- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.931
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.801
Ay pardon tamamen yanlis anlamisim:) kuveytte istersen bir gram al:)Bende az miktarda almak istiyordum, bi baktım 3000 gr altı satış yok diyor, 21000 küsur tlalamadım delirtti.kuveytten hesap açıcam mecbur
Cok mantikli bu açıdan:) 200'e alinca her sekilde kardasın. Uzun vadeli düşününce üzmüyor insanı:) bir de bu gün Cihat bey dedi ki, Suriyelileri düşünün yanlarinda altin olanlar kazandi. Evi olanlar yıkılıp gitti. Hisse senetleri boşa çıktı ama altin her yerde geçer, her yerde değerli. Makul geldi fikri. Amaa istee bizim kafa hala ne diye kira vericem boşa diyor:)Sanirim 60000di,90 oldu,bereketli olsun.
Elbette dusmez,tutabildiginiz kadar tutun,benim 200den aldigim ceyrek var,800 kusurlara cikti,700e dustu,dussun,nasil olsa bende:))
Yasayacak kadar ev de lazim,sokaga cadir kurupta yasayamayiz sonucta,o da kendi rahatimiza yatirim:)Cok mantikli bu açıdan:) 200'e alinca her sekilde kardasın. Uzun vadeli düşününce üzmüyor insanı:) bir de bu gün Cihat bey dedi ki, Suriyelileri düşünün yanlarinda altin olanlar kazandi. Evi olanlar yıkılıp gitti. Hisse senetleri boşa çıktı ama altin her yerde geçer, her yerde değerli. Makul geldi fikri. Amaa istee bizim kafa hala ne diye kira vericem boşa diyor:)
Cok mantikli bu açıdan:) 200'e alinca her sekilde kardasın. Uzun vadeli düşününce üzmüyor insanı:) bir de bu gün Cihat bey dedi ki, Suriyelileri düşünün yanlarinda altin olanlar kazandi. Evi olanlar yıkılıp gitti. Hisse senetleri boşa çıktı ama altin her yerde geçer, her yerde değerli. Makul geldi fikri. Amaa istee bizim kafa hala ne diye kira vericem boşa diyor:)
Ya bizimkiler yemekte tuz kadar portakal,sen tutamazsin evde tabii,arti sen yatirimin 15678 yolunu biliyorsun,altin kenara atma babanne usulu,biz anca onu biliyoruz,ama burada 1 gramla 1 kagitla baslayip kiricaz kabugumuzu goreceksin:))Mantik cok dogru ama suan fiziki altin alan cok az insan var. Alsam ben rahat edemem guvenligi ciddi sıkıntı.
Bankada duran altin da allah korusun ama o durumda hic bir sey ifade etmez.
Ya bizimkiler yemekte tuz kadar portakal,sen tutamazsin evde tabii,arti sen yatirimin 15678 yolunu biliyorsun,altin kenara atma babanne usulu,biz anca onu biliyoruz,ama burada 1 gramla 1 kagitla baslayip kiricaz kabugumuzu goreceksin:))
Altın alıyoruz ama hesapta elimizde yine bir şey yok Allah korusun sıkıntılı bir durumda yine boşta kalırız.. Birikim hesapları ilk meşhur olduğu zaman benim adıma birikim hesabı açmıştık da banka batmıştı gece gece aklıma geldi bakCok mantikli bu açıdan:) 200'e alinca her sekilde kardasın. Uzun vadeli düşününce üzmüyor insanı:) bir de bu gün Cihat bey dedi ki, Suriyelileri düşünün yanlarinda altin olanlar kazandi. Evi olanlar yıkılıp gitti. Hisse senetleri boşa çıktı ama altin her yerde geçer, her yerde değerli. Makul geldi fikri. Amaa istee bizim kafa hala ne diye kira vericem boşa diyor:)
Ayy ev,arsa,borsa,ne de guzel tınısı varBen gecen ay basladim zaten altina
Cok cok degil ama bir miktar biriksin istiyorum. Sepet olusturmakta fayda var, neyin ne olacagi belli olmuyor.
Ama onceligim her zaman ev, arsa, borsa
Öfff hele o banka onunde bekliyorlardi ya bazi ulkelerde,cok kotu ya,param var bana hayri yokAltın alıyoruz ama hesapta elimizde yine bir şey yok Allah korusun sıkıntılı bir durumda yine boşta kalırız.. Birikim hesapları ilk meşhur olduğu zaman benim adıma birikim hesabı açmıştık da banka batmıştı gece gece aklıma geldi bak
Kulağa çok hoş geliyor değil mi ev,arsa,borsa.. Fakiriz fakiriz diyeceğimize bu üçlemeyi söylersek 40 kere belki de gerçek olacak..Ayy ev,arsa,borsa,ne de guzel tınısı var
Aslında zor durumlar için elde bir miktar fiziki birikim gerekli..Altın saklaması korkutuyor beni ama usd,Euro evde daha kolay saklanır gibi..Öfff hele o banka onunde bekliyorlardi ya bazi ulkelerde,cok kotu ya,param var bana hayri yok
yahudiler nasıl zengin olmuş biliyormusunn hep kirada oturmuşlar başkasının evini eskitip taşınmışlar daha iyisine.birikimlerini hep ticarete yatırmışlarr taşa toprağa değillYasayacak kadar ev de lazim,sokaga cadir kurupta yasayamayiz sonucta,o da kendi rahatimiza yatirim:)
Portakal kendini Sabancıyla kıyaslıyor haklı olarak, o zekaylasenin zenginliğini bütün yatırım topiği biliyorrr.ben de yıllardırr dümdükkk fakirimm diye yırtınıyorummmm konu konu gezippp
Portalal, senin önceliğin neden ev,arsa? Aslında direkt borsa daha kârlı değil mi?Ben gecen ay basladim zaten altina
Cok cok degil ama bir miktar biriksin istiyorum. Sepet olusturmakta fayda var, neyin ne olacagi belli olmuyor.
Ama onceligim her zaman ev, arsa, borsa
Ama iste ticareti iyi biliyorlar,acikta kalmazlar yani.E o da Allah vergisi.yahudiler nasıl zengin olmuş biliyormusunn hep kirada oturmuşlar başkasının evini eskitip taşınmışlar daha iyisine.birikimlerini hep ticarete yatırmışlarr taşa toprağa değill
Şimdi biz bunları 520 diye söyleyeceğiz yoksa ayrı ayrı beş iki sıfır şeklinde mi bileyim de tam yapayım bari sırf b yüzden zenginliği kaçırırsam üzülürüm
Ev daha risksiz,dursa para satsan para.Portalal, senin önceliğin neden ev,arsa? Aslında direkt borsa daha kârlı değil mi?
selam kızlar bu arada
530 deyin bence,gram altin 530 bu geceŞimdi biz bunları 520 diye söyleyeceğiz yoksa ayrı ayrı beş iki sıfır şeklinde mi bileyim de tam yapayım bari sırf b yüzden zenginliği kaçırırsam üzülürüm
Soylemekle olsa keskeKulağa çok hoş geliyor değil mi ev,arsa,borsa.. Fakiriz fakiriz diyeceğimize bu üçlemeyi söylersek 40 kere belki de gerçek olacak..
Bunu bir tek ben düşünüyorum sanıyordum hatta eşime de diyorum tarihi dizilere baktıkça baksana yıllardır ne olursa olsun değer kaybetmiyor altın en güvenli limanCok mantikli bu açıdan:) 200'e alinca her sekilde kardasın. Uzun vadeli düşününce üzmüyor insanı:) bir de bu gün Cihat bey dedi ki, Suriyelileri düşünün yanlarinda altin olanlar kazandi. Evi olanlar yıkılıp gitti. Hisse senetleri boşa çıktı ama altin her yerde geçer, her yerde değerli. Makul geldi fikri. Amaa istee bizim kafa hala ne diye kira vericem boşa diyor:)