- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.841
Akşam.almadiniz demi ama
Yanı piyasalar kapalıyken makas aralığı çok fena oluyor
Turkiye Finanstan actik ordaki fiyatlar normaldi canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam.almadiniz demi ama
Yanı piyasalar kapalıyken makas aralığı çok fena oluyor
5 2 0 ayri olarak soyleniyor ama ise yariyor mu bilmem sozlerin cekim gucune inanirim aslinda. Bu da sayilarin gücü olarak geciyor ama bilmiyorum pek inanmıyorum. 5 20 yerine . Ben cok zenginim derim daha iyiŞimdi biz bunları 520 diye söyleyeceğiz yoksa ayrı ayrı beş iki sıfır şeklinde mi bileyim de tam yapayım bari sırf b yüzden zenginliği kaçırırsam üzülürüm
Canim bence engel degil . Biraz altin ,biraz hisse ile birikim yap. Ama curuk ev alma . Senin ilk evin olucak saniyorumki . Deprem oncesi ev olunca satmak icin cok beklersin . Fiyati duser. Kirasi az olur vs.Biliyoz biliyoz sen ve tatlı hislerin :)
Ahh kadın yine kafami allak bullak ettin.
Altın zenginleşme önünde engel haaa!
Ulan hepsi zararda zaten.
Neye el atsam zararda.
5 2 0
5 2 0
100 kere yazsam olur mu olursa yorayım kendimi ok.
Gideyim yine çürük çarık ev bakayım yav belki düşürürüm
Canim bence engel degil . Biraz altin ,biraz hisse ile birikim yap. Ama curuk ev alma . Senin ilk evin olucak saniyorumki . Deprem oncesi ev olunca satmak icin cok beklersin . Fiyati duser. Kirasi az olur vs.
Hisselerde mesela yaza cikilmasi beklenen hisseler var . Mesela hava yollari olabilir . Kentsel donusumler artacak diyorlar , cimento olabilir. Bunlar icin Twitter da hesaplar takip ediyorum , ordan ogreniyorum.
Once bir sure takip ettim . Ve hala dediklerini hemen almam. Kendimce eleme yontemim var. Zaten hepsini almaya param yetmez . İstersen ozelden msj atayim takip et sende. İncele .
Ama her heseba hemen inanmamak lazim . Çünkü cok dolandirici varmis. Ytd
Tamam özelden yazayim canim.Sana güvenilir gelen, mantıklı bulduklarını kısacası elenmiş halini liste yaparsan sevinirim canım:)
Ben de onları araştırmış olurum.
Hesabı acana kadar aklımda bir şey oluşmuş olsun bari.
Bana da yazar mısın :)Tamam özelden yazayim canim.
tfxden değil de türkiye finansın ana uygulamasından alabilirsin. tabi kuveytle makası aynı olmaz, makasları bir karşılaştırıp ona göre karar ver istersen. tfx fakir sevmiyor, bir aralar ben de çok kullandım ama limitleri bayağı yükseltince artık mümkünatı kalmadı.Bende az miktarda almak istiyordum, bi baktım 3000 gr altı satış yok diyor, 21000 küsur tl alamadım delirtti.kuveytten hesap açıcam mecbur
Bana da yazar mısın :) canim msjin kapali sanirim . Bu arada ben de acemiyim . Arastirmadan, once takip edin . Bu arada ogrenmeye calisin . Ytd
İyi olmana sevindim bugün burda güneş açtı benim de içim açıldı mutluyum :)Ztn tadim yok ama delilige vuruyordum
Bugun dokunsalar aglayacak gibiydim
Suan daha iyiyim
Aşağı yukarı hepmizi bunalttı depresyona soktu sinsi sinsi bu dönemvalla ben de pandemiden bıktımmm.devreleri yakıp camdan tv süpürge vazo ne bulursam atasımm varr bir de imdatttttt yeterrr diye bağıracağımmmmm
İyi olmana sevindim bugün burda güneş açtı benim de içim açıldı mutluyum :)
Sizn orası nasıl inşallah güneşlidir senin de içine güneşler doğdurmuştur ❣
Ben de attıııım yuppiii ocak ayı bereket günlerini değerlendirmemiştim üzülüyodum bu sefer kaçırmak istemedimNe kadar dogru bilmem ama bereket günüymüş bugunde . Kenara bu niyetle az da olsa para koyun bakalim
Çok teşekkür ederim desteğin için :) inşallah Allah güzel kapılar açıyor ben bakış açımı sözlerimi psikolojimi değiştirdikçebence dogru yoldasın arkadasım..paylasımların olumlu faydasını goruceksın
Yaramaz mıııı hem de nasıl yarıyor var yaaa Şükürler olsun bence inanmayı denemelisin5 2 0 ayri olarak soyleniyor ama ise yariyor mu bilmem sozlerin cekim gucune inanirim aslinda. Bu da sayilarin gücü olarak geciyor ama bilmiyorum pek inanmıyorum. 5 20 yerine . Ben cok zenginim derim daha iyi
Bu arada ilk evin olucaksa dediklerim gecerli , yok yatirimin hepsi yatirimdir eski ev alma fikri icin yorumumSana güvenilir gelen, mantıklı bulduklarını kısacası elenmiş halini liste yaparsan sevinirim canım:)
Ben de onları araştırmış olurum.
Hesabı acana kadar aklımda bir şey oluşmuş olsun bari.
Canim bence engel degil . Biraz altin ,biraz hisse ile birikim yap. Ama curuk ev alma . Senin ilk evin olucak saniyorumki . Deprem oncesi ev olunca satmak icin cok beklersin . Fiyati duser. Kirasi az olur vs.
Hisselerde mesela yaza cikilmasi beklenen hisseler var . Mesela hava yollari olabilir . Kentsel donusumler artacak diyorlar , cimento olabilir. Bunlar icin Twitter da hesaplar takip ediyorum , ordan ogreniyorum.
Once bir sure takip ettim . Ve hala dediklerini hemen almam. Kendimce eleme yontemim var. Zaten hepsini almaya param yetmez . İstersen ozelden msj atayim takip et sende. İncele .
Fistikcm bana atabilir sen çok sevinirim araştırmalarıma devam ediyormCanim bence engel degil . Biraz altin ,biraz hisse ile birikim yap. Ama curuk ev alma . Senin ilk evin olucak saniyorumki . Deprem oncesi ev olunca satmak icin cok beklersin . Fiyati duser. Kirasi az olur vs.
Günaydııın :)) Nasılsınız ? Ben hala biraz gasta öksürüyorum ciğerim hafiften dolu atlatamadım bitürlü Dün biraz çarşıya çıktık yürüyüş oldu iyi geldi bana. Lohusalık için 1 tane pijama aldım sonunda neredeyse doğurcam
Eşimin ek ödemesi de yattı ohh. Kk lerden birini seçtik onu kapatçaz adım adım bakalım :)
Gözümü deprem haberleriyle açtım bugün de kayseride peşpeşe 6 deprem bazı evlerde çatlaklar oluştu diyor
Hepimize geçmiş olsun deprem enerjisi var diyorlardı astrologlar.
Bir de 4 hisseye tedbir kararı diye başlık vardı bu ne demek brüt takas falan diyor :))
Bu konu bdv den niye taşındı ya zorla buldum, bildirimler de kafasına göre ya geliyor ya gelmiyor. Neyse buldum azcık okuyup feyz alayım bari