- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.781
senin zenginliğini bütün yatırım topiği biliyorrr.ben de yıllardırr dümdükkk fakirimm diye yırtınıyorummmm konu konu gezipppYalniz ben 6 gram dedim
Sen 9
Sen fakirsen ben katmerli fakir
Ben 10 demişidim tikkat ettüseniz,pis fakürler netekimYalniz ben 6 gram dedim
Sen 9
Sen fakirsen ben katmerli fakir
senin zenginliğini bütün yatırım topiği biliyorrr.ben de yıllardırr dümdükkk fakirimm diye yırtınıyorummmm konu konu gezippp
pardon denizyosunkokusu Sabancı arkadaşımm.en zengünn sensinnnnnnBen 10 demişidim tikkat ettüseniz,pis fakürler netekim
Babannem der idü ki yok diyenden korksenin zenginliğini bütün yatırım topiği biliyorrr.ben de yıllardırr dümdükkk fakirimm diye yırtınıyorummmm konu konu gezippp
bananeee ben de istiyorumm öylee borçççççBenim uzerimdeki kredi borcunu gorsen sadaka zekat ne varsa bana yollarsin
Benimki de boyle bi zenginlik iste
Ben 10 demişidim tikkat ettüseniz,pis fakürler netekim
ee ne yapayımm ispat için delik çorabımın resmini mi atayımm gece geceee?Babannem der idü ki yok diyenden kork
Portakal inci gibi ev diziyo ipe,bizde laylon boncuk bile yokbananeee ben de istiyorumm öylee borççççç
gidiyorum bu topikten iyice psikolojim bozulduuu.amma fakirmişimmmmm ne evim var ne borcummmmPortakal inci gibi ev diziyo ipe,bizde laylon boncuk bile yok
Sen nerden bilicen fakir gardaşıım,ev sahabi olmaya bak biraan evveeeel,dunyada mekaaaan ahirette imaaaanBen ocakta 3 gramcik aldim. Farkli dunyalarin insaniyiz 10 ne ben bilmiyorum
Yalniz surekli fakiriiim deme bak , cekim gucun de inanirim ben. Zenginiiimmmm desenin zenginliğini bütün yatırım topiği biliyorrr.ben de yıllardırr dümdükkk fakirimm diye yırtınıyorummmm konu konu gezippp
Ahhahhaaaa yemezleeeer,burada carsinin en merkezi yerindeki ishanlarinin sahibi bir yirtik montla yasamis yillarca,ee ne yapayımm ispat için delik çorabımın resmini mi atayımm gece geceee?
onu da denedim de görgüsüzzz dendiii ardımdannnn ona ne demeliiiiYalniz surekli fakiriiim deme bak , cekim gucun de inanirim ben. Zenginiiimmmm de
Kuveytten aldim ben ama az miktarda almıştım belki ondan sorun olmamıştır.Nerden alıyorsun gümüşü?tfx te 3 kg sınır koymuş alamadım bugün
Bende az miktarda almak istiyordum, bi baktım 3000 gr altı satış yok diyor, 21000 küsur tlKuveytten aldim ben ama az miktarda almıştım belki ondan sorun olmamıştır.
Sanirim 60000di,90 oldu,bereketli olsun.Cihat dedenin önerisiyle her hafta 6 gram gümüş alayım dedim, ileriye yatırım. Gecen hafta 36 küsürden almistim bu hafta 42 tlden aldimkeske geçen hafta 12 gram alsaydim dedim:) kisa vadeli gümüş ne olur öngörmek cok zor ama alip unutma için biriktirmeye karar vermistim. Cogu altinda benim birikimim pandemi sonrasi 30 bin kazandığım için su an 7 bin zararıma çok takilmiyorum. Ucuzken satmak doğru olmaz mecbur bekliycez:) ev almazsam hepsini bozmam zaten yukselse bile. Grami 300den aldigim altin vardi bi daha düşse de o kadar dusmez diye hepsini bozdurmak istemiyorum.
Neresiydi orasi?Bende az miktarda almak istiyordum, bi baktım 3000 gr altı satış yok diyor, 21000 küsur tlalamadım delirtti.kuveytten hesap açıcam mecbur
Tfx türkiye finans bankasıNeresiydi orasi?
Ben de kuveytte acmayi dusunuyorum bu yuzden.Tfx türkiye finans bankası