayatında var ve var olmaya devam edecek o yüzden kaçtan alırsam alayım uzun vade elimde kalacaksa hep kârdayım. bakalım 2 ay kadar daha ödemeye o zamana kadar çıkar. Bende bu ara borsaya merak saydım biraz daha para aktrayım borsaya sonra güvenli limanıma döneceğim altın candır

bence dogru yoldasın arkadasım..paylasımların olumlu faydasını goruceksın

bende az bısey alacaktım ama korkudan alamadım..parayı bulmak cok zor ..acaba bundan fazla dusermı

Ben de bu sayfa sayesinde tanidim:) aslinda ekonomist değil ama onlara taş çıkarır. Cok okuyan guzel değerlendirmeden yapan bir amca:) youtube kanali var. Bakmak isterseniz Cihat E Çiçek

Günaydın kızlar

GuMus düşüşe gecmis ki biraz daha düşeceği yönünde konuşuyor inşallah ama.belli olmaz tabii ki daha da düştüğünde alınabilir ytd

Düşüşler iyidir alım.firsati doğurur (bu da başka bir kalıp cümle bol bol duyarsınız ama coook doğru)

Benim de kafamdaki inşallah altın gümüş borsa diye 3 yerden birikim yapmak

Borsa tamam
Sıra gümüş ve altında

Nisan aynında bi toplu para gelme ihtimali var gelirse insallah o zamana güzel olur

Martta da yine az çok demeden koyarız inşallah kenara :)

senin zenginliğini bütün yatırım topiği biliyorrr.ben de yıllardırr dümdükkk fakirimm diye yırtınıyorummmm konu konu gezippp
Kaçılın topikin en fakiri geldi :)
Benim uzerimdeki kredi borcunu gorsen sadaka zekat ne varsa bana yollarsin
Benimki de boyle bi zenginlik iste

Sen fantazi olsun diye kredi çekiyosun.
Fantazi olsun diye yatırım danışmanın var.
Fantastik bir hatunsun vesselam :)
Yalniz surekli fakiriiim deme bak , cekim gucun de inanirim ben. Zenginiiimmmm de

Kullanıcı adının altında para bende şöhret bende çatlaaa yazmış aslında. :) bakma fakirim geyiğine.
O da az zengo değil.
Ahhahhaaaa yemezleeeer,burada carsinin en merkezi yerindeki ishanlarinin sahibi bir yirtik montla yasamis yillarca,
simitle karin doyururmusta dukkanlarinin kiracilari yemek ismarlarmis ona,ac gezermis adam,yeermiyim kiziiim

GeyikliGece Sen de böyle kendine yemek ısmarlatiyor musun hadi itiraf et..
Kulağa çok hoş geliyor değil mi ev,arsa,borsa.. Fakiriz fakiriz diyeceğimize bu üçlemeyi söylersek 40 kere belki de gerçek olacak..

Ev, arsa, borsa!
Hepsi benim olsa.
Kasam altın dolsa.
Gözlerim dolar baksa.
Herkes bakakalsa
Yapardım bir salsa.

Şarkı bilennnn yazarımmmm gerekirse..

Günaydın günaydın:)
Borsa nasıl gidiyo hiç kâr zarar paylaşmıyorsun hayırdır:)

yahudiler nasıl zengin olmuş biliyormusunn hep kirada oturmuşlar başkasının evini eskitip taşınmışlar daha iyisine.birikimlerini hep ticarete yatırmışlarr taşa toprağa değill

Aslinda altin bence zenginlesmenin onundeki en buyuk engel.
cunku isletmiyoruz. Borsadan gelir, evden kira, ticarette zaten sirkulasyon... altin sadece paranin degerini koruyor.

Portakal kendini Sabancıyla kıyaslıyor haklı olarak, o zekayla

o yüzden fakir oluyor

Ahahaha

Portalal, senin önceliğin neden ev,arsa? Aslında direkt borsa daha kârlı değil mi?

selam kızlar bu arada

Her üçü de aslinda. Borsa ugrasirsan karli. Ben borsaya pek para yatirmam, kredili olan disinda 20 bin bi sepette, 40 50 arasi digerinde. Kredili olan da cok benim kontrolumun disinda zaten.

Ben ugrasip emek verip borsadan para kazanmayi para kazanmak olarak gormuyorum. Cunku hem parami yatiricam, hem riske ve strese giricem, hem mesai harcayip emek vericem.

Parayi eve yatiririm. Mesaili ise devam... stressiz ve risksiz.

Ve mesela hasta olursun, tatile gidersin, dogum yaparsin borsaya bakamazsin. Ben öyleyim yani

Borsayi cocuguna miras birakamazsin. Belki senin gibi analiz yapamayacak... sen kazanacaksin ama o kazanamayacak... kafasi finansa basmayacak...

Borsadan kazanmali, kazanci yine daha eski sistem yerlere yatirmali kesinlikle ytd, kendi fikirlerim ve metodumdur

Biliyoz biliyoz sen ve tatlı hislerin :)

Ahh kadın yine kafami allak bullak ettin.
Altın zenginleşme önünde engel haaa!
Ulan hepsi zararda zaten.
Neye el atsam zararda.

5 2 0
5 2 0

100 kere yazsam olur mu olursa yorayım kendimi ok.

Gideyim yine çürük çarık ev bakayım yav belki düşürürüm

Yok yahu ufak capli kendi kendime dönerim de buyuk isler icin lazim.

Ya ben kiracilari gormuyorum bile
Yalniz evime yakin babamin bi dukkani var. Kir pidecisi var icinde arada bi kir pidesi ayran otlanmaya giderim

Biliyorum beni cok farkli hayal etmistiniz ama kiymali kir pidesi falan yiyorum

Ağzının tadını biliyon.
Güveç de ye benim için.
Ahh çok özledim.
Istanbul'a gelince yiycem

Günaydııın :)) Nasılsınız ? Ben hala biraz gasta öksürüyorum ciğerim hafiften dolu atlatamadım bitürlü Dün biraz çarşıya çıktık yürüyüş oldu iyi geldi bana. Lohusalık için 1 tane pijama aldım sonunda neredeyse doğurcam
Eşimin ek ödemesi de yattı ohh. Kk lerden birini seçtik onu kapatçaz adım adım bakalım :)

Gözümü deprem haberleriyle açtım bugün de kayseride peşpeşe 6 deprem bazı evlerde çatlaklar oluştu diyor

Hepimize geçmiş olsun deprem enerjisi var diyorlardı astrologlar.

Bir de 4 hisseye tedbir kararı diye başlık vardı bu ne demek brüt takas falan diyor :))

Haaaadi yaaaa
Somon
Havyar
Antrikot
Hayallerimi yikmaya hakkin yoktu portakal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…