-
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #2.761
Iyi geceler kizlar
Bugun borsadan once ben coktum herseyi cekip cayir cayir yiyesim geldi
Cok agir yuk hissediyorum
Sonra aksam ustu biraz kar topladim
Kendime hediye aldim
Su an daha iyiyim
Ne oldu kuzum öyle?
Ne oldu hayırdır neden çöktün kiIyi geceler kizlar
Bugun borsadan once ben coktum herseyi cekip cayir cayir yiyesim geldi
Cok agir yuk hissediyorum
Sonra aksam ustu biraz kar topladim
Kendime hediye aldim
Su an daha iyiyim
Hayırlı olsn :)Birde esime yalvariyordum gitmedi gumus hesabi acicakti
Bu sabah firladigini gorunce barut oldum
Ona birsey demedim kendi gidip actirmis aksam baktik
Artik gumus hesabim var
Ders çalış madem iyi gelir sana ya da kitap götür vaktini değerlendirecek bir şeylerle doldur saatleri napalım benm eşimin de iş yerinde kimse yok neredeyse ama eskisinden daha çok iş yapıyolar eziyet olsun sırf... eşya taşıtıyolar memurlar masa dolap sandalye istiyor beğenmiyolar geri götürün başka getirin diolae git depoda beğen şunu istiyom de tek seferde hallolsun değil mi :)Bizim isyeri tam mesai calisiyor
Amaaa acikcasi pek calisan yok
Bugun sadece 1 saat kdr isim vardi oda dostlar alisveriste gorsun
Ya orgu goturucem ya oturup ders fln calisicam
Yoksa sabah karanlikta git 5bucukta cik kosa kosa eve kapan bogrume bogrume oturuyolar bak soldan soldan geliyolar
Ztn kafam atik is yerine gicigim
Hapishanede gibiyim
Ne oldu hayırdır neden çöktün ki
Ya keske is olsa vakit gecer yada makul mantikli hareket edilseDers çalış madem iyi gelir sana ya da kitap götür vaktini değerlendirecek bir şeylerle doldur saatleri napalım benm eşimin de iş yerinde kimse yok neredeyse ama eskisinden daha çok iş yapıyolar eziyet olsun sırf... eşya taşıtıyolar memurlar masa dolap sandalye istiyor beğenmiyolar geri götürün başka getirin diolae git depoda beğen şunu istiyom de tek seferde hallolsun değil mi :)
valla ben de pandemiden bıktımmm.devreleri yakıp camdan tv süpürge vazo ne bulursam atasımm varr bir de imdatttttt yeterrr diye bağıracağımmmmmZtn tadim yok ama delilige vuruyordum
Bugun dokunsalar aglayacak gibiydim
Suan daha iyiyim
valla ben de pandemiden bıktımmm.devreleri yakıp camdan tv süpürge vazo ne bulursam atasımm varr bir de imdatttttt yeterrr diye bağıracağımmmmm
ne diye hatırlattın şimdi fakirliğimiii.ben küççükkkk yatırımcıyımmmm hemmmm
Senin bahceden gecerken ayagim birseye takildialayım bu hafta 9 gram kadar.ahh ahh fakir olmasam küp küpp alırdımmmm
yuhhhhh bunları kim kaybetti de ben bulayımmm.502 miydi o sihirli sayılarrrr hemen başlayayım saymayaaaaaa
Nasrettin hoca gibi illa 100 olsun istersin sen de simdiyuhhhhh bunları kim kaybetti de ben bulayımmm.502 miydi o sihirli sayılarrrr hemen başlayayım saymayaaaaaa
5 2 0yuhhhhh bunları kim kaybetti de ben bulayımmm.502 miydi o sihirli sayılarrrr hemen başlayayım saymayaaaaaa
hele diyorumm niye zengin olamadımm.sayılar yanlışmışşşş
Ne kadar dogru bilmem ama bereket günüymüş bugunde . Kenara bu niyetle az da olsa para koyun bakalimhele diyorumm niye zengin olamadımm.sayılar yanlışmışşşş
ne diye hatırlattın şimdi fakirliğimiii.ben küççükkkk yatırımcıyımmmm hemmmm